• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba arkadaslar oncelikle hepimize hayirli olsun saglikla zamaninda hayirlisiyla kucaklayalim yavrularimiz insallah bende kasim annesi olacagim :52:
benim sat 3subatti ama adet duzensizliklerim var en erken 6martta olurum diyordum cunku bu ay ki adetimle dondurulmuslarimi deniycektim Rabbim mucizemi yolladi.
9 martta evlilik yildonumuzde test yaptim cikti cok sukur ertesi gun yani persembe kanda 80 cikti degerim bugun dr gidicem kese gorunurmu sizce?

hayırlı olsun canım allah inşallah kucagına almayıda nasip eder burda seninle beraber 3 kişi oluyoruz tüp bebege başlamadan hamile kalan bu bize rabbimizin bir mucizesi .bende sen gibi acele etdim görünürmü diye ama hemen görünmüyor adet geçtikten 15gün sonra çok net göründü kesesi inşallah cumada kalp atışlarını ve bebegimi görmek için gidicem

sulisim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bi gelişme varmı

iyiyim ezgicim...çok şükür bir sorunum yok....günlük hayatıma devam ediyorum....gelişmeeeee henüz hiç bir şey yok eski hayatımdan farklı değilim....

daha dr gitmedim asıl gelişmeleri ozaman öğrencem inş..... sende nasıl gidiyor durumlar???

Son düzenleme:
iyiyim ezgicim...çok şükür bir sorunum yok....günlük hayatıma devam ediyorum....gelişmeeeee henüz hiç bir şey yok eski hayatımdan farklı değilim....

daha dr gitmedim asıl gelişmeleri ozaman öğrencem inş..... sende nasıl gidiyor durumlar???

bende ii canım benimde allaha şükür bi sorunum yok evdeyim bu ay için nisanda çalışmaya başlayacagım ozaman zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum birde hayırlısıyla bebegimle kalp atışlarını görüp duysam daha iyi olucam

bende ii canım benimde allaha şükür bi sorunum yok evdeyim bu ay için nisanda çalışmaya başlayacagım ozaman zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum birde hayırlısıyla bebegimle kalp atışlarını görüp duysam daha iyi olucam

duyarsın inş Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize.....

merhaba hayırlı olsun bebişin:nazar:ben adetim birgün geçmemişti yaptırdım 79.35 çıkmıştı hemen doktora gittim kese görünmedi tabi 10 gün sonra tekrar yaptrdım(5+3) 8000lerde çıktı degerler haftaları tutuyordu.bebişin dedim ama bebişlerin desem daha uygun galiba umarım bebeklerini saglıkla kucagına alırsın

:)) valla kısmet artık bakalım tek mi çiftmi görecez seninki baya düşük çıkmış ilkinde ama benimki gibi çıkıp tek bebeği olanlarda var:)):49:

Son düzenleme:
herkese merhabalar umarım herkes hayırlı hamilelik geçirir ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alır

Allah nasip ederse bende inşallah kasım annesi olucam henüz çok küçük sat 16 şubat bu sabah kan tahlili yaptırdım 294 çıktı çarşamba tekrar yaptırıcam biraz ıkıntı var çünkü normalde bu ay bırakıcaktık korunmayı geçen ay sadece bi kere aman bişey olmaz dedik ama oldu bende bu ay bırakıcaz diye kadın doğuma gitmiştim genel kontrol rahim ağzında biraz iltihap vardı anibiotk kullandım (yarım bıraktı tabi) fakat çok kuvvetli bi ilaç gebelikte sakıncalı eğer etkilediyse düşük olurmuş etkilemediyse gebelik devam edermiş bi sorubn yok demekmiş o yüzden çarşamba tekrar bakılcak yükselme varsa sorun yok bakalım kısmet Allah hakkımda hayırlısı versin ama hala şoktayım

Arkadaşlar aranızda çalışan var mı?? Ben çalışıyorum ve çevremdekiler çokta anlayışlı değiller zalim bi sözde müdür müsvettesi var başımda.. geçen rahatsızdım gitmedim neymiş raporum yoksa günlerimi keseceklermiş özel hast raporu olmazmışta devlet olcakmış çıkarın beni diyorum senden memnunuz falan filan tazminat ödemeyeceler yaa Allahımm sen koruu ..

Arkadaşlar aranızda çalışan var mı?? Ben çalışıyorum ve çevremdekiler çokta anlayışlı değiller zalim bi sözde müdür müsvettesi var başımda.. geçen rahatsızdım gitmedim neymiş raporum yoksa günlerimi keseceklermiş özel hast raporu olmazmışta devlet olcakmış çıkarın beni diyorum senden memnunuz falan filan tazminat ödemeyeceler yaa Allahımm sen koruu ..

evt bende çalışıyorum ve benim müdürümde seninki gibi zalim ötesi hamileyim deyince demediği kalmadı ağlattı beni bıraktı ve hiç umursamadı allahından bulsun diyorum nediyim..

kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah:49::49::nazar::emir_bebek:

hoşgeldiniz taze annişler hepinize mutlu bir hamilelik diliyorum bebişlerinizi beklerken çok sabırsızlanacaksınız zaman geçmek bilmiycek hamileliğin tadını çıkarın bol bol uyuyun gezin tozun korkutmak gibi olmasın bu günlerinizi çok arıycaksınız Annelik müthiş bir duygu rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah:49::49::nazar::emir_bebek:

cahilliğimi maruz görün ama bu sat ne demek..en son gördüğün regl tarihinin ilk günümü...bide bat diyorlar o ne ki...???

:)) valla kısmet artık bakalım tek mi çiftmi görecez seninki baya düşük çıkmış ilkinde ama benimki gibi çıkıp tek bebeği olanlarda var:)):49:

evet biraz düşüktü ama adetimin gelmesi gereken gündü belkide o yüzden ama çok şükür daha sonra iyi yükseldi yarın doktor kontrolüm var umarım iyi haberler alırım.

gözünaydın darısı yarın bizim başımıza.allah saglıklı kucagına almak nasip etsin:nazar:

Biz cts kesemizi gördük çok şükür, 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah.. Arkadaşlar herkese söyledim herkese derken yakınlarıma geri kalanlarda onların sayesinde duydu :)) :60:
Kubi benimkide uslu olur yaaa bende kilo aldım kot pantolonlarımı giyemiyorum çünkü hepsi dar tayt giyiyorum benimde karnım çıkmış azcık :))

:1::1: duymayam kalmamış :1: :1: ne güzel ya herkez aynı sanırım kalp atışlarını duyucaz ama benim bir haftam kaldı :66::66: rabbim inşallah sevincimizi elimizden almaz kızlar herkezin gönlüüne göre verir bende şöle bişey duydum 3 ay hamile olduğunu kimseye sölemezsen çocuk uslu olurmuş :26::50: biz şimdiden yandık herkeze ilan ettik bir televizyona çıkmadığımız kaldı :1::1::1::1:

kizlar gunaydin bendamileyim cok sukur 2 gun once erken gebelik testi ile ogrendim sata gore 4 hafta 2 gunluk hamileyim yarin kontrolum var doktorda.acaba vajinal muayenede kese gorunurmu

çok sevindim cnm darısı olmayanların başına inşallah ama ben vajinal ultrasyonu onaylamıyorum kesinlikle çünkü bir arkadaşım var aynı anda öğrendik doktor iki kez bakmış ve şuan düşük yaptı ve çok pişman bence ben vajinal ultrasyoından olduğunu düşünüyorum arkadaşda sabredememişti çünkü karından görünmedi hemen vajinal istedi :59: yinede herkesin kendi görüşü saygı duyarım yaneee :61: :16:

bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio

cnm arkadaşa yazdım ama sanada sölim ben bu konuda olumlu düşünmüyorum vajinal ultrasyon eğer lekelenme veya kanaman varsa bakıyolar ne olur sabredelim canlarım pişman olmayalım hiçbirzaman zaten zor buluyoz bebişleri :1::nazar::nazar: rabbim hepimizi korusun inşallah :34:

Back
X