- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.521
kızlarrrrrrrrrrrrrr lebtopu eşim iş yerine ders calısmaya götürmüştü ondan giremedm aklım sizde okuyamadm bile gecmişi ama artık lebtop uzun süre bende
cünkü eşim göreve gidio bi dk geliom anlatacagım
canımmmm cok özledik biz seni..hayırdır ne haber napıyosun..
kızımla geldkneyse herseyi gectim ben dün eşimi sabırla beklerken senin geziyi merak ediom sprey denis3 falan ek gıda işlerini asunun bıdığı himmeli erranı ve adını yazamdgm arkadslardan özür tek tek merak ederken eşimm aradı bizm çadırkent kurmaya antepe gitme olayımız var suriye olayı yüzndn dedi akşam konuşurz dedi ben enazından bi kaç gün sonra gider die beklerken bi anda gelince valiz hazırladı en az 20 gün en fazla bi aya gelirim dedi sabah giderz yada akşama dedi
kızımla geldkneyse herseyi gectim ben dün eşimi sabırla beklerken senin geziyi merak ediom sprey denis3 falan ek gıda işlerini asunun bıdığı himmeli erranı ve adını yazamdgm arkadslardan özür tek tek merak ederken eşimm aradı bizm çadırkent kurmaya antepe gitme olayımız var suriye olayı yüzndn dedi akşam konuşurz dedi ben enazından bi kaç gün sonra gider die beklerken bi anda gelince valiz hazırladı en az 20 gün en fazla bi aya gelirim dedi sabah giderz yada akşama dedi
cnm hoşgeldnnnnn
üzülme gamzcm sayılı günler çabuk gecer
bak sana arkadas olan bir bebeğin var
bir de bizzz tabiii
sen yıne eşinle ilgılı bilgi verme
özelden yazsrz olmaz mı
hadi yaa hayırlısı olsun canım..sayılı zaman zaten çabuk gecer öyle oldu mu..simdi kızınla mısın yani evde.yani bu aksamdan itibaren
şimdi akşama gelip gelmeyeceği belli değil canı saolsunda bakalım gitsin gelsn baya hassasım ama en ufak bişeyde ağlıom bebeişime belli etmemeye calısıom eşimde sıradan bişeymiş gibi bana caktırmamaya calısıo durumu inş. bi mucize olurda gitmezlerrrneyseki kızım var ama bi ay kızla evde yalnız oturamam sende ailenin yanına gidersn abin almaya gelir dedi kocacık ama pazartesine kadar gidemem heyet raporu işi pazartesi tamamlancak bakalım salıya kadar inş. sizinleyim çoruma gidersem annemler neti kestirdi belki üzülerek sizden uzak kalabilirim ama amcamlardan falan kesin cevap yazar durumu anlatırım bu arada belki bizim için daha hayrlıdır kızımla ek gıdaya geçerken annemin yanında olmamız gerekiodur demi öyle deyinde kendimi teselli edeyim
evet ek gıda alıstırmalarına annenle gecmen bi harika olur bi de zaten havalarda güzelleşti bende gideyim diyorum antalyaya kayınvaldeme..kuaför alısveriş falan filan..içim kaynıyo..bebeklerde büyüdü oynuyolar kendi kendilerine..tam zamanı..git bi tatil yap ohhh
bizim aşı 27sinde.o zmana kadar gidemem de ondan sonra atlatır bende sincap gibi..aşı ateş yaptı mı nasıl oldu bu kez..deneyimleriniz neler..
hoş geldin Gamze özlemiştik
kızımda 3 gündr bi huysz anlatamam gece ilk kez kaka yapmak için uyandı... bu günlerde herşey ağzına girio ...gaz problemi hortladıı..belliki gıda sorunu yaşıcaz yoğurdu sevmedi gibi birazdan elma sıkacam katı myve sıkacağndn am sıkıp posayı katacagm gerii cam rende almadm daha ...
gamzecan bize gel istersen
valla bak
birlıkte eğlenrz
bebelerde eğlenir
cnm ben de dün elma suyu verdm ama meyve sıkacağı ıle uğrasmadm valla
yarım elma rendeledm
ince süzgecte tahta kasıkla ezdm suyunu cıkardım
zaten 1-2 kaşık yeterlı olyr başta
şimdi akşama gelip gelmeyeceği belli değil canı saolsunda bakalım gitsin gelsn baya hassasım ama en ufak bişeyde ağlıom bebeişime belli etmemeye calısıom eşimde sıradan bişeymiş gibi bana caktırmamaya calısıo durumu inş. bi mucize olurda gitmezlerrrneyseki kızım var ama bi ay kızla evde yalnız oturamam sende ailenin yanına gidersn abin almaya gelir dedi kocacık ama pazartesine kadar gidemem heyet raporu işi pazartesi tamamlancak bakalım salıya kadar inş. sizinleyim çoruma gidersem annemler neti kestirdi belki üzülerek sizden uzak kalabilirim ama amcamlardan falan kesin cevap yazar durumu anlatırım bu arada belki bizim için daha hayrlıdır kızımla ek gıdaya geçerken annemin yanında olmamız gerekiodur demi öyle deyinde kendimi teselli edeyim
evet ek gıda alıstırmalarına annenle gecmen bi harika olur bi de zaten havalarda güzelleşti bende gideyim diyorum antalyaya kayınvaldeme..kuaför alısveriş falan filan..içim kaynıyo..bebeklerde büyüdü oynuyolar kendi kendilerine..tam zamanı..git bi tatil yap ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?