• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:1::1: duymayam kalmamış :1: :1: ne güzel ya herkez aynı sanırım kalp atışlarını duyucaz ama benim bir haftam kaldı :66::66: rabbim inşallah sevincimizi elimizden almaz kızlar herkezin gönlüüne göre verir bende şöle bişey duydum 3 ay hamile olduğunu kimseye sölemezsen çocuk uslu olurmuş :26::50: biz şimdiden yandık herkeze ilan ettik bir televizyona çıkmadığımız kaldı :1::1::1::1:

Bütün kanallar peşimizde ayoll :60::60: Biz nazlanıyoruz..:63::60::emir_bebek:Allahımm tamamına erdirsin hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin bebek isteyen herkese bu duyguları yaşatsınn inşallahh..:71:

kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama çok ilgilenmedi çok kalabalık tı benim adetim 4 gün geçti dün 507 çıktı kan testi hesabıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim yani sat den hesapladım kese görünmedi bi de ben hiç bir belirti yaşamıyom sadece çok uykum oluyo hadi beni rahatlatın:)

kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama çok ilgilenmedi çok kalabalık tı benim adetim 4 gün geçti dün 507 çıktı kan testi hesabıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim yani sat den hesapladım kese görünmedi bi de ben hiç bir belirti yaşamıyom sadece çok uykum oluyo hadi beni rahatlatın:)

hayırlı olsunnnnn rahatlatılcak bir durum yok gayet iyi gidiyorsun......daha 4 haftada belirti olmazki kese en az 5. haftada görülüyormuş.....

bence her şey gayet iyi....kendini üzme hiç....

bu arada herkese günaydın.......topiğimizin güzel anne adaylarına güzel bir gün diliyorum....

herkese günaydın........ yeni anne adaylarımızın günü güzel geçsin inş.......

kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah:49::49::nazar::emir_bebek:
maşallah bebişe. Allah bizede nasip etsin duymayı. keseyi kaçıncı haftada görmüştün peki?

cahilliğimi maruz görün ama bu sat ne demek..en son gördüğün regl tarihinin ilk günümü...bide bat diyorlar o ne ki...???
sat: son adet tarihinin ilk günü
bat: beklenen adet tarihi :)

selam kızlar 5 hafta 2 günlük olarak aranıza katılmış bulunmaktayım

ayyyy ne heyecan ayyyyy

hayırlı olsun....inş daha güzel haberlerini almak nasip olsun.....

hayırlı olsunnnnn rahatlatılcak bir durum yok gayet iyi gidiyorsun......daha 4 haftada belirti olmazki kese en az 5. haftada görülüyormuş.....

bence her şey gayet iyi....kendini üzme hiç....

teşekkür ederim canım yine de paylaşmak rahatlatıyo insanı:16:ay çok enteresan bi duygu kızlar bu arada ben hala alışamadm kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum hayatım da yaşadığım en garip ve güzel duygu:49::nazar:

teşekkür ederim canım yine de paylaşmak rahatlatıyo insanı:16:ay çok enteresan bi duygu kızlar bu arada ben hala alışamadm kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum hayatım da yaşadığım en garip ve güzel duygu:49::nazar:

hepimiz aynıyız.....ultrasanda görene kadar fark edilmiyor diyorlar.....en çok hareketlenmeler başlayınca hissediliyormuş hamilelik....

hayırlı olsun canım hoşgeldik :nazar::49:

hoşbulduk sekerim bende ilk öğrendiğimde eşimin yanına gidip ağladım napıcam ben şimdi diye hiç bişi hissetmiyordum ama zamanla hersey güsel olacak merak etme ultrasonda minik fasülyemi gorunce bambaska bir duygu içine giriyosun umarım sende onu gordüğünde en kısa zamanda tabi için rahatlayacak mutlu olacaksın iyi düşün pozitif ol

2 den fazla var.... hatta benim bildiğim kasim anneleri 3 topik var.... sevincini paylaşmak isteyen ark topik açmış....

hoşbulduk sekerim bende ilk öğrendiğimde eşimin yanına gidip ağladım napıcam ben şimdi diye hiç bişi hissetmiyordum ama zamanla hersey güsel olacak merak etme ultrasonda minik fasülyemi gorunce bambaska bir duygu içine giriyosun umarım sende onu gordüğünde en kısa zamanda tabi için rahatlayacak mutlu olacaksın iyi düşün pozitif ol

teşekkür ederim canım zaten bu bebişi çok istiyorum:nazar:çok mutluyum ama dediğin gibi sanırım ultrasonda görene kadar inanamayacağım:18:güzel temenniler için tekrar teşekkürler:kkk:

Back
X