2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri

ne agladım muhteşem yaaa dogurasım geldı maşşallah sıze

maşşalllah saglıkla buyusunler çok guzel

doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, çok şanslısınız.. biz daha uğraşıyoz..

bişi sormak istiyorum size, acil cevaplarsanız sevinirim.. tabi bebişlerden fırsat bulabilirseniz

ultrasonda ki kilosuyla, doğduğu andaki kilosu birbirini tutuyor mu? yani doktorun söylediği ile, gerçek kilosu arasında uçurum olan var mı acaba? az mı çıkıyo, çok mu? :44::44::44:

ben de 2011 aralık annesi olacağım kısmetse. smurfie ve cicili çok güzel anlatmışsınız çok duygulandım okurken. allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. sizin bebişlere de nazar değmesin insallah.

+250gr veya -250gr oynarmış bana dr.um öyle dedi

200 gram oynuyor cnm

öylesine şaşkınımki dün gece bebeğim 3 hafta sonra sezaryanla kız olarak beklerken erkek olarak normal doğumla doğdu...

öylesine şaşkınımki dün gece bebeğim 3 hafta sonra sezaryanla kız olarak beklerken erkek olarak normal doğumla doğdu...

demekki sizin için hayırlısı buymuş
Allah uzun sağlıklı ömür versin bebişinize..
şimdi ne durumdasınuz hastanedemisiniz şu an..?

Aman allahım, nasıl yanii ya ayrıntılı ultrasona falan girmemiş miydiniz, orda pipisine kadar herşeyine bakıyolar, nasıl anlaşılmadı kiii?

Ay sağlıklı olsun da hayırlısı canım:) allah analı babalı büyütsünn.. Pembeleri maviye çeviriceksiniz artık olsunn.. Ama büyük sürpriz gerçektenn

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. bir sorum olucak bende 2011 mart annesiyim ilk bebeğinle beraber tam bir yaş fark var ikimizin . ama sen sanırım ilkini sezeryan yapmışsın ikinci bebeğinde kısa bir süre sonra hamile kalmışsın ve normal yapmışsın . yani sezeryan sonrası normal doğum ssvd. doktorun buna nasıl yanaştı veya herhangi bir problemin oldumu doğum sırasında . lütfen paylaşırmısın birde hangi ildesin?

Ay anacim guya kasim annelerisiniz listedekilerin cogu ekimde dogum yapmis :) ne kadar yayginlasti bu erken dogum ya.bizimde iki gun icinde 4. bebegimiz gelicek dunyaya.( Malesef bir bebegimiz hayata tutunamadi ) Valla aralik anneleri ekimde basladi dogurmaya.Bu gidisle araliga kimse kalmicak heralde :)

dün yani 2 kasım sabahı sabah 05:40 ta İzmir Karataş Hastanesinde oğlum Erdem Kaan gözlerini normal doğum yoluyla dünyaya açtı..:)) aramıza hoşgeldim güzel oğlum..

hayır dileklerinde bulunan arkadaşlarımın hepsine tşk ediyorum.doğum yapacak arkadaşlarımıza rabbim yardım etsin.hamileliğim sırasında aslında üç farklı dr.a gittim üçünde de cinsiyeti için kız demişlerdi.kontrollerim düzenli olarak yapıldı renkli ultrasonla yapıldı tabiki ama sonuç kız beklerken oğlum geldi şaşkınlığımı atamasam da utanıyorum ama alışmaya çalışıyorum.allah böyle uygun gördü demekki.doğum tarihi en geç 30 kasımdı ve sezaryandı.uzun süredir sancılarım ve kanamam vadı.gece sancım iyice arttı hiç beklemezken suyum geldi.önce dr.un uzun süre gelmesini bekledik.sonra onun istediği anesteziciyi bu şekilde çok vakit kaybı oldu.ben hala sezaryan beklerken doğum çoktan başlamıştı.yaklaşık 6 saatlik süren bir sancı sürecinden sonra doğum yaptım.çok yardımcı oldular ekip olarak.şimdi toparlanmaya çalışıyoruz...tabiki bu durumda foruma girmek zor..fırsat buldukça bakmaya çalışıcam..

eliff tekrar hayırlı olsun arkadaşım ama tekrar sorucam sezeryan sonrası normal isteyen arkadaşım var ama hiçbir doktor yanaşmıyor sende yapmış biri olarak sezeryandan sonra normali tavsiye ediyormusun veya neye dikkat etsinler senin gibi doğum yapan çok nadir seni bulmuşken sorayım istedim. cevap verebilirsen çok memnun olurum ..:))

ben ilkinde normal istemiştim ama olmadı.ikincisi de sezaryan olacaktı ama dediğim benim daha önce sancılarım vardı sürekli nst takibi yapılıyordu.doğum yapacağım gün de başlamış ama ben normal sancı gibi düşünmüşüm hastaneye gittiğimizde suyumuz gelmişti .çok gece çok uzun süre dr.u bekledik sonra uzun süre anesteciyi.dr daha fazla anesteziciyi bekleyemedi daha fazla bekleyemeyiz deyip durumu izah ettiler.normal doğum aklımın ucundan bile geçmediği için çok büyük panik yaşadım önce sonra sakinleştirdiler.bebeğimin hayatta kalması için yapmak zorundasın geldi.yani sonuç itibariyle mecburiyetten mecbur kaldığım için normal olduiçok zordu.benim bir problemim de daha yaklaşık 1 buçuk yıl önce sezaryan olmuş olmam vücut yeni toparlanıyor aslında.çok zordu gerçekten saatlerce sancının arkasından çok dikişim var. bebeğimi sağ salim almak özellikle kız yerine oğlumu görünce şoktan acı falan kalmdı.arkadaşının en son ne zaman sezaryan olduğu önemli.benim kuzenim de ilkini sezaryan ikincisini epidurel normal doğumla yaptı.çok sık giremiyorum ama başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışayım.

ay çok sevindim cevap vermene . türkiyede tüm doktorlar sezeryan olanı sezeryana mahkum ediyorlar. banada doktorum sezeryan olma birdaha normal yapamazsın dedi. eşimde neden diye sordu doktorda çünkü rahim yırtılır hem bebek hem annenin haayatı riske girer dedi. benim arkadaşımda şimdi doktor doktor geziyor ama nafile hiçbir doktor yanaşmıyor buna . o yüzden sen bize moral oldun demekki olabiliyor. evet risk var yırtılır diyorlar ama o kadar risk sezeryan ameliyatında bile varmış . o yüzden sana sorularım oldu. ama çok mutlu oldum sağ salim kucağına almışsın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah iyi bayramlar :)

analı babalı sağlıkla büyütün canım tam şok olmuşsundur ya kız derken oğlan gelmiş süprizin böylesi :))

Merhaba kızlar,

03/11/2011 de 51 cm boyu 3300 kg ile Ecrinim spinal sezeryan ile dünyaya gözlerini açtı..İkimizde çok iyiyiz..Allaha şükür spinali herkese tavsiye ederim gayet rahat bir yöntem..Biliyorsunuz kızım ters olduğu için sezeryan oldum ve kalça çıkığı riskimiz varmış allaha şükür bir problem yok ama kontrollerimiz sık olacak çift bez bağlıyoruz önlem için...Dua edin lütfen ilerleyen zamanda da problemimiz olmasın..Pamuk prensesim olduğu için çok mutluyum alnlatılmaz yaşanır duygulardan birisiymiş annelik...Göğüs uçlarım içine kaçık olduğundan hastanede emziremedim sütümde olmadı emmediği için sarılık riski için hep mama ile beslediler..Eve geçince Allahıma şükür sütüm bollaştı ve göğüs ucu ile emzirmeye çalışıyorum tabi mama takviyesiyle..Bebeğim ii olsunda gerisini dert etmiyorum..Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler ve bol sütlü göğüsler dilerimmm...

dün yani 2 kasım sabahı sabah 05:40 ta İzmir Karataş Hastanesinde oğlum Erdem Kaan gözlerini normal doğum yoluyla dünyaya açtı..:)) aramıza hoşgeldim güzel oğlum..

hayırlı olsun cnm

canım gözünüz aydın, gerçekten şok olunacak bi durum ama önemli olan sağlıklı olması bebeğinin.. zorlu bir doğum olmuş anlaşılan.. bundan sonra kolay toparlanırsın inş...

hayırlı olsun tatlım..inş bişicik çıkmaz prensesinde.. güzel günleriniz, bol sütün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…