- Konu Sahibi bebegim_01
bugün dra gittik keseyi gördükk bebeğiminsorun yokmuş çok şükür.ben 5+4diye hesaplıyodum.dr 6 haftalık dedi.kalp atışları için de haftaya dedii....
gözünaydın insallah pıt pıtlarıda duyar bebegini saglıklakucagına alırsın
arkadaslar siz vajinal muayene aptırdınızmı hamile olduğunuzu öğrenince
bazıları tehlikeli olabileceğini söylüyorlar
forumda gezerken gördüm bazıları düşük yaşamış muayene sonrası
bişey olurmuki gerçekten
öncelikle hayırlı olsunben iki kez doktora gittim ikisindede vajinadan baktı zararlı olsa doktorların bunu yapmayacagını düşünüyorum
Ben diğer Kasım sayfasına yazmıştım, ordan kopyalayayım ;
Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) Yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorumAllah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.
hayırlı olsun minik mucizenne mutlu sana
Merhaba arkadaşlar, ben de haziranda anne olucam inşallah. Bebeğim 5 haftalık. Günleri dakikkaları sayıyorum ona kavuşmak için. Kalp atışlarını duymak cinsiyetini bilmk istiyorum. Şimdilik ne ağzımda bir tat değişikliği ne de yoğun bulantım var. Yalnız uyku hali. Normal değil mi bunlar arkadaşlar yani herkesde olacak diye br şey yok...
hayırlı olsunumarım zaman hepimiz için güzel haberlerle geçer