- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.961
şimdi yemek yices.dışardan söyledik.sofrayı kociş hazırlıyo.hahayttt keyfim gıcır bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://lb1f.lilypie.com/iXX1p2.png
ÇİZELGEN BU.. OK
siteyi her seferinde aç kapa yapmak lazım.. yoksa en son yaptığım oluyo.. neyse ben sorunu anladım ve çözdüm.. sen hemen yapıştırda bi sorun olmadan.. şimdi sen kendi sayfana gir.. profil sayfana.. sayfanın en tepesinde senin adın yazıyo ya, oraya tıkla, profiline girersin.. sonra alt alta okumata başla, çizelge diye bişi okuyacan.. çizelgenin yanındaki kalemi tıkla bi kutu açılacak.. o kutuya yapıştırıp kaydet. tamamdır.. o kadar.. hadi bi dene hemen, çıkacam..
vildan41
nefise_onur
bol
sertap1976
edayhan
erran
mad_sad
gulcy
nehir_ada
neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neredesiniz ya siz?
sıpalar doğdu kayboldunuz gittiniz..
kızlar bu arkadaşları hatırlayan, tanıyan,görüşen var mı? varsa kulaklarını çekin..![]()
selammmmm herkese.benim okuldan arkıdişlerim geldi bugün.ayy çok mutlu oldum.insan yüzü gördüm diyorum eşim ben insan değilmiyim diyo![]()
kızlar En ucuz ATICO CLEANLINE Mini Çamaşır Makinesi (Ozon Dezenfeksiyonlu ve Otomatik) fiyatlari Çamaşır Makineleri fiyati alisveris.com da şu adresteki bebek makinesine bi bakın adamalr neler icat edio cok komik![]()
:)))) öğrenciyken görsem alırdım kesin.
vildan41
nefise_onur
bol
sertap1976
edayhan
erran
mad_sad
gulcy
nehir_ada
neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neredesiniz ya siz?
sıpalar doğdu kayboldunuz gittiniz..
kızlar bu arkadaşları hatırlayan, tanıyan,görüşen var mı? varsa kulaklarını çekin..![]()
Canımm geldim :)) Ya işe başlayınca biriken bir sürü şey vardı onları toparla, Aden'le uğraş,bakıcıya alış falan baya bir koşturmacalı geçti zaman. Ama bu arada hep aklımdaydınız. Umarım herkes iyidir şimdi okumaya başlıycam forumu. Sen nasılsın neler yapıyosun Tubacım
errannnnnnnnnn hoşgeldn bizde cantugba ile sizden bahsettin nerdesn uzun zamandr yoksun![]()
bakıcın nası kaca bakıo nerde baktırıosun cok mu soru sordum e uzun zamandır yoksun birikti![]()
Gamzecim geldimm:)) Ya canım işte koşuşturmaktan öyle yorgun geliyorum ki eve resmen sızıyorum gelince de. Ama çok özledim sizi ya. Neler yaptınız gorüşmeler sizden haberler nasıl?
Yok estagfurullah sor tabi bu soruları özlemişim aksine:)) Bakıcım çok iyi, eve geliyor evde bakıyor.Yemek de yapıyor, bi de günlük işlerimi yapıyor süpürge,toz,çamaşır. Daha ne isterim :))Ama kızımı çok özlüyorum. Emmeyi de bıraktı zaten. Süt izinlerimi birleştirip saat 2de cıkıyorum işten,toplamda 3 saati bu şekilde kullanıyorum hergun
kaça yapıo herseyi maş nerden buldn:) nie bıraktı emmeyi![]()
Canım ya benim göğsüm aşırı yara oldu kanıyordu artık aden emerken ya da sağmaya çalıştığımda kan gelıyordu makineye. Doymuyordu bir de çocuk ben de evde yanlızdım yemek de yemıyordum.Butun bu etkenler bırlesınde bu sonuc cıktı ortaya malesef. Bakıcımıza 500 lıra verıcem daha bu ay ılk ayımız ayın 15 de verıcem:) Yengem buldu. Şansıma Allah'a şükür iyi denk geldi. Aden de büyüdü cimcimelik yapıyor artık:) Senin bebişin nasıl?, işe başlayacak mısın?
offbu oğlan uyumuyo yaa...sizinkiler napıo...gece kaçta yatıyorlar...
valla ben 3 gundur tracy teyzeye göre uyutyrm. simdilik bi sıkıntı yok. 7:30 da mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmiş olsn cnm üzldm gercekten. neyse bebşn keyfi yernde ıse hc onemlı dgl. bu bakıcı ucreti cok uygun geldı bana. ank.da 800 den aşağı bakmıyorlar. eve temzlğe gelenlerde 100 lıra alıyorlar kısacası soyuyorlar![]()