merhaba kızlar nasılsınız bakalım zeynebim grip oldu olmamamız gerekiyordu
gözyaşı kanalından dolayı ama olduk artık doktorumuz şurup verdi her evde olandan bagışıklık güçlendiricimiz var onu bırakmıştım eşim yüzünden verme vermeee aşkım gerek yok dediiii 1 hafta sonraaaaaa işte grip fena öksürüyoruz offf bu öksürük zor geçiyor zaten uyudu şimdi ıhlamur içirdim kuzuma şöyleeee vitaminli bir çorba yaptım içti .bugün burda hava çoookkk güzel güneşliii güneş evin içini bile ısıttı desem şu an oda 23 derece okadarda havalandı taşının hepiniz manavgata yaşayalı bir apartmanda ne güzel olurduuuu .şöyle hızlıca okudum asu ve happy bellli oldumu kuzucukların cinsiyeti saglıklı olsunda bence happy senin 2. de erkek öle hissettim nedense saglıklı olsunlarda güzel ghaberlerinizi bekliyorum.happycim sen neden yoksun face de .bu arada hangi marka diş fırçası en iyisi banada özelden atarmısın.mendil tavsiyende iyi oldu canım ya.
iştahımızda azaldı hemen hasta olunca böyle sürüp gidicek sanırım:)iştahımız iyi ve yok yemiooo:)
sevdacım biz nisanda hepatit A yı vurdurcaz başkada yok sanırım doktorumuz söyler zaten su çiçegiinide vurdurdum gecen hafta şükür bi yan etkisi olmadı.
hepiniz hadi face de üye olun oradanda görüşelim kaynaşalım kendinize çok çok iyi bakın