• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba kızlar,
Benimde sat 8 şubattı idrar testi yaptım çift çizgi 1 gün sonrada kan testi yaptırdım hcg 700 çıktı netten hesaplamalara göre 4+6 yım çarşamba günü dr randevum var dua edinde keseyi ve bebeğimi göreyim ..ilk gebeliğimde temmuz ayında kürtaj olmuştum..nasip olsada şimdi kucağıma alsam...Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inş.olmayanlarada nasip etsin..

aramıza hoşgeldin cnm seni içtenlikle tebrik ediyorummm :95: :1::1:

inşallah canım...buradan doğum haberlerimizi de almak nasip olur inş.

inşallah cnm ne güzel dua ediyosunuz yavv :60:
burdayım bırakmadım kuzum.. haftasonu ev iş derken giremedim sadece.. yazamasamda okuyorum....:16:

hiç bulaşamıyoruz kuzu :1:sanamı inanayım buluşamıyoruzamı :1::32::16:
kızlar kan değerleriniz nasıl çıktı oranlar nasıl acaba benim 809 çıktı ikiz olam ihtimalinden soruyorum 4 haftalıktı sizler kaç haftada yaptırdınız?

cnm öncedende yazdım benimki biraz saçma ama 7 gün geçikirken 7 bin çıktı :44: rabbim gönlüne göre verir inşaallah ikiz istiyosan üçüz versin emii :9:

Arkadaşlar aranızda çalışan var mı?? Ben çalışıyorum ve çevremdekiler çokta anlayışlı değiller zalim bi sözde müdür müsvettesi var başımda.. geçen rahatsızdım gitmedim neymiş raporum yoksa günlerimi keseceklermiş özel hast raporu olmazmışta devlet olcakmış çıkarın beni diyorum senden memnunuz falan filan tazminat ödemeyeceler yaa Allahımm sen koruu ..

cnm benim ben çalışmıyorumm ama rabbim senin yardımcın olsun inşallah bütün çalışanlarında sabret cnm çok dua ediyorum hepimize :38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,zeyn77, :nazar::nazar: :1: cnm konuşsana kuzu :6:

amin cnm saolasın siz nerden

cnm altta ismin görünmüyo :1: bende 1.5 senelik evliyim cnm 1.5 senenin sonunda kendiliğinden hamile kaldım kafama takmadığım ayda :61: :32: ismim kübra istliyim ve annemlerdeyim :27::27: başka sormak istediğin olursa seve seve cevaplarrım cnm :70:

selam kizlar
topiginiz hayirli olsun:71:
ben 2010 kasim annesiyim oglum simdi dört aylik gecen sene 9martta bende hamile oldugumu ögrenmistim sizi görünce o günlerimi hatirladim:69:
insallah güzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla evlatlarinizi kucaklarsiniz

cnm altta ismin görünmüyo :1: bende 1.5 senelik evliyim cnm 1.5 senenin sonunda kendiliğinden hamile kaldım kafama takmadığım ayda :61: :32: ismim kübra istliyim ve annemlerdeyim :27::27: başka sormak istediğin olursa seve seve cevaplarrım cnm :70:

bende tanıstıgıma memlun oldum cnm.dogrudur ben 2.5 senelık evlıyım dogrudur cnm ınanırım benımde oyle olmustu.kafama taktım taktım cok dusundum olmadı ama kafama takmadım herseyı oluruna bıraktım oldu allaha sukurler olsun. allah saglıklı sıyhatlı evlat nasıp etsın işh.sen kac aylıksın kü:49:bra

selam kizlar
topiginiz hayirli olsun:71:
ben 2010 kasim annesiyim oglum simdi dört aylik gecen sene 9martta bende hamile oldugumu ögrenmistim sizi görünce o günlerimi hatirladim:69:
insallah güzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla evlatlarinizi kucaklarsiniz

cnm benim yaa :5: :43: benide duygulandırdın :70:amin cnm aminnn darısı sana peşpeşe doğur inşallah aradan çıksın :1::9:

bende tanıstıgıma memlun oldum cnm.dogrudur ben 2.5 senelık evlıyım dogrudur cnm ınanırım benımde oyle olmustu.kafama taktım taktım cok dusundum olmadı ama kafama takmadım herseyı oluruna bıraktım oldu allaha sukurler olsun. allah saglıklı sıyhatlı evlat nasıp etsın işh.sen kac aylıksın kü:49:bra

bende bilmiyorum ki cnm doktora gittiğimde çok heycanlıydım sormamışım sanırım demişti 3 veya 4 haftalık diye acaba rüya mı gördüm bilmiyom :1: gerçektende çok doğru takmadığın ay bebiş seninle cnm ben 7 günüm geçerken bhgc 7 bin çıktı cnm sen anlarsın sanırım bana çok yüksekk geldi ayın 21 de kalp atışı için çaüırdı dua ette minicik bebeğimin kalbi atsın ve bu topikdeki bütün arkadaşlara :46::70:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

KUBI,zeyn77,fsane21,

oo mahşallah :nazar::nazar: :1::1: ziyaretçimizde var öisafirimize kahve ısmarlım isteyen var mı :64::68::68::68::68: verdim bile afiyet bal şeker olsun :1:

bende bilmiyorum ki cnm doktora gittiğimde çok heycanlıydım sormamışım sanırım demişti 3 veya 4 haftalık diye acaba rüya mı gördüm bilmiyom :1: gerçektende çok doğru takmadığın ay bebiş seninle cnm ben 7 günüm geçerken bhgc 7 bin çıktı cnm sen anlarsın sanırım bana çok yüksekk geldi ayın 21 de kalp atışı için çaüırdı dua ette minicik bebeğimin kalbi atsın ve bu topikdeki bütün arkadaşlara :46::70:

dogrudur cnm aynen benımde oyle olmustu daha senınkı cok kucuk cnm işh kalbı atar cnm .bılmıyorum kı benım 9 haftalık oldugunda ogrendım adetım cok duzensız oldugundan dolayı bılmıyordum.ogrendıgımde o kadar cok mutlu oldum kı dunyalar benım oldu allaah ısteyen herkese versın:emir_bebek::emir_bebek:

dogrudur cnm aynen benımde oyle olmustu daha senınkı cok kucuk cnm işh kalbı atar cnm .bılmıyorum kı benım 9 haftalık oldugunda ogrendım adetım cok duzensız oldugundan dolayı bılmıyordum.ogrendıgımde o kadar cok mutlu oldum kı dunyalar benım oldu allaah ısteyen herkese versın:emir_bebek::emir_bebek:

aminnn cnm inşallah kucağına almak da nasip olur güzelim bir avazda doğurursun inşallah :70: evt insan çok mutlu oluyo ama ben şok oldum 1.5 sene olmamış daha olmaz dediğim ay oldu çünkü ve öğreninc e çok saçma bir şekilde neden oldu ben ne yapcam şimdi dedim :1: ve eşim veben birbirimizle şok olduk ve konuşmadık 1 gün boyunca :1:ama sonra çokgüzel tabii :9:

iki yetmez 4 tane olsun cnm :21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: benim kaynanam 3 doğurmuş şimdi ise kayın pedere kıızıyo senin yüzünden ben 4 cüyü istiyodum diyo :1: niye yapmadık diyo :1::9:

hersey zamaninda güzel benim yasim simdi 34 bende hep üc cocuk isterdim ama kismet böyleymis bende ikinci cocuk icin cok tedavi gördüm rabbim simdi nasip etti cok sükür kizim 13 yasinda yani en az 10 sene doktor doktor gezdim naparsak yapalim kismetin önüne gecilmiyor rabbim hakkimizda hayirlisini versin

hersey zamaninda güzel benim yasim simdi 34 bende hep üc cocuk isterdim ama kismet böyleymis bende ikinci cocuk icin cok tedavi gördüm rabbim simdi nasip etti cok sükür kizim 13 yasinda yani en az 10 sene doktor doktor gezdim naparsak yapalim kismetin önüne gecilmiyor rabbim hakkimizda hayirlisini versin

ayy cnm benimm allah yardımcın olsun evt hakkımızda herşeyin hayırlısı şuan bulantım oluyo çıkmak zorundayım cnm allaha emanet ol. hayırlı geceler kızlarr :59:

ayy cnm benimm allah yardımcın olsun evt hakkımızda herşeyin hayırlısı şuan bulantım oluyo çıkmak zorundayım cnm allaha emanet ol. hayırlı geceler kızlarr :59:

canim bende cikiyorum malum oglan gece kalkip duruyor sizede hayirli geceler tekrardan hepinizin gözü aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin arada ugrarim:69:

Back
X