- Konu Sahibi bebegim_01
-
duymayam kalmamış ne güzel ya herkez aynı sanırım kalp atışlarını duyucaz ama benim bir haftam kaldı rabbim inşallah sevincimizi elimizden almaz kızlar herkezin gönlüüne göre verir bende şöle bişey duydum 3 ay hamile olduğunu kimseye sölemezsen çocuk uslu olurmuş :26: biz şimdiden yandık herkeze ilan ettik bir televizyona çıkmadığımız kaldı
kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama çok ilgilenmedi çok kalabalık tı benim adetim 4 gün geçti dün 507 çıktı kan testi hesabıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim yani sat den hesapladım kese görünmedi bi de ben hiç bir belirti yaşamıyom sadece çok uykum oluyo hadi beni rahatlatın:)
maşallah bebişe. Allah bizede nasip etsin duymayı. keseyi kaçıncı haftada görmüştün peki?kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah
sat: son adet tarihinin ilk günücahilliğimi maruz görün ama bu sat ne demek..en son gördüğün regl tarihinin ilk günümü...bide bat diyorlar o ne ki...???
selam kızlar 5 hafta 2 günlük olarak aranıza katılmış bulunmaktayım
ayyyy ne heyecan ayyyyy
hayırlı olsunnnnn rahatlatılcak bir durum yok gayet iyi gidiyorsun......daha 4 haftada belirti olmazki kese en az 5. haftada görülüyormuş.....
bence her şey gayet iyi....kendini üzme hiç....
selam kızlar 5 hafta 2 günlük olarak aranıza katılmış bulunmaktayım
ayyyy ne heyecan ayyyyy
teşekkür ederim canım yine de paylaşmak rahatlatıyo insanıay çok enteresan bi duygu kızlar bu arada ben hala alışamadm kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum hayatım da yaşadığım en garip ve güzel duygu
hepimiz aynıyız.....ultrasanda görene kadar fark edilmiyor diyorlar.....en çok hareketlenmeler başlayınca hissediliyormuş hamilelik....
hayırlı olsun canım hoşgeldik
ay canım inşallah o günleri yaşamak da nasip olsun sağ saliim bebişlerimizi alalım kucağımıza:18:
2 den fazla var.... hatta benim bildiğim kasim anneleri 3 topik var.... sevincini paylaşmak isteyen ark topik açmış....
hoşbulduk sekerim bende ilk öğrendiğimde eşimin yanına gidip ağladım napıcam ben şimdi diye hiç bişi hissetmiyordum ama zamanla hersey güsel olacak merak etme ultrasonda minik fasülyemi gorunce bambaska bir duygu içine giriyosun umarım sende onu gordüğünde en kısa zamanda tabi için rahatlayacak mutlu olacaksın iyi düşün pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?