2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar kendinizden bahsetsenize isimlerinizide söleyin sölemek isteyen hafızama kaydedeyim

aayy canım rabbim gönlüne göre versin korusun kuzunu

gözünaydın darısı yarın bizim başımıza.allah saglıklı kucagına almak nasip etsin

teşekkürler canım...darısı sizlerin başına inşaallah

maşallah bebişe. Allah bizede nasip etsin duymayı. keseyi kaçıncı haftada görmüştün peki?

canım 4+6 da keseyi görmüştüm. dün işte 6+4 de kalp atışları duydum...Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah...

ben sürekli kendimi rahatlatıyorum....erken gitsem kese oluştumu oluşcak mı kese görünse kalp atışı duyulcak hep merak olacak.....

inş geç gidip hepsini öğrenmek isityorum....inş hayırlı sağlıklı güzel haberlerini alırız hepimiz.....

ben daha varlığındanda kesin emin olamadığım için henüz hissetme aşamasına gelemedim....inş 21 inde güzel haberleri alırsan daha bir rahatlıcaam....

kızlar kimse bana cvp vermiyo ya kasık ağrısı olan yokmu aranızda??

benim çok fazla yok...arada bir karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi ama oda çok azaldı.....

canım merak etme telaş da etme.normalde 7 8 haftalıkken duyulurmuş ama benimkini doktor duyduğunu söyledi.vajinal prop.la baktı onun etkisi de var.

kızlar merhaba
doktora gittim sabah bebişimi gördüm çok şükür hersey yolunda kalp atışınıda çok yaklaştırdığında ritmik hareketlerini gördük sat a göre benim de 1 hafta geri gözüküyor.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

:
teşekkür ederim kızlar benim adım hatice umarım burda çok güzel mutluluklar paylaşır anılar oluşturuz

amin canım şuan kaçıncı haftadasın?

canım bendede oluyo arada iğne yada bıçak batar gibi biraz da karınağrısı ama doktora söyledim doktor pek ciddiye almadı olabilir deditek kanama olmasın canım sıkma canını bence çok abartılı değilse normal sonuçta rahim kalınlaşıyo ve sende benim gibi vücudunu dinleyen biriysen onu hissediyosun yani bence no problem

aslında genelde herkes normal diyo ama insan tedirgin oluyo yinede işte allah göstermesin allah korusun bebişlerimizi.

evt cnm tadını çıkaralım

cnm benim geldim sana benim kasık ağrım yok hemde hiç sadece arada oluyo aniden kalkınca batma iğne batması gibi oluyo hiç hoş değil hoş geldin kuzu

ARKADAŞLAR , 7.haftama giricem ama bütün yemeklerden tiksinmiş durumdayım sadece patates haşlaması yiyebiliyorum aranızda böyle olan varmı Ben cocugumu nasıl beslicem :84:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,gulnevar,lachennnn,arm0606,sosyalcim,nezihali,hatcag,

kızlar hepimiz kasımda doğurursak 7 tane çocuk akrep burçda olcak ne güzel bende 7 kasımda doğmuşum

merhaba kızlar
öncelikle tüm anne adaylarnını bebişlerini saglıklı kucaga almasını diliyorum.
ben diger kasım topigindeyim ama sizin buradada sohbet güzel bende yazayım dedim 6+4 bebişimi bekliyorum bugün kontrolüm vardı gördüm bebişimi bu anlatılmaz bi duygu çok şükür ki herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…