- Konu Sahibi bebegim_01
hiç korkma Allah öyle bi güç verir ki canavar gibi doğurursun :)Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya
Hayırlı uğurlu olsun kızlar ikinize de darısı başımıza inşallah![]()
yormayayım dedikçe başıma iş çıkıyor sorma. yavaş yavaş yapıyorum. sonra hemen dinleniyorum ama. herkes gelir inşallah buraya. daha hamileliği belli olmayanlar da var ay sonuna burası dolar taşar merak etme sen.saol canım iyi bende bugün hiç bişey yapmadım dinleniyorum sabahtan beri pc başındayım.
dikkat et fazla yorma kendini sorma yaa bende çok uyuyorum. uyuya uyuya büyüyeceğiz
offf 3tanemi ben birini görmemişim neden böyle olmuş bir yerden devam edilse
burası çok sessizleşti bende diğerlerine bakayım bi
öncelikle topic hayırlı olsun hanımlar,ben de 2010 kasım annesiyim:)gzl zmnda doğum yapcaksınız bakın yaz geldi bizim bebeler büyüdü.rahat ve huzurlu geçirmeye çalışın.ne yapmak istiyorsanız doğumdan önce yapın snra hiç birşeye vakit bulamıyorsunuz,tabii bu bebeğinizin huyuna ve yardımcı olacak kimselerin olup olmamasına bağlı .ilk aylar zor geçiyor özl. uyku sorunu fena.kolay gelsin güle güle kucağınıza almayı nasip etsin mevlam,buarada isteyen herkese versin....
çok teşekkür ederiz. Allah bağışlasın bebeğinizi analı babalı büyüsün inşallah. akrep burcu hiç tanıdığım biri bile yok. nasıl oluyorlar peki? ben şahsım adına yaz hamilesi olmak istemezdim ama nasip böyleymiş.