- 23 Mayıs 2011
- 435
- 132
- 303
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.501
Birkaç gündür mersin'de hava harika..Bugün bende ilk kez bebeğimle alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..Gezmeye çıktık ama hiç alışveriş merkezine gitmedik..Ben biraz fazla huyluyum herhalde..Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor..
Bu arada oğlumun burnunda hırıltı var yaklaşık bir haftadır..doktora sordum, serum fizyolojik sık ve temizle dedi..Gerçi zaten burnu tıkandıkça sıkıyordum ama hiç burun temizlemek için birşey kullanmamıştım..Gerek olmamıştı yani..Otri bebenin burun aspiratörünü aldım ama sanırım temizleme konusunda çok başarılı olamadım..Çünkü yine de hafif bir hırıltı var sanki..Pazartesi aşıya gideceğiz..Doktora gösteririm artık..Neyseki emme de falan bir problem yaşamıyor, başka da bir sıkıntısı yok..Bakalım artık..
Hepinize iyi sabahlar..
Dışarı çıkma konusunda biraz rahat olmak gerek sanırım..ben de huyluyum maalesef...
Bizde o hırıltı 1 aydır var ara ara.bazen geçiyo otri bebeyle açınca bazen kendi kendine.Benim kbb doktoru ben de telaşlanmıştım hiç önemli deilmiş.kuruduğu için oluyomuş merak etme
tekrar günaydın ve yine kimse yok
kuzum benimki dogdugundan beri 5 dakika emip bırakıyo..ne yapalım..öle de kilo alıyodu..kendi bilir..optimum sıcaklıkta bi çeşmeyim ben..valla 2 ay sonra zor bulur...
tekrar günaydın ve yine kimse yok
tatlım benim de hep öyleydi, şimdi arayı da aştı sıpa 4-5 saatte bir alıyor, aralarda teklif var ama ısrar yok yapıyorum kesinlikle almıyor. 4-5 saat sonra bile alsa yine 5 dk. bugün bir ilki gerçekleştirdik ama maalesefşimdi de aç karnına uyudu sıpa en son beslendiği saat 6 idi, aç aç uyuyor şimdi ne biliyim benim hüsnü kuruntum belkide ne demişler can boğazdan gelir ay ne biliyim sıkıldım ben ya bu çocuğun neşesi de yok bugünlerde çok uyuyor ve idrarında hafif bir koku var bir idrar kül türü falan yapsınlar, belki iştahsızlıkta bundandır:18:
kız bizi adamdan saymıyon mu?
nası kimse yok anlamadım..burdayım işte..aşagıda da bi çok kimse var
ayyy kimsecikler yok nöbetçi topiccimiz gamze bile yaa nerdesiniz canlar
bak bak..gamze okudu okudu gitti...
valla huy degiştirdik resmen..bebekler buyudu ugramıyoz foruma...eğlenmek güzel oluyo bu bıdıklarla..havalarda insanı evde tutmuyo..bizi buraya baglayan kar kışmış megerse
bide telden yazıyomya çok oyalıyo. soema gamzecik selamda vermez oldu kaç gündür forma bebişi iyi olsunda gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?