- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.341
Kızlar günaydıııın...bizim canavarın bugun 6.30 kalkası tuttubiraz önce de bayıldı uykudan ama bende uyku falan kalmadı...
akşama misafir var , yarın da gündüz gelicekler...
hasta olmakla olmamak arasındayım ben de..halsizimm...
nası olcak bu haftasonu merak ediyorum
Günaydın herkese, benim oğlumda erkenci bugün, bende kalkıp kahvaltı yapayım barim.
günaydın herkeze.
Canım çok geçmiş olsun. Kendi kendine iyileşmeyi bekleme hemen doktora git bebişine geçmesin,Slm kızlar çok kötü hasta oldum eşin hastaydı antibiyotik kullanmaya başlamıştı... Bende de halsizlik vardı sabah kaktım boğazım fena sekresyon dolu burnum akıyor bebeğime geçmez inşallah cok korkuyorum evde maskemi dolaşıyorum oğlum değişik bakıyor bana :))
Slm kızlar çok kötü hasta oldum eşin hastaydı antibiyotik kullanmaya başlamıştı... Bende de halsizlik vardı sabah kaktım boğazım fena sekresyon dolu burnum akıyor bebeğime geçmez inşallah cok korkuyorum evde maskemi dolaşıyorum oğlum değişik bakıyor bana :))
Slm kızlar çok kötü hasta oldum eşin hastaydı antibiyotik kullanmaya başlamıştı... Bende de halsizlik vardı sabah kaktım boğazım fena sekresyon dolu burnum akıyor bebeğime geçmez inşallah cok korkuyorum evde maskemi dolaşıyorum oğlum değişik bakıyor bana :))
Cok gecmis olsun canim,cabuk atlatmaya bak aman Allah muhafaza bebisine gecmesin,benimde esim cok hastalandi ödüm kopuyor gecmesin diye.Slm kızlar çok kötü hasta oldum eşin hastaydı antibiyotik kullanmaya başlamıştı... Bende de halsizlik vardı sabah kaktım boğazım fena sekresyon dolu burnum akıyor bebeğime geçmez inşallah cok korkuyorum evde maskemi dolaşıyorum oğlum değişik bakıyor bana :))
Geçmiş olsun...Ben de aynen hasta gibiyim..Bi de akşama misafir...
himelcim haklısın her yaş başka güzeleran canım sende güle güle git hayırlı yolculuklar asucum çok haklıymışsın iltahap varmış 5 6 lokosit seninkinde lokosit kaçtı? ben kilo için biraz ek gıdaya yüklendim bu hafta doktor tartıa yine çağırdı bakalım nolcak seap bebeğin çok sevimli alah bağışlasın onları bize bide siz işe başlayınca biz umutsuz ev kadınları ne yapacağız sizsiz bilemiyorum bu arada edibe geziye çıktımı bu gün hiç girmedi nanuda girmedi hiç:44:
himelcim haklısın her yaş başka güzeleran canım sende güle güle git hayırlı yolculuklar asucum çok haklıymışsın iltahap varmış 5 6 lokosit seninkinde lokosit kaçtı? ben kilo için biraz ek gıdaya yüklendim bu hafta doktor tartıa yine çağırdı bakalım nolcak seap bebeğin çok sevimli alah bağışlasın onları bize bide siz işe başlayınca biz umutsuz ev kadınları ne yapacağız sizsiz bilemiyorum bu arada edibe geziye çıktımı bu gün hiç girmedi nanuda girmedi hiç:44:
Bugün yine aldim oglumla kizimi dogru yürüyüse, 1,5 saat yürüdüm sükür.Gelsin yürüyüsler,gitsin kilolar
Yarın arkadaşlarım gelebilir benim de.Bir patatesli kek denedim fena olmadı.Gelirlerse yapacağım.Bir deşekerpare yapasım var ama...
selamm herkeslere. 2 gündür giremedim. yoğunum biraz.offffffffffffffff canım sıkılıyo.eşim de hastaoldu. ben haftasonu gelse de biraz bana yardım etse diye beklerken adam hasta oldu bi de o mızıldanıyo.allahım nereye yetişeceğimi şaşırdım.bi de okula başlıcam o zaman ne yapcam bakalım.
cnm biz 40 gunlukken bı gece atesi çıkmiştı hem de cok az emıp bırakyrdu. bızde suphelnmştk. tahlıl sonucu 9 lokost idi galıba.
,suprax antıbıyotk kullndık iki hafta. iki haftada sadece 200 gr almştı:-( bn de cooook uzlmştm. ağlmştm hatta. tedavı snrasında iylesti cok sukur. kız çocukları cok cabuk kapabılıyrmus idrar yollarından. ben o gunden sonra 2 gunde bir banyo yaptryrm. ve her kaka yaptgnda da lavaboda yıkıyorum hemen. cunku o hastalığı en iyi ben anlarım. her aksam 7 den sonra hep ağlardı. ben de tabiii...huzursuzdu yani.
inş. bi daha olmaz arkadasm. ek gıdanın da pek cozum olacagını zannetmyrm. cunku antbytk iştah kesyr. iştahı olsa zaten anne sutunu ıcer. ama sen yıne de ver istersen ek bişeler.
tekrar gecmiş olsun. kılo işini hiiiiç kafana takma. bak benm kız şimdi tombık tombık valla. hemen toparlamştı yanııı.
misafiri gelecek arkadaşlar size kolay gelsin, ben sıramı savdım, öğleden sonra bizimde iş yerinden kızlar geldi, çocuklarda vardı. yoruldum valla, sabah 6 dan beri ayaktayım. yorucu oluyor ama iyi de oluyor kafam dağılıyor, abarmıyorum her hafta sonu kesin misafir oluyor bazen hafta içide.ben artık açık büfe yapıyorum, ğyle tek tek tabak falan hazırlamıyorum. Yapıyorum 3-5 çeşit bir şeyler hepsini koyuyorum masaya, tabakları çatalları içecekleri, ben hiiiiiiiiiiçççç bişi yapmıyorum, herkes kendi alıyor çaylarını falan. oğlan zaten ne zaman misafir gelse düzeni bozuluyor, huysuz oluyor onla ilgileniyorum, sohbet ediyorum, tadını çıkarmaya çalışıyorum
yaaaa benim de kuaföre gitmem lazım. rapunzele dödüm artık. ööffffffffbenimde misafirler vardı yemeğe aldım. İşin komik yanı giyecek bişey bulamadım normalde eşofman kurtarıyo ama misafirlde öyle karşılayacak halim yok deli gibi pantolonlarım olmuyo diye evde dolanırken benim koca benimkileri giy diye kafa bulmazı gelde gülme. Bide bu gün çok şükür kuaföre gittik kızımla babasıda bebişe baktı saçlar baya kısaldı ama çok iyi oldu ferahladım vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?