• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günyadınnnnnnn hamilişler nasılsınız........

ark bulantı çok kötü bir şey....9 ay boyunca yaşayanlar var ne hamileliğinden bir şey anlıyor ne hayatından ....bulantı yaşamayı hiç istemem...... inş yaşamam hiç 9 ay boyunca hamileliğimin her anını doya doya yaşamak istiyorum....bu bir mucize çabuk geçsin hemen doğsun istemiyorum.....kısmet belki bir daha yaşayamam o yüzden çok özel anlar bunlar içimde bir can büyüyor bunu doya doya hissetmek yaşamak istiyorum

kızlar bu arada bebeğinize günlük tutuyor musunuz? ben tutcağım ama önce dr gideyimde sağlıklı güzel haberlerini alayımda öyle başlıcam....

cnm bulantıların mı başladı :59: cnm arkadaşım ya hep 9 ay sürcek mi böle :43: cnm ben günlük tutmayı çok severdim ama kıyamet günü hesaba çekilcemizde günlük şahit olcakmış gerçi bu farklı bebeğine bişeyler yazılıyo ama diğer normal günlükde öleymiş hocanın sohbetinde dinledim ve eski günlüklerimi yaktım hep :1:

ayy cnm benim aynen bende öleyim yaa yediklerimi hazmetmiyo midem bişey yiyemiyorum annemlerdeyim ben babam evi doldurdu sütler kuruyemişler ben malesef yüzüne bile bakmıyorum hemen midem kalkıyo annem yemek pişirirken evden yolluyo beni zor bir durum bende çıkarmıyorum ama kötü bişey ya bulantı mide rahatsızlığı rabbim herkezin hamileliğini kolay geçirsin dilerim rabbimde :43:

çok geçmiş olsun....inş kolay atlatırsınız bu dönemleri.....

valla benim kimsemede yok çevremde yemeğimi yapabilcek bana yardım edebilcek.....inş Rabbim kolay geçirmemi sağlar bu günleri.....

kızlar kendimle ilgili değişiklikleir söylemek istiyorum. 7+3 günlük olarak uyku hala çok fazla,idrara sıkışmada azalma var,cildim çook yağlandı parıl parıl,saçlarım cildimle paralel gidiyo bi o kadarda o yağlandı, göğüslerim aşırı derecede şişti büyüdü.1 haftada 2 beden değişti :17: karındaki şişlikler gurultular azaldı. bel çevrem kalınlaştı. şimdilik bu kadar

ben geçen hafta gitmiştim sanki ozamandan bu zamana bi ömür geçti zaman geçmek bilmedi resmen.

evt zaman geçmek bilmiyo :1: ben bende pazartesi gitcem kalp atışı için sanki 6 ay geçti :1::1::1: sen ne zamn gitcen cnm

cnm bulantıların mı başladı :59: cnm arkadaşım ya hep 9 ay sürcek mi böle :43: cnm ben günlük tutmayı çok severdim ama kıyamet günü hesaba çekilcemizde günlük şahit olcakmış gerçi bu farklı bebeğine bişeyler yazılıyo ama diğer normal günlükde öleymiş hocanın sohbetinde dinledim ve eski günlüklerimi yaktım hep :1:

yok çok şükür henüz başlamadı inş başlamazda.....rahat geçiririm hamilelğimi.....

bu bebeğimize duyduklarımız hissettiklerimiz olacak onu nasıl bekledik nasıl aradık onu beklerken neler yaşadık..ilk kalp atışını duyduğumuzdaki duygumuz yada ilk tekmesini hissettiğimzdeki sevincimiz.....ultroson görüntüleri.....ilerde ona verebileceğimiz bence en güzel hediye...

hadi canım...daha sonra tekrarmı yaptın..... inanmıyorum çok komiksin......:52::52::27::27:

çokk istediğimiz bi bebek bu ,daha önce negatifi çok gördüm bende o kadar kötü bi etki bıraktıki o negatifler test sonucunu eşim benden önce gördü dayanamadım içeri kaçtım testi yapıp eşimin eline verdim banyoda :60:, diyordum pozitifi görünce 10 tane yapıcam tek tek Ahdım vardı yani çok şükür Allahım dualarımın karşılığını hiç ummadığımız doğru dürüst çalışmadığımız bi ay bi mucize olarak verdi :nazar::nazar: Allah yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bizlerede sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bende kasım annesi olucam Allahım kısmet ederse, dün kalp atışlarını duyduk fındıkımın:16:

ay ne güzel cnm yaa rabbimden dilerim kucağınada almak nasip olsun tertemiz pis gibi kokulu :1: ayy çok güzel bir duygu :43: bu arada aramıza hoş geldin şeker :16:

çokk istediğimiz bi bebek bu ,daha önce negatifi çok gördüm bende o kadar kötü bi etki bıraktıki o negatifler test sonucunu eşim benden önce gördü dayanamadım içeri kaçtım testi yapıp eşimin eline verdim banyoda :60:, diyordum pozitifi görünce 10 tane yapıcam tek tek Ahdım vardı yani çok şükür Allahım dualarımın karşılığını hiç ummadığımız doğru dürüst çalışmadığımız bi ay bi mucize olarak verdi :nazar::nazar: Allah yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bizlerede sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

:1::1: yap ozaman....madem ahdın varmış....Raabim yüzüne gülmüş inş hep böyle devam eder...... Allahım kimseyi darda bırakmasın böyle imtihan etmesin....

kızlar kendimle ilgili değişiklikleir söylemek istiyorum. 7+3 günlük olarak uyku hala çok fazla,idrara sıkışmada azalma var,cildim çook yağlandı parıl parıl,saçlarım cildimle paralel gidiyo bi o kadarda o yağlandı, göğüslerim aşırı derecede şişti büyüdü.1 haftada 2 beden değişti :17: karındaki şişlikler gurultular azaldı. bel çevrem kalınlaştı. şimdilik bu kadar

ayy canım aynı değişiklikler bendede var hatta birebir aynı ..
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor en garibi bu gün aşırı bile yeterli gelmiyor artıkk tayt dışında hiçbişey giyemiyorum ..

ayy canım aynı değişiklikler bendede var hatta birebir aynı ..
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor en garibi bu gün aşırı bile yeterli gelmiyor artıkk tayt dışında hiçbişey giyemiyorum ..

abooooo benim zaten yağlı 2 gün zor dayanıyor.....yandım ozman ben hergün yıkamam gerekecek.....

Salı günü doktora gideceğim . Kese görünür inş. Hayırlısıyla bi de kalp atışlarını duysam. Kızlar belki çoğunuzun ilk çocuğudur. Benim ikinci olacak inş.Oğlum var 18 aylık. Ama sanki 2 yıl önce ben hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım. Endişeler bitmiyor, Bişey bilmiyormuşum gibi araştırıyorum ne yesem hareketlerim nasıl olmalı. Çok içten dua ediyorum Yaradanım olmayana isteyene de versin. Ben ağladım hamile olduğumu duyunca hiç aratmadan verdi Rabbim binlerce şükürler olsun. İnşaallah isteyen herkese tattırsın anneliği...

kızlar bende yemeklerden dolayı acayip hazımsızlık problemi oluyo hiç sindiremiyorum midem patlıcak gibi şiş sizlerden böyle bişe yaşayan varmı?

abooooo benim zaten yağlı 2 gün zor dayanıyor.....yandım ozman ben hergün yıkamam gerekecek.....

hamileliğimi öğrenmeden öncede bile bu belirti vardı bende Allah Allah neden yağlanıyor saçlarım diyodum şimdi dahada arttı ..sende şimdiye kadar olmadıysa olmaz bence bulantında yokk maşallahh maşallahh

Son düzenleme:
hamileliğimi öğrenmeden öncede bile bu belirti vardı bende Allah Allah neden yağlanıyor saçlarım diyodum şimdi dahada arttı ..sende şimdiye kadar olmadıysa olmaz bence bulantında yokk maşallahh maşallahh

inş inş.....saçlarım benim sıkınıtm zaten sürekli yıkamaktan bıktım.....cildimde saçlarımda çabuk yağlanır...

6. haftadayız henüz şimdilik bulantım yok inş bundan sonrada olmaz.....

Salı günü doktora gideceğim . Kese görünür inş. Hayırlısıyla bi de kalp atışlarını duysam. Kızlar belki çoğunuzun ilk çocuğudur. Benim ikinci olacak inş.Oğlum var 18 aylık. Ama sanki 2 yıl önce ben hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım. Endişeler bitmiyor, Bişey bilmiyormuşum gibi araştırıyorum ne yesem hareketlerim nasıl olmalı. Çok içten dua ediyorum Yaradanım olmayana isteyene de versin. Ben ağladım hamile olduğumu duyunca hiç aratmadan verdi Rabbim binlerce şükürler olsun. İnşaallah isteyen herkese tattırsın anneliği...

bende salı günü gideceğim canım doktora bu endişeler kucağımıza alana kadar hiç bitmeyecek şimdi sırada kese ve pıtpıtlar var inşallah hayırlısıyla görüp duyarız. Allah'ım isteyen herkese versin

konu sahibini ben tanıyorum kızlar bazı sorunlarından dolayı gelemior hamile kalamadı maalesef ben söylerim gelir buraya bizim için açmıştı bu topiği

ayy canım yaaa bende merak etmiştim gelmiyor dediklerinde bişeymi oldu acaba diye. sen ilet kendisine gelsin bizi yalnız bırakmasın hem belki uğurlu geliriz ona bu ay oda hamile kalır hep birlikte devam ederiz

konu sahibini ben tanıyorum kızlar bazı sorunlarından dolayı gelemior hamile kalamadı maalesef ben söylerim gelir buraya bizim için açmıştı bu topiği
geçmiş olsun ne sıkıntısı varsa geçer inşallah. kendisine mesaj atmıştım ben. eğer isterse siteye devamlı takılan birine devretsin topiği. ilk mesajda liste yapacağımız için.

Back
X