• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...

serap bazı bebekler de korku oluyormuş zeynepte çok korkuyordu biz arkasında duruyorduk düşeceği zaman destekliyorduk yürüyordu birde babasıyla karşılıklı oturuyorduk kollarımızı açıp çağırıyorduk ikimizin arasında gelip gidiyordu merak etme çabalıyorsa çok yakında yürür

selam kızlar ipeğim uyuyor sorunsuz ve çabucak geccen bi ameliyattan sonra ipek memesine kavustu ve uyudu ameliyattann sonraa agzından burnundan kan geldi normalmiş degil mi? eylemmmm cok kolay gecti kuzumu aldılar biraz agladı giderken hemen uyutmuslar uyanınca geldi 20 dk falan sürdü agladı epey orda baygın gibi yarım saat gözetimde bekledik agladı kuşum hep eve geldik keyiflendi ne zor bişeymiş onu beklemek bişey olacak korkusunu düşünmek Allah kimseye yaşatmasın ............onun dışında corum cok ii yarın ankaraya dönüyoruz bu ameliyat bizede süpriz oldu ii bi dr saolsun gecikme yapaım dedi cesaret aldım bende olduk bitti Allh başka seyler vermesin tek derdimiz ipek bi haftadsır bişey yemio gece 3ten sonra ac kalması gerekiodu bişeyler yedirmek icin cabaladım 3lokma anca yedi gece 3e kadar emdi saat dörtt bucuk igib aglayınca mem die ayakta falan salladım tv bakarak öle hallettik gelince bile acıkmadı cocuk nası bişeyse sonra meme dedi iki memeyide emdi sükür sustu:50: şimdi cok iyiyiz

Canım konuştuk ama burdanda yazayımmm çok çok geçmiş olsun ipek kuzu iyi ohhh ben rahatladım .zordur bilirim neyse kuzularımız kurtuldu .:) öpüyorum ikinizide

kızlaar, selam olsun herkesee...
nasılsınız bakalım.. biz iyiyiz çok şükür.. bu ara kafamı kaşıyacak vakit bulamıyom ki size bişiler yazayım.. inanın girip okumaya bile vakit bulamıyom hiiç..
ipek ameliyat mı olacakmış bugün, inşallaah hemencecik atlatır hem o hem gamzee..
hastalara geçmiş olsun tez zamanda..
serap sen sanırım oğlan yürümüyo falan demişsin ama bence bunun için doktora götürmeye gerek yok kii.. yani ayakta durabiliyor, elinden tutunca düzgün basabiliyor, bacaklarının boyu aynıysa, yani dizleri aynı hizada ayak bilekleri aynı hizada falansa, hiiç gitme doktora, sen evine git sabırla bekle derler canım.. merak etmee, yakında koşmaya bile başlar, sen dua et, kalabalıkta elini bırakmayan, koşup kafa göz patlatmayan cinsten olsun diyee..
eyleeeemsuraaa.. tatlım herseferinde uzuun uzun yazıp siliniyomuş ya, hani giriş yapın yazıyo ekranda... o zaman sayfada az aşağı inip giriş yap.. yazdıkların aynen geçecektir sayfaya, sürekli sil baştan yapmaya gerek yook.. bi dene bakalım, sayfada hareketsiz uzun süre kalınca site otamatik olarak hattan düşürüyo seni ve tekrar giriş yapmanı istiyor devam etmek için..
başka bişiler daha yazacaktım amaaa, inanın beynim durdu artık. gidip yatayım.. geleceğim inşallaah. hep böyle diyom uğrayamıyom uzun süre ama, gelecem.. siz kendinize ve çocuklara iyi bakın.. sevgiyle sağlıkla kalın.. :16:

Tugbacım teşekkürler denicemmm gel gel forumumuzu ihmal etmeee

Kızlarrr siz kuzulara balık yagı vermeye başladınızmı?ben istiyordum 1ay kadar vermek çocuk doktorumuz önerdi bi tane seven seans ı önerdi .siz ne kullanıorsunuz?

Birdeeee bugün ıspanaklı kıymalı börek yaptım, içine cevizde ekledim zeynep çok sevdi 1dilim yedi ki iştahımız yeni yeni düzeliyor sizde deneyin isterseniz.aslında sırf ıspanaklı yapıcaktım ıspanak az gelince kıymada ekleyim tam olsun dedim :)cevizlede kuzuma bomba oldu

Benim oğlum çok iştahsız ve herşeyinden yemez.. Şaşırıyorum diz ayva tatlısını böreği anlatınca bizimki tatlı şekerli yiyecekleri sevmiyor.. Değişik bişey benimki geçen tase fasülte verdim ağzına çıkardı direk dışarı tükürdü.. Şaşırdım ne yedireceğiz..

Benim oğlum çok iştahsız ve herşeyinden yemez.. Şaşırıyorum diz ayva tatlısını böreği anlatınca bizimki tatlı şekerli yiyecekleri sevmiyor.. Değişik bişey benimki geçen tase fasülte verdim ağzına çıkardı direk dışarı tükürdü.. Şaşırdım ne yedireceğiz..

ahh ahh al bendende o kadar sonu nereye varcak baklım yemek seçiyolar anlaşıldı çikolata cips görmesin koparıyor kıyameti ablası abisi köşe bucakta yiyorlar onun korkusundan delircem az kaldı:33:

Son düzenleme:
selam kızlar ipeğim uyuyor sorunsuz ve çabucak geccen bi ameliyattan sonra ipek memesine kavustu ve uyudu ameliyattann sonraa agzından burnundan kan geldi normalmiş degil mi? eylemmmm cok kolay gecti kuzumu aldılar biraz agladı giderken hemen uyutmuslar uyanınca geldi 20 dk falan sürdü agladı epey orda baygın gibi yarım saat gözetimde bekledik agladı kuşum hep eve geldik keyiflendi ne zor bişeymiş onu beklemek bişey olacak korkusunu düşünmek Allah kimseye yaşatmasın ............onun dışında corum cok ii yarın ankaraya dönüyoruz bu ameliyat bizede süpriz oldu ii bi dr saolsun gecikme yapaım dedi cesaret aldım bende olduk bitti Allh başka seyler vermesin tek derdimiz ipek bi haftadsır bişey yemio gece 3ten sonra ac kalması gerekiodu bişeyler yedirmek icin cabaladım 3lokma anca yedi gece 3e kadar emdi saat dörtt bucuk igib aglayınca mem die ayakta falan salladım tv bakarak öle hallettik gelince bile acıkmadı cocuk nası bişeyse sonra meme dedi iki memeyide emdi sükür sustu:50: şimdi cok iyiyiz

çok geçmiş olsun canım....iyisiniz ya...

günaydın herkesler... 1 haftalık tatil sonrası işe başı ve oğlum babasıyla bu hafta evde.. bakalım bab aoğul neler olcak bu hafta..oğlan biraz sıkıntılı bu aralar alt azılar geliyor ve gece yatarken huzursuz uyuyor...yürüme kon usunda cevaplarınız için teşekkürler hepinize... dediğiniz gibi aramızda 5-6 adıdm atabiliyor. tek elle yürüyor kendi başına ayakta durabiliyor desteksiz. ama herhalde birleştirme yapması gerekiyor..

bu arada doktora kontrole gidiyor musnuz kızlar ya.. biz bayağıdır gitmiyoruz..normal kontrole gitsek mi ki..

günaydın herkesler... 1 haftalık tatil sonrası işe başı ve oğlum babasıyla bu hafta evde.. bakalım bab aoğul neler olcak bu hafta..oğlan biraz sıkıntılı bu aralar alt azılar geliyor ve gece yatarken huzursuz uyuyor...yürüme kon usunda cevaplarınız için teşekkürler hepinize... dediğiniz gibi aramızda 5-6 adıdm atabiliyor. tek elle yürüyor kendi başına ayakta durabiliyor desteksiz. ama herhalde birleştirme yapması gerekiyor..

bu arada doktora kontrole gidiyor musnuz kızlar ya.. biz bayağıdır gitmiyoruz..normal kontrole gitsek mi ki..

Biz düzenli kontrole devam 1 yaştan sonra 3 ayda bir dedi doktorumuz..

Benimmmmm yaramazzzz yakisikliiiiiiii oglummmmmm
bugun evin icinde dolasirkeneeeeee elinde mayismisssss bı şeyle çıktı geldi annnnniiiiiii alllll diyo banaaaa
ahaaaaaaa
cantadan kutusundan benim mide bulantisi iilacımı almiiisssssss zofrannnn....
almissss tadına bakmissss begenmemisssss elime tutusturuyooooo....
aman amannnnn siz siz olun dikkat edin yawwwww
su an huzur icinde yattığına gore bı şey olmaz hherhalde di mı ..yani baya bı saat gecti ustundennn...
poffffff amannnnnn....:37:

Bahçede senle konuştuktan sonra yukarı çıktık..kendime bı ıhlamur hazırlığım dediiiiimmmmm
yaaaaaa senin hediyenin iç parçasını kirdiiiiiiimmmmmm
ya sakar ben yaaaa...
Artiik hediyen 2 parça....
:43::43::43:
Cok sakarım cooookkkk

Benimmmmm yaramazzzz yakisikliiiiiiii oglummmmmm
bugun evin icinde dolasirkeneeeeee elinde mayismisssss bı şeyle çıktı geldi annnnniiiiiii alllll diyo banaaaa
ahaaaaaaa
cantadan kutusundan benim mide bulantisi iilacımı almiiisssssss zofrannnn....
almissss tadına bakmissss begenmemisssss elime tutusturuyooooo....
aman amannnnn siz siz olun dikkat edin yawwwww
su an huzur icinde yattığına gore bı şey olmaz hherhalde di mı ..yani baya bı saat gecti ustundennn...
poffffff amannnnnn....:37:

Ayy Allah korusun:)
Bizim bir arkadaşın çocuğu antibiyotik içmiş miğdesini falan yıkadılar 9 aylık bir de çocuk:(Çok üzülmüştüm:(

Nerelerdesin bu ara kıs sen hiç gelmiyorsun???

Burdayim kissss
gecenhafta hergüne misafirim vardı...pestilim çıktı..vallaha..geldim burdayim...
ya bı şey olur mü ki benim minigime biraz emmiş yaniii

Back