2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri

cnm tebrik ederim...bende şubat annesi olucam allahın izniyle...okurken öyle duygulandımki...kendimi hayal ettim resmen

cicili ve smurf,
ağlayarak ve heyecanla okudum hikayelerinizi...ne güzel kavuştunuz yavrularınıza...hep güzel günlerini görün inş...
ben de pazartesi gireceğim doğuma, önce suni sancı deneyecekler.... korkmamak için düşünmemeye çalışıyorum... pazartesi nstye gidecekmişim gb davranıyorum...

bir avazda inşallah canım

ayy kızlar ağlaya ağlaya okudum hikayelerinizi, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin, darısı başımıza inş...

çokk gzl yazmışsınız ellerinize sağlık kızlar..bi çırpıda okudum darısı bizlerin başınaa..Gözünüz aydınn..

bu güzel hikayeyi bizle paylaştığın için çok teşekkürler canım. Gerçekten çok güzel ve özel anlar bunlar. senin hikayeni okurken benim oğlum hala içimde tekmeliyor ve ben de ona kavuşacağım anı hasretle bekliyorum. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin üçünüze de canım

kızlar..

ikinizide tebrik ederim..

Rabbim bizlerede bu sayfalara hikayelerimizi anlatmayı nasip etsin inşallah...

Ayyy ağlamaktan mahvoldum. smurfie çok güzel anlatmışsın bebeğini ilk gördüğün anı.. O günleri sabırsızlıkla bekliyorummm... Tebrik ederim allah bağışlasın yavrunu

önce okumak istemedim aglıcagımı bılıyordum.sonra karsı koyamadım içimdeki okuma isteğine.kızlar çok güzel anlatmıssınız.ağlayarak okudum sankı sızın anlattıklarınızı bırebır yasadım okurken.Allah sağlık mutluluk versın hepimize inşallah.benımde bır an önce doğurup yazasım geldi :)) fatma kuş sanada teşekkür ederim böyle bir başlık açtıgından dolayı :))

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum, ben de ocak annesiyim. Ağladım okurken. İnşallah biz de zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza...

Smurfie, cicili, doğum hikayelerinizi ben de okudum ve çok heyecanlandım, duygulandım. Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın. Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.

Smurfie doğumda merak ettiğim birçok soru vardı, ayrıntıları merak ediyordum. Birçok soruma cevap vermişsin hikayende. Teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı anlattığın için. O anları seninle birlikte okurken biz de yaşadık sanki... Allah'ım sağlıklı doğum nasip etsin bizlere de... İnşallah güzel doğum hikayelerimizi anlatma fırsatı buluruz biz de...

smurfi ve cicili hikayeleriniz muhteşemm alla size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısı başımıza

merabalar ben 2010 kasım annesiyim .merak ettim sayfanıza girdim .doğum yapan hanımlar allah analı babalı büyütsün yavrularınızı bol şanşlı sağlıklı mutlu olurlar hep inşallah .doğum yapacak olanlara da allah yardım etsin çok kolay doğum yapsınlar inşallah .bir avazda kurtulsunlar .allah o zor zamanda yardımcınız olsun.
benim kızımın da 1 kasımda doğum günü .sizin yazdıklarınızı okuyunca o anları yaşadım tekrar .çok özel ve çok güzel anlar .kızlar o anların kıymetini bilin .çok çok farklı çok güzel zamanlar ...
sadece dünyada bebeğiniz ve siz varmışsınız gibi oluyor .doktorlar ebeler en yakınınızmış gibi oluyor .ben çok kolay bir doğum yaptım 1.5 saat sürdü normal doğumdu.kendimi çok iyi hazırlamıştım . en son sancı çekerken yattığım yatağın baş kısmının yüksek olması ve her sancıda bebeği aşağı itmem gerektiğini yani ıkınmam gerektiğini okumuştum .harbiden öyle oldu .sancı çekerken rahmin çabuk açılması için başınız yüksek olsun ve aşağı doğru ıkının .
ayyyy çok çok güzel annelik .allah yardımcınız olsun ...

Smurfie81 ve cicili rabbim evlatlarınızı mutlu yuvanıza bağışlasın öncelikle neler hissederk okudum yazılarınızı anlatamam heleki Smurfie81 ıkınma provalarını okurken denedim hem güldüm hem ağladım çok şüküğr kavuştunuz meleklerinize darısı bizimde başımıza hayırlısıyla. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız

smurfie ve cicili dogum hikayelerinizi bir solukta okudum
allah bebeklerinizle size saglıkla ömürler nasip etsin.....

Smurfie nasıl güzel anlatmışsın ve zaman ayırmışsın çok teşekkür ederim sana.En ince detayına kadar paylaşmışsın bizimle.Ben de 2012 Mart annesi olacağım inşallah.Sizin kuzucuklar sağlıkla gelmiş umarım bizimkileri de sağlıkla alırız kucağımıza.
Kuzucuğunla birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

gercekten anı anına hıkayenızı paylamıssınız.
bende 2012 mart annesı olucam ınsallah sımdıden dogum anımı yazmak ıcın heycanlanıyorum.
allah herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yavrusunu ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…