• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba hanımlar!
Size bir sorum olacak, bebelere saç kurutma makinası kullanıyorsunuz degil mi? Peki nasıl kuruyor bu saçlar?bizim kızınkiler bi hayli uzadı, havluyla bir yere kadar, makina da çok radyasyon veriyormuş endişeliyim o yüzden.su yaz gelse de rahat etsek.

Minik oglummmm PRENSİME Fistik gibi bı PRENSES kardesssss geliyoooooo:nazar::nazar::nazar: Masallahhhh aminnnnnnn deyinnnnnn​

masallaaaaaahh ..nazar degmesın..saaglıkla buyusun annesının göbüşünde topaç gıbı dogsun sagsaglım insAllahh..Annesi de saglıklı kolaay bır dogum yapsın..( bu arada ıyı cesaret etmıısn canım benım kızım ekım 2011 lı hıc cesaretım yok 2-3 sene daha(Allah hayırlı zamanda versın de bu arada amın)

masallaaaaaahh ..nazar degmesın..saaglıkla buyusun annesının göbüşünde topaç gıbı dogsun sagsaglım insAllahh..Annesi de saglıklı kolaay bır dogum yapsın..( bu arada ıyı cesaret etmıısn canım benım kızım ekım 2011 lı hıc cesaretım yok 2-3 sene daha(Allah hayırlı zamanda versın de bu arada amın)
Âmin canım benimmmm sizin icin hayirli olan zamanda Rabbim size de en güzelini versin insallah...yüreğim kıpır kıpır.. 2. Hamilelik filan hic farketmiyor.. Ultrasonu izlerken yine ağlıyorum sevinçten..

Âmin canım benimmmm sizin icin hayirli olan zamanda Rabbim size de en güzelini versin insallah...yüreğim kıpır kıpır.. 2. Hamilelik filan hic farketmiyor.. Ultrasonu izlerken yine ağlıyorum sevinçten..

amın canım.. mutlaka duygulanıyorsundur..bu arada erkek annesı olmak nasıl bır duygu bılmıyorum ama kız annesı olmak bambaskaa..cıvılcıvıll evde sankı cırcır bocegı varr..tokalarr cicileerr renkrenkk..pembepembee..evde hayat var ve cok da tatlı oluyorlar...

Minik oglummmm PRENSİME Fistik gibi bı PRENSES kardesssss geliyoooooo:nazar::nazar::nazar: Masallahhhh aminnnnnnn deyinnnnnn​

Çok sevindim canım maşallah:)Allah o duyguyu bir daha yaşattı sana ne mutlu:)Artık senin gibi happpyyy br kız geliyor :)
Ailene daha da çok neşe katsın sesleriyle cilveleriyle hareketleriyle:)

Televizyonu kafasında devirir ya cok dikkat et gamze..
cnm tv duvarda asılı tv ünitesinnde arkasını cıkarıp cekmeceli bölümü druyo düşüremez tv yok yok
dövmicem dikkat ediorum artık anlık refleks oldu malesef:(
Merhaba hanımlar!
Size bir sorum olacak, bebelere saç kurutma makinası kullanıyorsunuz degil mi? Peki nasıl kuruyor bu saçlar?bizim kızınkiler bi hayli uzadı, havluyla bir yere kadar, makina da çok radyasyon veriyormuş endişeliyim o yüzden.su yaz gelse de rahat etsek.
ben sac kurutmayı 6aydan beri uzaktan tutarak kullanıorum yapcak bişey yok

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutl oldum Allah kalbine göre verdi darısı bizlere olmayanları saglıklı sıhhatli nasip etsn ......ben demedm mi eylül eylemvs. gelio die:) yoksa feride mi:1: kucgında görmek ipekle oynatmak dileğiyle öptm

caanlar ipek simdi babsıyla yürüyerek amcasına gitti ay bende balkodan izledm nası seker görünüo ponponlu şapkasıyla pıt pıt yürürken yoldada her gördüğü seyin yanında bi druyo canım benim erkek bebek görünce durup konusuo gecende bakıcıyı ziyarete gittik aşkımız ardada ordaydı hemen cocugu tutu sarıldı öptüüüüüü sırtına pıt pıt bile yapıo çapkın bu kız bi müzik duymasın arabesk bile olsa kollar oyun havası modunda acılıp misket oynuo:52:

amın canım.. mutlaka duygulanıyorsundur..bu arada erkek annesı olmak nasıl bır duygu bılmıyorum ama kız annesı olmak bambaskaa..cıvılcıvıll evde sankı cırcır bocegı varr..tokalarr cicileerr renkrenkk..pembepembee..evde hayat var ve cok da tatlı oluyorlar...
Ay ben de sabırsızlıkla kızımı süsleyeceğim guzel elbiseler giydirecegim günleri bekliyorum...hayaller kuruyorum o büyümüş te 2 sıkı dost olmusuz..onunla gezip cafelerde yiyip içip sohbetler dedikodular ediyoruz..sırlar paylaşıyoruz....kizimmmmmmm benim...inanılmaz bı duyguymus...hemen sagsalim doğsun Temmuz olsun...kucağıma gelsin yavruuummmm..
Çok sevindim canım maşallah:)Allah o duyguyu bir daha yaşattı sana ne mutlu:)Artık senin gibi happpyyy br kız geliyor :)
Ailene daha da çok neşe katsın sesleriyle cilveleriyle hareketleriyle:)
cok cok cok tesekkur ederim canim arkadasimmmm

cnm tv duvarda asılı tv ünitesinnde arkasını cıkarıp cekmeceli bölümü druyo düşüremez tv yok yok
dövmicem dikkat ediorum artık anlık refleks oldu malesef:(

ben sac kurutmayı 6aydan beri uzaktan tutarak kullanıorum yapcak bişey yok

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutl oldum Allah kalbine göre verdi darısı bizlere olmayanları saglıklı sıhhatli nasip etsn ......ben demedm mi eylül eylemvs. gelio die:) yoksa feride mi:1: kucgında görmek ipekle oynatmak dileğiyle öptm
tesekkur ederim güzelim...ismi zaten belli..cooooookkkk onceden..ama simdi soylememmmmmmm....hele bı doğsun bakalım...

caanlar ipek simdi babsıyla yürüyerek amcasına gitti ay bende balkodan izledm nası seker görünüo ponponlu şapkasıyla pıt pıt yürürken yoldada her gördüğü seyin yanında bi druyo canım benim erkek bebek görünce durup konusuo gecende bakıcıyı ziyarete gittik aşkımız ardada ordaydı hemen cocugu tutu sarıldı öptüüüüüü sırtına pıt pıt bile yapıo çapkın bu kız bi müzik duymasın arabesk bile olsa kollar oyun havası modunda acılıp misket oynuo:52:
Arda miiiii....himmmmm....:ssz::ssz:

happy seneme msj attım faceden edibe sana ulasamamıs dedim öptm:54:
sagol canim yaaaa...gerci telefonum bozuldu..yarin tamirde olucak...sil gunu acırım..insallah gorusbiliriz..hayırlısı baklim...

Happy gözün aydın kızın oluyormuş. Asu cumartesi randevum var bakalım cinsiyet belli olacak mı derken ilk haberi senden aldık. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bakalım Asudan ne haber gelecek?

:nazar::nazar::nazar:maaşallah süphanallah happy çok sevindim Allah prensesini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu güzel duygularıda herkese yaşatsın mutlu ol hep amin :nazar::nazar::nazar:

happyy can cok guzel kizin olackmisss
allh tez zamnda kucagna almayi nasip etsinn
bn de seni takip ettm
bnm de ikinci kizim olacak ins
iki cimcime ile ne yapacagm baklmmm
allh herksn gonlune gore versnn

kasim annelerii
hadinin sira sizde
hicbirinzde bi hareketlilik yook ayolll
yeni bir bebekk hayal etmez misinizzzz:49:

bn de seni takip ettm

kasim annelerii
hadinin sira sizde
Kiizzzz sende öğrendin mı cinsiyetini..
hadi hayirli olsun...
eviniz kadinlar matinesi gibi olucak...Ayyy cok guzel...bı anne icin kiz evlat ne güzelmiş..rabbimm...
hadi kizlaaaaaaarrrrr lutfeeennnn
sira sizdeeeeeeee......
allah im yüzümüzü kara çıkarmasın rabbimmmm

:nazar::nazar::nazar:maaşallah süphanallah happy çok sevindim Allah prensesini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu güzel duygularıda herkese yaşatsın mutlu ol hep amin :nazar::nazar::nazar:
O guzel dualarının devamını istiyorum..ne guzel dua etmissin sen...lutfen tamamı hayirli olsun diye dualarından bizi eksik etme olur mü arkadasim

bn de seni takip ettm

kasim annelerii
hadinin sira sizde

Ayya çok sevindim..Sağlıklı sihhatlı Allah kucağına da almayı nasip etsin:)
İstiyoruz bakalım kısmet artık:)

O guzel dualarının devamını istiyorum..ne guzel dua etmissin sen...lutfen tamamı hayirli olsun diye dualarından bizi eksik etme olur mü arkadasim

aynen dualarda buuşmak üzere:)

Back