- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.001
merhaba güzeller güzeli kasım anne adaylarımızzz
lütfen bana hamişşlerimiz özelden mesaj atsınlar bende yeni liste yapim ok.
bilgileri bekliyorum.öptüm
işin kötü yanı sabit konunun konu sahibi ortada yok. inşallah çabul gelir de birine devreder ordan devam ederiz. sabit konu her zaman daha iyidir, bu topicte bigün bi kavga çıkar direk kapatırlar. öteki kapanmaz hem. liste avantajı var, topiğin adı çok sevimli:)
bebeğim01 herkes seni bekliyordu liste içinbu arada 2 ayrı topic var onların da birleştirilmesi için bir girişimde bulunabilir misin? bu konuda da mağdurlar. Ben henüz takipçi olarak varım bu topicte Allah kısmet ederse bu ay da deneyeceğiz eşimle geçen ay olmadı. Kasıma yetişemesem de sizlerinsohbetlerinden tecrübelerinden faydalanırım diye düşündüm:13:
merhaba kızlar nasipse bende kasım ayını bekliyorum benim SAT 1 şubat 6 haftalığım,sabahları çok midem bulanıyo ve kusuyorum bana bi yardım edeniniz olur mu? Eskiden severek yediğim şeyleri şimdi yiyemiyorum
ayy geçmiş olsun canım
ilk hamileliğimde bende öyle olmuştum erkenden mide bulantılarım başlamıştı 6 haftalık ken
kusmaktan hastanelik olmuştum 2 hafta hastanede kaldım sonra evde serum takmaya başlamıştık 5. ayıma kadar böyle devam etmişti işallah senin bukadar şiddetli ve uzun sürmez
rahat bi şekilde geçirirsin
bende sanırım hamileyim
daha kesinleştiremedim dün sağlık ocağına gittim oradaki hemşire test yapmadı günüm çok geçmediği için bende yine test aldım yaptım ama yine silik 2 çizgi çıktı şimdiye kadar 3 tane test yaptım 3 tanesinde de aynı sonuç hastalanmadımda pazartesi yine yapıcambakalım ne olcak
kısmet canım işallah
ilkinde hemen kesinleşmişti ama bu sefer böyle uzayınca bende ne diceğimi bilemiyorum
canım sabit konuyu açan arkadaşımdır kendisi ilgilenicek yeni hamiş listesi yapıcak zaten bugünde orda belirtti burdaki tüm arkadaşlarında o topiği geçmesini rica ediyorum linkini atıorum size http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri.html
konu sahibi bana kızmasın ne olur ama kızlar şu topicleri birleştirelim yaa. burda doğru dürüst liste yapılmıyor. sabit konuya geçelim liste yapalım güncelleyelim. hem kasım hamilesi değiliz ki kasım anneleriyiz
işin kötü yanı sabit konunun konu sahibi ortada yok. inşallah çabul gelir de birine devreder ordan devam ederiz. sabit konu her zaman daha iyidir, bu topicte bigün bi kavga çıkar direk kapatırlar. öteki kapanmaz hem. liste avantajı var, topiğin adı çok sevimli:)
bugün ne kadar sessiz burası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?