2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
henüz doktora gitmedim. hesaplarıma göre şu an 6 hafta 4 günlük.
4 kasım da doğum tarihi gözüküyor.
akrep burcu
inşaallah hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
ya şu iki kasım topiğini birleştirsek daha ii olacak sanki bi oaray bi buraya bakıyoruz.
kızlar kasık ağrısı olan varmı benim bütün gün hiç geçmiyo..

canim bende cikiyorum malum oglan gece kalkip duruyor sizede hayirli geceler tekrardan hepinizin gözü aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin arada ugrarim

gel cnm nedemek topiğimiz herkeze açık ama özletme kendini

amin cnm aminnnn evt herkez duydu hatta benim dayımlar sülale erik arıyo bana ayıp yavv ben utanıyom

cnm korkulacak bişey yok bende 1 hafta sonra sanırım 2 aylık olcam tamda bilmiyorum yeni başladı bulantım arada yokluyo olmaması daha güzel

selam kızlar,

bende sizdenim sanırım :)

2011 Haziran annesi olacaktım fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettik Şimdi tekrar hamileyim 5+1 bugün itibariyle dün doktora gittik.
Kan sulandırıcı iğne verdi her gün olacağım kendim yapacağım. Kahverengi lekelenmem var dedim ama bir şey demedi doktor bugün biraz daha yoğun kahverengi lekelenme acaba kan sulandırıcı iğneden olabilir mi
Bu sefer umutluyum hadi artık lüften

selam kızlar 5 hafta 2 günlük olarak aranıza katılmış bulunmaktayım

ayyyy ne heyecan ayyyyy

evt cnm çok heycanlı ama ben daha halen inanmıyorum yok heralde aramıza hoşgeldin cnm isminizi söleyin isimle hitap edelim sanırım bu daha güzel olur dimi :26:
hayırlı olsun canım hoşgeldik

hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olur bebeişin kucağına alırsın inşallah

hepimiz aynıyız.....ultrasanda görene kadar fark edilmiyor diyorlar.....en çok hareketlenmeler başlayınca hissediliyormuş hamilelik....

aynen yaa acep yok mu bebiş :26: bwende ilk öğrendiğimde neden oldu dedim 1.5 sene istedim ve geçen ay böle düşünce ooldu heralde aynı düşüncedeyiz

hoş geldin şeker aramıza rabbim kucağına almayı nasip etsin emi

henüz doktora gitmedim. hesaplarıma göre şu an 6 hafta 4 günlük.
4 kasım da doğum tarihi gözüküyor.
akrep burcu
inşaallah hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

aramıza hoş geldin cnm nasıl doktora gitmedin gııı ben sabredemiyom bile :26:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

KUBI,sulisim,nezihali,alperen,

hoşgeldiniz şekerler

günaydın şeker bende sana nasılsın şeker sen daha gitmedin nasıl daynıyon yavvv

21 inde gideceğim inş.....Allahtan bir mani olmazsa......kendi dr gitmek istedim başka dr gitmedim o yüzden öyle oluncada anca 21 ine gün alabildim.... özel hastane ama 15 gün sonrasına randevu veriyorlar....... eski ssk gibi nerde kaldı özelliği bilmem......

inş ozaman güzel haberlerini alırım....bol bol dua ediyorum elimden gelen bu......

canlarım ben açtığımda bir tane bile topik yoktu kızdınız mı kii

aaa yok canım ne kızması topikler kadar fazla olursa paylaşımda o kadar fazla olur.......

haklısın şekerde ne bilim ben biraz meraklı melatım hakkında hayırlısı olur bebişin 9 ay boyunca seninle olur inşallah sonrada gelsin kucağa ayy elleri küçücük çok küçük olucak ben daha yeni hissetmeye başladım sanırım

hayırlı olsun inşallah hepimizi allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah..canım lekelenme belli iğneden olabilir ama yinede doktordan net bilgi al derim..

cnm korkulacak bişey yok bende 1 hafta sonra sanırım 2 aylık olcam tamda bilmiyorum yeni başladı bulantım arada yokluyo olmaması daha güzel

HAKLISIN CANIM OLMAMASI DAHA GÜZELsağlıklı bebiş olsun da cümlemizin insan yine sıkılcak bişey buluyohalbuki tadını çıkaralım demi kötü bişey olsa olunca üzülürüz zaten.şimdi herşey çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…