- Konu Sahibi bebegim_01
-
günaydın güzel anneler:))
ya akşamdan beri karnım bi şiş anlatamam size acayip gazım var ve rahatsız ediyo sizlerdede olan varmı?
günaycın canımm benim 1 haftadır şişkinliğim var aynı zamanda gazımda var akşamları yürüyüş yapıyorum o biraz rahatlatıyor beni..
hatcag bhcg ne zaman baktırdın kaç çıktı değerin, benimki biraz düşük gibide değerler, senin nasıl merak ettim son adet tarihlerimiz yakın
slm canım bende 2011 haziran annesi olacaktım benim bebişte 9hafta gittikasımda bi bebişim gitti inşallah bu kasımda kucağımızda olur
günaydın güzel anneler:))
ya akşamdan beri karnım bi şiş anlatamam size acayip gazım var ve rahatsız ediyo sizlerdede olan varmı?
canım ben pazartesi baktırdım 507 çıktı seninki kaç?
sevgili kasım anneleri merhaba
bende geldimmm
18kasımda 22haftalık bebeğimi kaybettim
şimdi yeniden hamileyimsanırım 5haftalık
dün kan testi yaptırdım 564 çıktı
haftaya doktora gideceğim
inşallah bu defa kavuşurum bebişime
hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
eminim burda çok güzel paylaşımlarımız olacak
ya benimde acayip hazım sorunum var tartıldım bi haftada 3 kilo fazla çıktımama o kadar kilo almam imkansız benim de vücut su topluyo heralde sizler nasılsınız
,ben pazar yaptırdım 97 çıktı:26:
herkesin çok yüksek değerleri, herkesin adet gününde 300-500 gibi değerler çıkmış. bugün tekrar yaptıracam inşallah herşey yolundadır iyice korkmaya başladım
,
ben reglme 1 yada 2 gün kala yaptırmıştım 126 çıkmıştı değerim regl öncesi olduğu için normal bu değer demişlerdi.. sen regl öncesi mi yaptırdın sonrası mı ???
tam regl günü yaptırdım canım. önce reglime 4gün kala yaptırdım 27 çıktı, 2gün sonra tekrar yaptırdım 54 çıktı, 2gün sonra yani regl günümde 97 çıktı. yeterince artış var ama herkese göre değerler çok düşük:26: beni bir korku aldı kimyasalmı diye
ya benimde acayip hazım sorunum var tartıldım bi haftada 3 kilo fazla çıktımama o kadar kilo almam imkansız benim de vücut su topluyo heralde sizler nasılsınız
kızlar heralde ilk zamanlar böyle şişkinlik olması normalmiş benimde karnım baya şiş kilomda artış var ama bi süre sonra geri iniyomuş bu şişkinlik bakalım artık zamanla öğrenecez herşeyi:))
tam regl günü yaptırdım canım. önce reglime 4gün kala yaptırdım 27 çıktı, 2gün sonra tekrar yaptırdım 54 çıktı, 2gün sonra yani regl günümde 97 çıktı. yeterince artış var ama herkese göre değerler çok düşük:26: beni bir korku aldı kimyasalmı diye
bende 500 gr fazla çıkıyorum.....demekki normalmıiş....yediklerime dikkat ediyorum günlük yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum....neden kaynaklanıyor diye düşünüyordum demekki herkeste varmış...
doktorumu ardım sordum normal dedi, iyi artmış dedicnm doktora gitmedinmi peki?
inşallah öyledir demi bilmiyorum yaa bende doktorum ama bize bu kimyasal gebeliği anlatmadılar inanın buradan öğrendimkimyasal olsa artış olmaz ki...
bende 500 gr fazla çıkıyorum.....demekki normalmıiş....yediklerime dikkat ediyorum günlük yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum....neden kaynaklanıyor diye düşünüyordum demekki herkeste varmış...
ya ben pek dikkat edemiyorum yediklerime sanırım ekmeği biraz fazla kaçırıyorum kepek ve tahıllı yemeğe başladım yeni çalıştığım için evde yapılan gibi yemekler olmuyo maalesf arada evden getirmeye çalışıyorum bakalım ama ceviz yiyorum mutlaka sizlerde eksik etmeyin.
benim şimdi tam 7 haftalık. şişkinlikler zamanla azalıyo çünkü 5 haftalıkken karnım 4 aylık hamile gibi şişti.şimdide akşamları hafiften şişiyo ama sabah kaltığımda inmiş oluyo.üstelik gurulguruldu karnım dra sordum rahim büyüdüğü için bağırsakalr hareketleniyo dedi :)
benim şimdi tam 7 haftalık. şişkinlikler zamanla azalıyo çünkü 5 haftalıkken karnım 4 aylık hamile gibi şişti.şimdide akşamları hafiften şişiyo ama sabah kaltığımda inmiş oluyo.üstelik gurulguruldu karnım dra sordum rahim büyüdüğü için bağırsakalr hareketleniyo dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?