2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Günaydın herkese, benim oğlumda erkenci bugün, bende kalkıp kahvaltı yapayım barim.

günaydın herkeze.

Arkadaşlar günaydın. Benim kızım da çok erkencı bugun 6 da kalktık sonra ben uyuyakalmışım eşim ilgilenmış bi de kahvaltı hazırlamış :))

Yavrum yaa ne kadar tatlı maşallahh

Slm kızlar çok kötü hasta oldum eşin hastaydı antibiyotik kullanmaya başlamıştı... Bende de halsizlik vardı sabah kaktım boğazım fena sekresyon dolu burnum akıyor bebeğime geçmez inşallah cok korkuyorum evde maskemi dolaşıyorum oğlum değişik bakıyor bana :))

Canım çok geçmiş olsun. Kendi kendine iyileşmeyi bekleme hemen doktora git bebişine geçmesin,

Geçmiş olsun...Ben de aynen hasta gibiyim..Bi de akşama misafir...

Geçmiş olsun...Ben de aynen hasta gibiyim..Bi de akşama misafir...

Cok gecmis olsun canim,cabuk atlatmaya bak aman Allah muhafaza bebisine gecmesin,benimde esim cok hastalandi ödüm kopuyor gecmesin diye.

Yarın arkadaşlarım gelebilir benim de.Bir patatesli kek denedim fena olmadı.Gelirlerse yapacağım.Bir deşekerpare yapasım var ama...

cnm biz 40 gunlukken bı gece atesi çıkmiştı hem de cok az emıp bırakyrdu. bızde suphelnmştk. tahlıl sonucu 9 lokost idi galıba.
,suprax antıbıyotk kullndık iki hafta. iki haftada sadece 200 gr almştı:-( bn de cooook uzlmştm. ağlmştm hatta. tedavı snrasında iylesti cok sukur. kız çocukları cok cabuk kapabılıyrmus idrar yollarından. ben o gunden sonra 2 gunde bir banyo yaptryrm. ve her kaka yaptgnda da lavaboda yıkıyorum hemen. cunku o hastalığı en iyi ben anlarım. her aksam 7 den sonra hep ağlardı. ben de tabiii...huzursuzdu yani.

inş. bi daha olmaz arkadasm. ek gıdanın da pek cozum olacagını zannetmyrm. cunku antbytk iştah kesyr. iştahı olsa zaten anne sutunu ıcer. ama sen yıne de ver istersen ek bişeler.

tekrar gecmiş olsun. kılo işini hiiiiç kafana takma. bak benm kız şimdi tombık tombık valla. hemen toparlamştı yanııı.

selamm herkeslere. 2 gündür giremedim. yoğunum biraz.offffffffffffffff canım sıkılıyo.eşim de hastaoldu. ben haftasonu gelse de biraz bana yardım etse diye beklerken adam hasta oldu bi de o mızıldanıyo.allahım nereye yetişeceğimi şaşırdım.bi de okula başlıcam o zaman ne yapcam bakalım.

denis çok geçniş olsun arkadaşım, allah kolaylık versin, hasta bebek zor oluyor ya inşallah tez zamanda iyileşir, sütlerini içer

neyli maşallah oğluna çok tatlı ya, çok güleç bir bebeğe benziyor

tarioronar arkadaşım çok geçmiş olsun allah sana şifa versin, iyi beslen bol ılık su iç canım, maske fikrini iyi düşünmüşsün

Bugün yine aldim oglumla kizimi dogru yürüyüse, 1,5 saat yürüdüm sükür.Gelsin yürüyüsler,gitsin kilolar

kız azmine hayranım

Yarın arkadaşlarım gelebilir benim de.Bir patatesli kek denedim fena olmadı.Gelirlerse yapacağım.Bir deşekerpare yapasım var ama...

tatlı yensin tatlı sohbetleredilsin inşallah

nuya adaşım bunaltma kendini ya, inşallah tüm işlerin yolunda gider, eşin biran önce iyileşir ve size bulaştırmaz, erkeklerinde hastalığı hiç çekilmiyor biliyorum sana sabır diliyorum eşine şifa.

misafiri gelecek arkadaşlar size kolay gelsin, ben sıramı savdım, öğleden sonra bizimde iş yerinden kızlar geldi, çocuklarda vardı. yoruldum valla, sabah 6 dan beri ayaktayım. yorucu oluyor ama iyi de oluyor kafam dağılıyor, abarmıyorum her hafta sonu kesin misafir oluyor bazen hafta içide.ben artık açık büfe yapıyorum, ğyle tek tek tabak falan hazırlamıyorum. Yapıyorum 3-5 çeşit bir şeyler hepsini koyuyorum masaya, tabakları çatalları içecekleri, ben hiiiiiiiiiiçççç bişi yapmıyorum, herkes kendi alıyor çaylarını falan. oğlan zaten ne zaman misafir gelse düzeni bozuluyor, huysuz oluyor onla ilgileniyorum, sohbet ediyorum, tadını çıkarmaya çalışıyorum

vayyy kemece herkese tek tek cevap vermişsin üşenmeden. evet valla hem de hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç çekilmiyo. varya Allah biliyo ya bizim yerimize erkekler doğursaydı aman aman 9 ay yer bitirirlerdi bizi. bi gripte böyle yapıyolarsa. az sonra bizim evden imdattttttttttttt diye bi çığlık yükselecek tarafımdan

saol canımm bilemessin içimi ne kadar rahatlattın çok saol tekrar bide hasta olan arkadaşlar geçmiş oolsun korkmayın inşallah geçmez bebeklere ıhlamur zencefil papatya bol kaynatıp için bende 2 defa hasta oldum bulaşmadı bebeğe bu söylediklerimle iyleştim

benimde misafirler vardı yemeğe aldım. İşin komik yanı giyecek bişey bulamadım normalde eşofman kurtarıyo ama misafirlde öyle karşılayacak halim yok deli gibi pantolonlarım olmuyo diye evde dolanırken benim koca benimkileri giy diye kafa bulmazı gelde gülme. Bide bu gün çok şükür kuaföre gittik kızımla babasıda bebişe baktı saçlar baya kısaldı ama çok iyi oldu ferahladım vallla

yaaaa benim de kuaföre gitmem lazım. rapunzele dödüm artık. ööffffffff

merhabalar kızlar..bizde gezdik geldik oğlumla ilk defa çıktık.çok şükür bi sorun çıkmadı uyudu falan bebek arabasındaama akşam çok huysuzlandı ağlaya ağlaya uyudu nazar falanmı değdi anlamadım.ayrıca biz chıcconun bastonunu almaya karar verdik.buğün avm'de bebek arabası vardı chııco çok kullanışlı geldi(orada kulllanmak için veriolar).300tl baktıkta heralde yarın falan alırız.ozamanda çıkarız biraz dışarı gerçi havalar hala soğuk.aman biz misafir işlerini annem varken bitirdik.saolsunlar ii oluor ama zor yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…