- Konu Sahibi bebegim_01
-
canim bende cikiyorum malum oglan gece kalkip duruyor sizede hayirli geceler tekrardan hepinizin gözü aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin arada ugrarim
Bütün kanallar peşimizde ayollBiz nazlanıyoruz..
Allahımm tamamına erdirsin hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin bebek isteyen herkese bu duyguları yaşatsınn inşallahh..
kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama çok ilgilenmedi çok kalabalık tı benim adetim 4 gün geçti dün 507 çıktı kan testi hesabıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim yani sat den hesapladım kese görünmedi bi de ben hiç bir belirti yaşamıyom sadece çok uykum oluyo hadi beni rahatlatın:)
bu arada herkese günaydın.......topiğimizin güzel anne adaylarına güzel bir gün diliyorum....
selam kızlar 5 hafta 2 günlük olarak aranıza katılmış bulunmaktayım
ayyyy ne heyecan ayyyyy
hayırlı olsun canım hoşgeldik
hepimiz aynıyız.....ultrasanda görene kadar fark edilmiyor diyorlar.....en çok hareketlenmeler başlayınca hissediliyormuş hamilelik....
hoşbulduk sekerim bende ilk öğrendiğimde eşimin yanına gidip ağladım napıcam ben şimdi diye hiç bişi hissetmiyordum ama zamanla hersey güsel olacak merak etme ultrasonda minik fasülyemi gorunce bambaska bir duygu içine giriyosun umarım sende onu gordüğünde en kısa zamanda tabi için rahatlayacak mutlu olacaksın iyi düşün pozitif ol
arkadaşlar niye 2 tane kasım topiği var :s
2 den fazla var.... hatta benim bildiğim kasim anneleri 3 topik var.... sevincini paylaşmak isteyen ark topik açmış....
henüz doktora gitmedim. hesaplarıma göre şu an 6 hafta 4 günlük.
4 kasım da doğum tarihi gözüküyor.
akrep burcu
inşaallah hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
günaydın şeker bende sananasılsın şeker sen daha gitmedin nasıl daynıyon yavvv
canlarım ben açtığımda bir tane bile topik yoktukızdınız mı kii
canlarım ben açtığımda bir tane bile topik yoktukızdınız mı kii
21 inde gideceğim inş.....Allahtan bir mani olmazsa......kendi dr gitmek istedim başka dr gitmedim o yüzden öyle oluncada anca 21 ine gün alabildim.... özel hastane ama 15 gün sonrasına randevu veriyorlar....... eski ssk gibi nerde kaldı özelliği bilmem......
inş ozaman güzel haberlerini alırım....bol bol dua ediyorum elimden gelen bu......
selam kızlar,
bende sizdenim sanırım :)
2011 Haziran annesi olacaktım fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettikŞimdi tekrar hamileyim 5+1 bugün itibariyle dün doktora gittik.
Kan sulandırıcı iğne verdi her gün olacağım kendim yapacağım. Kahverengi lekelenmem var dedim ama bir şey demedi doktor bugün biraz daha yoğun kahverengi lekelenme acaba kan sulandırıcı iğneden olabilir mi
Bu sefer umutluyum hadi artık lüften
cnm korkulacak bişey yok bende 1 hafta sonra sanırım 2 aylık olcam tamda bilmiyorum yeni başladı bulantım arada yokluyo olmaması daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?