- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.241
hosbulduk kahvekolik cok tesekkur ederim.bende seni tebrik ederim canim Rabbim cumlemize hayirlisini nasip eylesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım
allah yarın banada nasip etsin inşallah
canım çok sevindim senin adına bende sabrediyorum umarım senin gibi ikisini bir görürüm gerçekten çok sevindim![]()
gözün aydın canım darısı başımıza inşlh bende sabredip hepsini görmek istiyrum sen öncesinde kan testi yaptırmışmıydın acaba ben şimdi onda kararsız kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı![]()
merhabalar guzel kasim anneleri bende Rabbim nasip eylerse kasim annesi olacagim.bu 2.hamilleligim ilkki dusukle sonuclandi 2009 kasim ayinda 4 aylik hamisken yavrum birakip gitmisti beni.Rabbime binlerce kez sukurler olsun bana yine mucizesini yolladi.tek istedigim bu kez yavrumu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek ve hayirli bir evlat olarak yetistirmek.Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanip,kavrulan her bedene,her kalbe nasip eylesin bu guzelligi Amin!
benide listeye alirmisiniz?
SAT :11 subat
yas:26
Kilo86
biraz fazlayim ama olsun dogumdan sonra veririm nasilsa
)
Yer;ingiltere
artik bende bir hamis cizelgesi yapayim degilmiherkese sevgiler:89:
merhaba arkadaslar!
bir kac gün ugrayamadim ve neler neler kacirmisim :) Aramiza yeni katilanlarda olmus hepinize hayirli olsun arkadaslar Allah cümlemize kucagimiza almayi nasip eder ins miniklerimizi....
Listeye bende bilgilerimi eklemek istedim ama henüz özel msj atamiyorum, iste bilgilerim...
Nick Sat Tahmini D.T. Kilo Yaş Yaşadığı Şehir Güncel Durum
zuzzuu 19 Ocak 03 Kasım 65 28 Düzce 15.03. kalp atışları duyuldu
az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....
29 yşındayım. 2 şubat doğum 9 kasım 52,5 kiloyum nevşehirde yaşıyorum.....
nisan sen kan testi yaptıracaktın, ne oldu?
canım bu sabah sağlık ocağına gittim kan testi yapmıyolarmış evde yaptığımız idrar testinden yaptı
iki çizgi çıktı biraz silik ti yine ama benim yaptıklarımdan koyuydu
yüzde 80 hamilesin dikkat et ilaç falan kullanma dedi çizgiler net çıkmadan kesin bişe diyemem dedi
biraz sinir oldum ama napayım bana 10 gün sonra gel diyo 10 gün sonra zaten dr a gitcem sende ne işim var artık dimi
çok duygulandım yaa ne tatlı şeyler bekliyor bizi. ağlıycam şimdi haaa :)
kız ben seninkini ekledim ya :)
canım senin bilgileri eksik gönderdim sende gönder istersen dedin ya ondan yazdım bende :
aa nasıl yapmaz yahu? hani bazı yerlerde adet geçmeden yapmayalım diyorlar ama seninki çoktan geçmiş. idrar testini herkes banyosunda da yapıyor sonuçta.canım bu sabah sağlık ocağına gittim kan testi yapmıyolarmış evde yaptığımız idrar testinden yaptı
iki çizgi çıktı biraz silik ti yine ama benim yaptıklarımdan koyuydu
yüzde 80 hamilesin dikkat et ilaç falan kullanma dedi çizgiler net çıkmadan kesin bişe diyemem dedi
biraz sinir oldum ama napayım bana 10 gün sonra gel diyo 10 gün sonra zaten dr a gitcem sende ne işim var artık dimi
çok duygulandım yaa ne tatlı şeyler bekliyor bizi. ağlıycam şimdi haaa :)
kız ben seninkini ekledim ya :)
canım senin bilgileri eksik gönderdim sende gönder istersen dedin ya ondan yazdım bende :
sen benim o yazdığımı görmemiştin bende 10 dk geçince tamamlayıp göndermiştim :)
kızlar ben çizelge yaptım ama doğru mu yaptım anlamadım bi baksanıza düzgün mü şimdi bu çizelge??![]()
şu an 46. haftanda görünüyosun :)) satını yanlış girdin heralde.
şimdi olmuş heheheh
gündüz devamlı uyku basıyor. gece sürekli uyanıp geri yatıyorum. bu halsizlik hamilellikten mi sigarasızlıktan mı meçhul.kızlar uyku problemi yaşayan varmı aranızda?