• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim burda olup olmamam seni ilgilendirmez lütfen kardşim laflarına dikkat et..

herkes istediği topikte durabilir istemeyen gidebilir lütfen herkez istediği topiğe geliyo rahatsız olan gelmesin... kırıcıda konuşmuyorum lütfen anlayan okusun....

sen iyi misin ya? bu nasıl bir tarz? ben milleti burdan sürüklemek peşinde değilim. ha orası ha burası ne farkeder ya. sadece sabit konuda olmanın faydalarından bahsettim. ki biçok kişi benle aynı fikirde. liste yapalım topicleri birleştirelim dedim. işte senin gibi gerginlik çıkarmak isteyen tipler çıkar zaten kapanır bu topic. ama sabit konu kapanmaz anladın mı? bütün yazdıklarımı oku tamam mı. ben sabit konunun sahibine dedim sana değil. o kadar ön yargılı ve agresif konuşmuşsun ki sana hakkımı helal etmiyorum.

merhaba kızlar,

bende Allah nasip ederse kasım 2011 annesi olacağım sat 8 şubat ...6. haftadayız.çarşamba günü dr gittim keseyi gördük 31 martta tekrar gidicem ,nş kalp atışlarını duyacağız..Herkese ii bi hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip olmasını dilerimm..

mrb arkadaşım benim de satım 8 şubat 31 martta bir sonraki kontrolümüz inş kalp atışlarını da duyarız bebişlerimizin

herkes istediği topikte durabilir istemeyen gidebilir lütfen herkez istediği topiğe geliyo rahatsız olan gelmesin... kırıcıda konuşmuyorum lütfen anlayan okusun....

benim burda olup olmamam seni ilgilendirmez lütfen kardşim laflarına dikkat et..

sen iyi misin ya? bu nasıl bir tarz? ben milleti burdan sürüklemek peşinde değilim. ha orası ha burası ne farkeder ya. sadece sabit konuda olmanın faydalarından bahsettim. ki biçok kişi benle aynı fikirde. liste yapalım topicleri birleştirelim dedim. işte senin gibi gerginlik çıkarmak isteyen tipler çıkar zaten kapanır bu topic. ama sabit konu kapanmaz anladın mı? bütün yazdıklarımı oku tamam mı. ben sabit konunun sahibine dedim sana değil. o kadar ön yargılı ve agresif konuşmuşsun ki sana hakkımı helal etmiyorum.

arkadaşlar sakin sakin buna asabiyet bebişlerinize yazık....herkes istediği topikten devam eder. kimi 1 topikte devam eder kimi 2-3 topikte birden yazar....topiklerin birleştirlmesine gerek yok.... bu bir sorun değilki....

bir birinizi yanlış anlamışsınız ortada sorun olabilcek hiç bir şey boşuna kendinize sıkıntı yapıp gerilmeyin....alt tarafı bir topik burası sanal bir ortam....boşverin bunlar fani işler...üzmeyin kendinizi....

arkadaşlar sakin sakin buna asabiyet bebişlerinize yazık....herkes istediği topikten devam eder. kimi 1 topikte devam eder kimi 2-3 topikte birden yazar....topiklerin birleştirlmesine gerek yok.... bu bir sorun değilki....

bir birinizi yanlış anlamışsınız ortada sorun olabilcek hiç bir şey boşuna kendinize sıkıntı yapıp gerilmeyin....alt tarafı bir topik burası sanal bir ortam....boşverin bunlar fani işler...üzmeyin kendinizi....

hayır canım benim bak benim bütün mesajlarımı okursan niyetimi anlarsın. arkadaş niye böyle saldırdı anlamadım. daha yolun o kadar başındayız ki tam 8 ayımız var. 3 senedir bu sitedeyim bu annelerin topiclerindeki güzel paylaşımı, dostluğu hiçbi yerde görmedim. hepimiizn sıkıntıları, sevinçleri, hayalleri aynı çünkü. bizi en iyi birbirimiz anlarız sonuçta. bişeyler daha iyi olsun istedim. onun için fikir verdim. ama sonuç bu.. çok üzüldüm cidden.

hayır canım benim bak benim bütün mesajlarımı okursan niyetimi anlarsın. arkadaş niye böyle saldırdı anlamadım. daha yolun o kadar başındayız ki tam 8 ayımız var. 3 senedir bu sitedeyim bu annelerin topiclerindeki güzel paylaşımı, dostluğu hiçbi yerde görmedim. hepimiizn sıkıntıları, sevinçleri, hayalleri aynı çünkü. bizi en iyi birbirimiz anlarız sonuçta. bişeyler daha iyi olsun istedim. onun için fikir verdim. ama sonuç bu.. çok üzüldüm cidden.

canım ark yanlış anlamış senin yazdıklarını .... sen öbür topiğin sahibi yok demişin o kendi üstüne alınmış birden tepki vermiş....haksız bu konuda

ama sende sürekli burayı kapatalım tek topikten devam edelim dediğin için oda böyle tepki vermiş olabilir....topik sayısı ne kadr çok olursa okadar paylaşım olur gerek yok tek bir yere bağlı kalmaya herkes istediği yere yazar....

canınız sıkmayın sadece yanlış anlaşılma yada yanlış okumaya bağlı birden verilen tepki.....bu aralar hormonlarımız düzene girmedği için olabilir bu tür yanlış anlaşılmamalar ama konuşularak hepsi çözülür....

aramıza yeni hamişler katılıyor ne güzel:49:
ama ben hala emin değilim ne olcak :27: akşam üstü yine yaptım 4. testimi:37: yine silik çıktı
17 şubat son adet tarihim kızlar benim gibi olanlar nası öğrendiniz ya benim aldığım testlerde mi iş yok acaba:89:

ama ben hala emin değilim ne olcak :27: akşam üstü yine yaptım 4. testimi:37: yine silik çıktı
17 şubat son adet tarihim kızlar benim gibi olanlar nası öğrendiniz ya benim aldığım testlerde mi iş yok acaba:89:

kan testi yaptır imkanın varsa orda kesin sonucu öğrenirsin...... inş güzel haberler alırısn...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.benim bebeğimde 6 haftalık dün gittik doktora.ama benim hamileliğim kötü geçiyor,bulantılarım var.inşallah geçer..:32:

gayet iyiyim hamd olsun kardeşim nasıl konuşuyosun tipler diyerek ne oldu hemen, ben sana kırıcı davranmadım ki biz ne güzel konuşuyoruz sen gelmiş başka yere toplanalım diyosun herkez istediği yerde durur bence.. bu arda hakka gelince ben senin hakkına girmedim etmezsem ben etmem hakkımı helal ama ben böle bişey yapmam hepimiz sonuçta bebişlerimizi bekliyoruz allah korusun yani bunun için sana sölencek laf bulamıyorum kardeşim.....

ya arkadaşım seni anlayabiliyorum bebiş olduğundan bölesin sanırım benim saldırddığım falan yok sadece dediğim herkez istediği yerde konuşsun dedim asla kırıcı bişey sölemedim benim içimde kötülük yok bak nasıl topiği geriyosun lütfen kardeşim yapma böle hepimiz kardeşiz anladın mı ?
ama sende sürekli burayı kapatalım tek topikten devam edelim dediğin için oda böyle tepki vermiş olabilir....topik sayısı ne kadr çok olursa okadar paylaşım olur gerek yok tek bir yere bağlı kalmaya herkes istediği yere yazar....
evt cnm sana hak veriyorum ben kötü bişey yazmadım sadece herkez istediği yerde olsun diyorum ne güzel konuşuyoruz burası güzel bence ama arkadaş gelip başka yerde toplanalım yok böle yok şöle ayıp bence haklı değilmiyim :1:

canınız sıkmayın sadece yanlış anlaşılma yada yanlış okumaya bağlı birden verilen tepki.....bu aralar hormonlarımız düzene girmedği için olabilir bu tür yanlış anlaşılmamalar ama konuşularak hepsi çözülür....

:46::46::46::46::46::46::46: :16::16::16:

kızlar saldırdığım lafa bak sadece bir tane birşey yazmakla hep bu tipler olmuşum hemde saldırmışım :9::1::1: ben neymişim ya:1::1: benim demek istediğim kimsenin huzuru bozulmasın biz arkadaşlar ne güzel sohbet ediyoruz burdan sen gelip başka yerde toplanalım demn yanlış bir kere :1:

merhaba arkadaşlar.benim bebeğimde 6 haftalık dün gittik doktora.ama benim hamileliğim kötü geçiyor,bulantılarım var.inşallah geçer..:32:

meraba cnm aramıza hoşgeldin inşallah geçer herkeze dua ediyorum rabbim yol ve yardımcın olsun :16::16: bende arada oluyo ( :56: :63: ) :1::1::1:

arkadaşlar ben de kasım 2011 annesi olacağım allah izin verirse adetimden 6 gün sonra beta hcg baktırdım 2150 çıktı aynı gün ultrasonda minicik kesemizi gördük 4-5 gün sonra yine gel daha net görürüz dedi doktor inş kalp atışlarını da duyarız bende 14.ayımda aldım mutlu haberi

hoşgeldin kuzu aramıza inşallah hamileliğin güzel gider bulantıların olmaz benim merak ettiğim şey benimde 7 gün geçerken 7 bin çıkması acep neden ki bu kadar yüksek :44: :25:

kızlar bugün pazar olduğu için kocişleriyle vede bebişleriyle :16: ama ben annemlerdeyim :43: bugün evime dönüyorum 1 hafta kaldım sağolsun annem bana çok iyi baktı :16: birazda kocişim baksın :60::60: yarın doktora gidicem eşim izinli birlikte gidicez inşallah kalp atışını duyarız :44: :64::64:

merhabalar bende 2010 kasım annesiyim çok güzel bir duygu dilerim hepinize sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınızaa almayı nasip etsin Rabbim. canım daha 3 gün gecikmişsin o yüzden silik çıkıyordur ama eger pembe çizgiler çıkıyorsa silik bile olsa hamilesin demektir çünkü başka bir hormon yok vüvutta o çizgileri gösterebilecek çok erken olduğundan kan testynle belli olur yada 3gün daha bekle tekrar test yaptır o zaman netleşir.ayyy baya uzun yazmışım sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 2010 kasım annelerıne de sorabılırsınız. birde ben doktornevra diye bir siteyı takıp ediyordum haftalık bılgıler var ben çk faydasını gördüm sizede tavsiye ederım.ii hafta sonları

kızlar ben bu sabah ilk idrarla test yaptım okadar silik ki neden acaba :26: bir çift çizgi görmedim doğru düzgün kan testinden sonra 3 tane yaptım 3 de silik yok denecek kadar annem şüphelenmeye başladı :1: acaba yok mu diye :60:

mrb arkadaşlar bende kasım annesi olcam inş.5+1 oldu.kızlar bi kaç yerde yazdım ama ciger yedim korkuyorum dudak çevreme ve çeneme elledim bebişimde leke olur mu?

mrb arkadaşlar bende kasım annesi olcam inş.5+1 oldu.kızlar bi kaç yerde yazdım ama ciger yedim korkuyorum dudak çevreme ve çeneme elledim bebişimde leke olur mu?

hoşgeldin şeker aramıza cnm korkma benim eltim denedi ama bazen oluyo o hemde sen ciğer yedim diyosun çiğ olursa kanı bulaşırsa diye biliyorum sen pişdikten sonramı :26: nasıl yani:26:

ay yanlış yazmışım :1: görümcem denedi ama olmadı cnm için rahat olsun :1:

Back
X