• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kaasım anneleri,
yeni anneler hoşgelmişler.
ya bu sabah dolmuşta ilk kez midem kalktı nolur kötü olmıyım diye dua ettim gittim hemen havuç aldım şimdi biraz daha ii inşallah çok kötü yaşamam ya çalışınca zor olacak bide müdür ters umarım çok kötü geçirmem.:18:

oh oh hadi darısı benimde başıma :))

canımm ben sadece ilkini değil sonraları tekrar yapmıştımonlarıda saklıyorum :60: 2-3 tane daha sanki ikinci çizgiyi görünce bebeğimi görmüş oluyodum :60::60:
neyseki artık yapmıyorum :60: ama gene yapabilirim :64::64:

aay inanmıyorum bende öğrendiğim günün üstüne 2 tane daha yaptım. sırf tek çizgi olan aylara inat!:nazar:

cnm bulantıların mı başladı :59: cnm arkadaşım ya hep 9 ay sürcek mi böle :43: cnm ben günlük tutmayı çok severdim ama kıyamet günü hesaba çekilcemizde günlük şahit olcakmış gerçi bu farklı bebeğine bişeyler yazılıyo ama diğer normal günlükde öleymiş hocanın sohbetinde dinledim ve eski günlüklerimi yaktım hep :1:

ben günlük için değil de ona benzer bişey duymuştum. günahımızı birilerine anlatmamalıymışız. belki onu Allah affedermiş. ama biz birine söylersek onu o günaha şahit tutmuş oluyormuşuz. günlük de şahit tutmak gibi bişey. ama bebeğimize günahımızı yazmayız heralde :)

kızlar bende yemeklerden dolayı acayip hazımsızlık problemi oluyo hiç sindiremiyorum midem patlıcak gibi şiş sizlerden böyle bişe yaşayan varmı?

azar azar sık sık yemek lazım ama çalışırken zor oluyor biliyorum bende de oluyor benim bulantılarım bazen çok şiddetleniyo Allahtan çıkarmıyorum yoksa burada ne yaparımm ..
Yaramazlar uslu durun artık :60::60:

kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.
arkadaşlar bu tip günlükler D&R da satılıyor. cıvıl cıvıl tam kuzucuklara layık.

oh oh hadi darısı benimde başıma :))

aay inanmıyorum bende öğrendiğim günün üstüne 2 tane daha yaptım. sırf tek çizgi olan aylara inat!:nazar:

ben günlük için değil de ona benzer bişey duymuştum. günahımızı birilerine anlatmamalıymışız. belki onu Allah affedermiş. ama biz birine söylersek onu o günaha şahit tutmuş oluyormuşuz. günlük de şahit tutmak gibi bişey. ama bebeğimize günahımızı yazmayız heralde :)

cnm bence hiç özenme hiç ii bişe değil bulantı bırak rahat rahat geçir

kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.
arkadaşlar bu tip günlükler D&R da satılıyor. cıvıl cıvıl tam kuzucuklara layık.

iyiki söyledin D&R hiç aklıma gelmemiştii çok ii oldu:71:
ayrıca bulantıya özenme lütfen çok zorluyor özenilecek bişey değil rahat rahat geçir istediğini ye iç ..

Son düzenleme:
cnm bence hiç özenme hiç ii bişe değil bulantı bırak rahat rahat geçir
gerçi daha benim için erken en az haftaya kadar beklemem lazım. orda olduğunu iyi olduğunu bileyim de bulansın bırak :) yazılanları okuyorum, düşüncelerime bakıyorum da.. bizler iyi anneler olacağız inşallah.

iyiki söyledin hiç aklıma gelmemiştii çok ii oldu:71:

sen nerdesin? bakırköyde meydanın ordakii D&R da görmüştüm. hepsinde vardır ama yaa. aile, kadın, çocuk vs raflarına bak ok?

azar azar sık sık yemek lazım ama çalışırken zor oluyor biliyorum bende de oluyor benim bulantılarım bazen çok şiddetleniyo Allahtan çıkarmıyorum yoksa burada ne yaparımm ..
Yaramazlar uslu durun artık :60::60:

ay evt cnm ya aynen öyle adam karşımda duruyo sürekli bişe yiyemiyorum onun karşısındayani bakalım ne yapacam ya bide ben pek meyve yiyemiyorum ya oldu bitti sevmezdim zorlamaya çalışıyom kendimi ama pek başarılı değilim.:50:

gerçi daha benim için erken en az haftaya kadar beklemem lazım. orda olduğunu iyi olduğunu bileyim de bulansın bırak :) yazılanları okuyorum, düşüncelerime bakıyorum da.. bizler iyi anneler olacağız inşallah.

sen nerdesin? bakırköyde meydanın ordakii D&R da görmüştüm. hepsinde vardır ama yaa. aile, kadın, çocuk vs raflarına bak ok?

forum istanbulda D&R var ordan bakarım kalp atışlarını bi duyalım kendime cicilerde alıcam zaten ikisini birlikte hallederim :)

ay evt cnm ya aynen öyle adam karşımda duruyo sürekli bişe yiyemiyorum onun karşısındayani bakalım ne yapacam ya bide ben pek meyve yiyemiyorum ya oldu bitti sevmezdim zorlamaya çalışıyom kendimi ama pek başarılı değilim.:50:

takma gözünün içine baka baka yeee hatta sende istermisin de :60::60:
çıldırsın gün görmemişş adamm ..

konu sahibi bana kızmasın ne olur ama kızlar şu topicleri birleştirelim yaa. burda doğru dürüst liste yapılmıyor. sabit konuya geçelim liste yapalım güncelleyelim. hem kasım hamilesi değiliz ki kasım anneleriyiz

Son düzenleme:
merhaba 7 haftalık hamileyim çok midem bulanıyor ve halsizim doktorum bulantı için zofer4mg diye bir ilaç verdi prospektüsünü okuyunca şüpheye düştüm bu ilaçtan kullanan varmı :26:

Salı günü doktora gideceğim . Kese görünür inş. Hayırlısıyla bi de kalp atışlarını duysam. Kızlar belki çoğunuzun ilk çocuğudur. Benim ikinci olacak inş.Oğlum var 18 aylık. Ama sanki 2 yıl önce ben hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım. Endişeler bitmiyor, Bişey bilmiyormuşum gibi araştırıyorum ne yesem hareketlerim nasıl olmalı. Çok içten dua ediyorum Yaradanım olmayana isteyene de versin. Ben ağladım hamile olduğumu duyunca hiç aratmadan verdi Rabbim binlerce şükürler olsun. İnşaallah isteyen herkese tattırsın anneliği...

Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya:43:
bende salı günü gideceğim canım doktora bu endişeler kucağımıza alana kadar hiç bitmeyecek şimdi sırada kese ve pıtpıtlar var inşallah hayırlısıyla görüp duyarız. Allah'ım isteyen herkese versin

Hayırlı uğurlu olsun kızlar ikinize de darısı başımıza inşallah:nazar:

fena değilim. biraz evde işim vardı sonra ne yaptımsa yorgun düşüp uyudum :) çok uyuyorum bu ara. sen nasılsın? ya sorma 3 tane kasım anneleri topiği var, nereye yazacağımı şaşırıyorum.

saol canım iyi bende bugün hiç bişey yapmadım dinleniyorum sabahtan beri pc başındayım.
dikkat et fazla yorma kendini sorma yaa bende çok uyuyorum. uyuya uyuya büyüyeceğiz :1:
offf 3tanemi ben birini görmemişim neden böyle olmuş bir yerden devam edilse
burası çok sessizleşti bende diğerlerine bakayım bi

Merhaba arkadaşlar, ben diğer 2011 kasım anneleri topiğine bakıyordum ama 2 tane mi var? Neden birleştirmiyorsunuz?:44:

konu sahibi bana kızmasın ne olur ama kızlar şu topicleri birleştirelim yaa. burda doğru dürüst liste yapılmıyor. sabit konuya geçelim liste yapalım güncelleyelim. hem kasım hamilesi değiliz ki kasım anneleriyiz

bence de çok haklısın 2011 kasım hamişleri topiğin adı biz kasım annesiyiz bir çözüm bulalım

öncelikle topic hayırlı olsun hanımlar,ben de 2010 kasım annesiyim:)gzl zmnda doğum yapcaksınız bakın yaz geldi bizim bebeler büyüdü.rahat ve huzurlu geçirmeye çalışın.ne yapmak istiyorsanız doğumdan önce yapın snra hiç birşeye vakit bulamıyorsunuz,tabii bu bebeğinizin huyuna ve yardımcı olacak kimselerin olup olmamasına bağlı .ilk aylar zor geçiyor özl. uyku sorunu fena.kolay gelsin güle güle kucağınıza almayı nasip etsin mevlam,buarada isteyen herkese versin....

Merhaba arkadaşlar, ben diğer 2011 kasım anneleri topiğine bakıyordum ama 2 tane mi var? Neden birleştirmiyorsunuz?:44:

bence de çok haklısın 2011 kasım hamişleri topiğin adı biz kasım annesiyiz bir çözüm bulalım

işin kötü yanı sabit konunun konu sahibi ortada yok. inşallah çabul gelir de birine devreder ordan devam ederiz. sabit konu her zaman daha iyidir, bu topicte bigün bi kavga çıkar direk kapatırlar. öteki kapanmaz hem. liste avantajı var, topiğin adı çok sevimli:)

Back
X