2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın güzel anneler:))
ya akşamdan beri karnım bi şiş anlatamam size acayip gazım var ve rahatsız ediyo sizlerdede olan varmı?

günaydın canımm benim 1 haftadır şişkinliğim var aynı zamanda gazımda var akşamları yürüyüş yapıyorum o biraz rahatlatıyor beni..

Son düzenleme:
günaycın canımm benim 1 haftadır şişkinliğim var aynı zamanda gazımda var akşamları yürüyüş yapıyorum o biraz rahatlatıyor beni..

benimde çok şişkinliğim oluyor, pantolonlarım sıkıyor şişkinlikten, birde acayip mide yanması var, bende yürüyünce rahatlıyorum

günaydın güzel anneler:))
ya akşamdan beri karnım bi şiş anlatamam size acayip gazım var ve rahatsız ediyo sizlerdede olan varmı?

ya benimde acayip hazım sorunum var tartıldım bi haftada 3 kilo fazla çıktımama o kadar kilo almam imkansız benim de vücut su topluyo heralde sizler nasılsınız

canım ben pazartesi baktırdım 507 çıktı seninki kaç?

ben pazar yaptırdım 97 çıktı:26:
herkesin çok yüksek değerleri, herkesin adet gününde 300-500 gibi değerler çıkmış. bugün tekrar yaptıracam inşallah herşey yolundadır iyice korkmaya başladım

kızlar heralde ilk zamanlar böyle şişkinlik olması normalmiş benimde karnım baya şiş kilomda artış var ama bi süre sonra geri iniyomuş bu şişkinlik bakalım artık zamanla öğrenecez herşeyi:))

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bu sefer hepimiz için en iyisi olur

ya benimde acayip hazım sorunum var tartıldım bi haftada 3 kilo fazla çıktımama o kadar kilo almam imkansız benim de vücut su topluyo heralde sizler nasılsınız

bende geçen gün tartıldığımda 2 kilo fazla çıktı.. mümkün değil kilo almış olamam dedim ve akşam yürüyüşlerine geri döndüm(hamile kalmadan önce her akşam yürüyüş yapardım 1 saat) çok şükür biraz şişkinlik indi o tartıdaki fazlalık da gitti ama yine de şişim ve hazımsızlık gaz sorunum var.. ne zaman geçicek bu yaaaaaaa

,

ben reglme 1 yada 2 gün kala yaptırmıştım 126 çıkmıştı değerim regl öncesi olduğu için normal bu değer demişlerdi.. sen regl öncesi mi yaptırdın sonrası mı ???

,

ben reglme 1 yada 2 gün kala yaptırmıştım 126 çıkmıştı değerim regl öncesi olduğu için normal bu değer demişlerdi.. sen regl öncesi mi yaptırdın sonrası mı ???

tam regl günü yaptırdım canım. önce reglime 4gün kala yaptırdım 27 çıktı, 2gün sonra tekrar yaptırdım 54 çıktı, 2gün sonra yani regl günümde 97 çıktı. yeterince artış var ama herkese göre değerler çok düşük:26: beni bir korku aldı kimyasalmı diye

cnm doktora gitmedinmi peki?

kızlar heralde ilk zamanlar böyle şişkinlik olması normalmiş benimde karnım baya şiş kilomda artış var ama bi süre sonra geri iniyomuş bu şişkinlik bakalım artık zamanla öğrenecez herşeyi:))

bende 500 gr fazla çıkıyorum.....demekki normalmıiş....yediklerime dikkat ediyorum günlük yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum....neden kaynaklanıyor diye düşünüyordum demekki herkeste varmış...

kimyasal olsa artış olmaz ki...

ya ben pek dikkat edemiyorum yediklerime sanırım ekmeği biraz fazla kaçırıyorum kepek ve tahıllı yemeğe başladım yeni çalıştığım için evde yapılan gibi yemekler olmuyo maalesf arada evden getirmeye çalışıyorum bakalım ama ceviz yiyorum mutlaka sizlerde eksik etmeyin.

cnm doktora gitmedinmi peki?
doktorumu ardım sordum normal dedi, iyi artmış dedi
kimyasal olsa artış olmaz ki...
inşallah öyledir demi bilmiyorum yaa bende doktorum ama bize bu kimyasal gebeliği anlatmadılar inanın buradan öğrendim ama içimi rahatlattın inşallah dediğin gibidir.

benim şimdi tam 7 haftalık. şişkinlikler zamanla azalıyo çünkü 5 haftalıkken karnım 4 aylık hamile gibi şişti.şimdide akşamları hafiften şişiyo ama sabah kaltığımda inmiş oluyo.üstelik gurulguruldu karnım dra sordum rahim büyüdüğü için bağırsakalr hareketleniyo dedi :)

benim yüzüm çok yağlandı bide parıl parılım çalıştığım için gün içinde kuru üzüm fındık ve badem atıştırıyorum. badem kalsiyumca zenginmiş.artık hormanal değişimdenmi yağlanıp sivilcelendim badem fındıktanmı bilemicem

hımmm tamam aklımızda olsun...

iyi bari.....demekki geçici bir durum sevindim....

:)) yaa zamanla inecek yani insan şaşırıyo daha 5-6 haftada bu kadar karın şişermi diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…