2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya

Hayırlı uğurlu olsun kızlar ikinize de darısı başımıza inşallah
hiç korkma Allah öyle bi güç verir ki canavar gibi doğurursun :)

yormayayım dedikçe başıma iş çıkıyor sorma. yavaş yavaş yapıyorum. sonra hemen dinleniyorum ama. herkes gelir inşallah buraya. daha hamileliği belli olmayanlar da var ay sonuna burası dolar taşar merak etme sen.

çok teşekkür ederiz. Allah bağışlasın bebeğinizi analı babalı büyüsün inşallah. akrep burcu hiç tanıdığım biri bile yok. nasıl oluyorlar peki? ben şahsım adına yaz hamilesi olmak istemezdim ama nasip böyleymiş.

Sabit olan bu mu kahvecim yoksa diğeri mi?

İyi akşamlar kızlar, haileliğinizi ailenize söylediniz mi? Ben söylemedim biraz zor olacak ama 3 ay olunca söyleyeceğim. Geçen sefer çok üzülmüşlerdi çünkü anneme kimseye söyleme demiştim ama duymayan kalmamıştı. İnşallah sabredebilirim.:26:

merhaba 7 haftalık hamileyim çok midem bulanıyor ve halsizim doktorum bulantı için zofer4mg diye bir ilaç verdi prospektüsünü okuyunca şüpheye düştüm bu ilaçtan kullanan varmı :26:
merhaba aynı dertten bendede var 7 haftalık hamıleyım ve doktor bu ılacı verdı cok rahatlıkla kullan dedı ama eczacıda bılmıyodu ılacı prospektusude okuyunca supheye dusdum gunde 2 tane al demısdı ama korkudan ıcmedım , sadce asırı bulantım oldugunda dayanamaz hale geldıgımde ıcıyorum bu ılacı kullanan varmı bıza yardımcı olabılcek

bende söylemeyecektim ama eşim ağzından kaçırmış. onlar da şimdi tüm akrabalarına duyurur off

bende söylemeyecektim ama eşim ağzından kaçırmış. onlar da şimdi tüm akrabalarına duyurur off

Olsun canım mutluluğu paylaşmak güzel aslında ama benim ağzım yandı ya ondan istemiyorum bu sefer,bu arada benim normal renkte akıntım oluyor sizin de oluyo mu acaba?

bende söylemedim.... daha bebek düşündüğümüzü bile söylemdim...stress olmaak için.... pazartesi dr gideceğim inş güzel haberlerini alırısam bebişin öyle söylemeyi düşünüyorum....

bende söylemedim.... daha bebek düşündüğümüzü bile söylemdim...stress olmaak için.... pazartesi dr gideceğim inş güzel haberlerini alırısam bebişin öyle söylemeyi düşünüyorum....

İnşallah her şey çok güzel olur,bütün kasım annelerine nazar değmesin

Olsun canım mutluluğu paylaşmak güzel aslında ama benim ağzım yandı ya ondan istemiyorum bu sefer,bu arada benim normal renkte akıntım oluyor sizin de oluyo mu acaba?
benim ve burda bikaç arkadaşımızında akıntısı var. dün konuşmuştuk hatta. gayet normalmiş. herşey kesinleşsin öyle söyleyecektim daha keseyi bile görmedik ki.

düşündüğümüzü bende söylemiyordum strese girerim diye. eşimi tembihliyordum. ama adam son anda başaramadı işte susmayı. çok sinir oldum.

düşündüğümüzü bende söylemiyordum strese girerim diye. eşimi tembihliyordum. ama adam son anda başaramadı işte susmayı. çok sinir oldum.

napsın dayanamaıştır...erkekler bizim kadar düşünceli olmuyorlar bazen.... oda sevincini paylaşmıştır...

benım esımde tam tersı cevresındekı kımseye soylememıs benım hamıle oldugumu ama ben herkeze soyledım

arkadaşlar bugün çok kasık ağrım oldu ara ara girip çıkıyor ama patlayacask sanki korktum bende kasık ağrısı olan varmı??

benimde belim ağrıyor arkadaşlar. sanki adet oldum olucam bugün hayırlısıyla 6+4 .doktor randevumuz var inş kalp atışlarını duyarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…