- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
selam kızlar,
bende sizdenim sanırım :)
2011 Haziran annesi olacaktım fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettikŞimdi tekrar hamileyim 5+1 bugün itibariyle dün doktora gittik.
Kan sulandırıcı iğne verdi her gün olacağım kendim yapacağım. Kahverengi lekelenmem var dedim ama bir şey demedi doktor bugün biraz daha yoğun kahverengi lekelenme acaba kan sulandırıcı iğneden olabilir mi
Bu sefer umutluyum hadi artık lüften
gözünaydın darısı yarın bizim başımıza.allah saglıklı kucagına almak nasip etsin
maşallah bebişe. Allah bizede nasip etsin duymayı. keseyi kaçıncı haftada görmüştün peki?
haklısın şekerde ne bilim ben biraz meraklı melatımhakkında hayırlısı olur bebişin 9 ay boyunca seninle olur inşallah sonrada gelsin kucağa ayy elleri küçücük çok küçük olucak ben daha yeni hissetmeye başladım sanırım
kızlar kimse bana cvp vermiyo ya kasık ağrısı olan yokmu aranızda??
canım merak etme telaş da etme.normalde 7 8 haftalıkken duyulurmuş ama benimkini doktor duyduğunu söyledi.vajinal prop.la baktı onun etkisi de var.ya ne güzel nasıl hemencik duydun cnm ayy inşallah bizlerede nasip olur aminnnncnm kaö haftalık olduğunu doktor mu dedi yoksa netten mi hesapladın benim nette 6+2 yazıyo ayy kafam karıştı yavvv benim beiş neden dah küçük kalbi atmadı acaba çok mu aceleciyim ben
evt cnm çok heycanlı ama ben daha halen inanmıyorum yok heraldearamıza hoşgeldin cnm isminizi söleyin isimle hitap edelim sanırım bu daha güzel olur dimi :26:
hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olur bebeişin kucağına alırsın inşallah
kızlar merhaba
doktora gittim sabah bebişimi gördümçok şükür hersey yolunda kalp atışınıda çok yaklaştırdığında ritmik hareketlerini gördük sat a göre benim de 1 hafta geri gözüküyor.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
amin canım şuan kaçıncı haftadasın?
bende de var ağrı.çok hafif idi.bugün çoğaldı tek tarafımda sadece.kızlar kasık ağrınız varmı benim hiç geçmiyo yaa..
canım bendede oluyo arada iğne yada bıçak batar gibi biraz da karınağrısı ama doktora söyledim doktor pek ciddiye almadı olabilir deditek kanama olmasın canım sıkma canını bence çok abartılı değilse normal sonuçta rahim kalınlaşıyo ve sende benim gibi vücudunu dinleyen biriysen onu hissediyosun yani bence no problem
bende de var ağrı.çok hafif idi.bugün çoğaldı tek tarafımda sadece.
toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
kubı,sulisim,nezihali,alperen,
hoşgeldiniz şekerler
HAKLISIN CANIM OLMAMASI DAHA GÜZELsağlıklı bebiş olsun da cümlemizin insan yine sıkılcak bişey buluyo halbuki tadını çıkaralım demi kötü bişey olsa olunca üzülürüz zaten.şimdi herşey çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?