• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selamm herkeslere. 2 gündür giremedim. yoğunum biraz.offffffffffffffff canım sıkılıyo.eşim de hastaoldu. ben haftasonu gelse de biraz bana yardım etse diye beklerken adam hasta oldu bi de o mızıldanıyo.allahım nereye yetişeceğimi şaşırdım.bi de okula başlıcam o zaman ne yapcam bakalım.
valla sana kolay gelsin geçen bizimkide hastalanmıştı kızım babasına diyorki baba alllahaşkına kim hastalanırsa hastalansın ama sen hastalanmma
:36:

merhabalar kızlar..bizde gezdik geldik oğlumla ilk defa çıktık.çok şükür bi sorun çıkmadı uyudu falan bebek arabasındaama akşam çok huysuzlandı ağlaya ağlaya uyudu nazar falanmı değdi anlamadım.ayrıca biz chıcconun bastonunu almaya karar verdik.buğün avm'de bebek arabası vardı chııco çok kullanışlı geldi(orada kulllanmak için veriolar).300tl baktıkta heralde yarın falan alırız.ozamanda çıkarız biraz dışarı gerçi havalar hala soğuk.aman biz misafir işlerini annem varken bitirdik.saolsunlar ii oluor ama zor yinede.

canım bizimki de öyle nezaman dışarı çıkarsam arkasından 2 gün ağlıyo. sanırım üşüyolar gaz oluyo. yada yorgunluğa dayanamıyolar. ben artık yaza kadar dışarı çıkarmamaya karar verdim buyüzden

GEçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaslar ( çoklu alıntı yaparak cevaplamayı bilmiyorum henüz) çok şükür biraz toparladım inşallah birkaç güne iyice geçer... Malt içeceği içen varmı aranızda işe yarıyormu? Göğüslerin cok yumusadi süt azaldı gibi Malt içeceği deneyeceğim bakalım...:ssz:

GEçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaslar ( çoklu alıntı yaparak cevaplamayı bilmiyorum henüz) çok şükür biraz toparladım inşallah birkaç güne iyice geçer... Malt içeceği içen varmı aranızda işe yarıyormu? Göğüslerin cok yumusadi süt azaldı gibi Malt içeceği deneyeceğim bakalım...:ssz:

ben içiyorum canım bana iyi geliyo gibi sende bi dene istersen

merhabalar kızlar..bizde gezdik geldik oğlumla ilk defa çıktık.çok şükür bi sorun çıkmadı uyudu falan bebek arabasındaama akşam çok huysuzlandı ağlaya ağlaya uyudu nazar falanmı değdi anlamadım.ayrıca biz chıcconun bastonunu almaya karar verdik.buğün avm'de bebek arabası vardı chııco çok kullanışlı geldi(orada kulllanmak için veriolar).300tl baktıkta heralde yarın falan alırız.ozamanda çıkarız biraz dışarı gerçi havalar hala soğuk.aman biz misafir işlerini annem varken bitirdik.saolsunlar ii oluor ama zor yinede.

ben daha hiç dışarı gezmeye çıkmadım bebekle yanlız zaten arabamızda yok henüz

canım bende içiorum ama bize sağlıkçı arkadaş sütü arttırmaz sadece sütün kalitesini arttırırmış.gerçi her halukarda ii.ben 4-5günde 1şişe içiorum

arkadaşım öğretmensin ve bit olmuş sanırım, kwel diye bir şampuan var tüm eczanelerde hemen onu al, yada internetten sipariş ver bir iki yıkama sonrasında geçiyor, evin ve kıyafetlerin hijeni de önemli. bir de bence kuaföre git salonda kimse yokken, açıkça söyle ve kestir. kolay gelsin,ben ünv.de yurtdayken yaşamıştım malesef, üzülme can sıkıcı ama çözümü var

ben içmedim bilmiyorum işe yararsa bende alayım, nette okudum kimi artırdı diyor kimi faydası yok anlamadım, birde bozanın tadına benziyor diyorlar ben o tatları sevmiyorum diye almadım

ben içmedim bilmiyorum işe yararsa bende alayım, nette okudum kimi artırdı diyor kimi faydası yok anlamadım, birde bozanın tadına benziyor diyorlar ben o tatları sevmiyorum diye almadım

yani hiç boza içmedim ama ben ananaslısını içiorum armutlusuda var.gazoz gibi bişey zaten.tadıda gayet güzel.bende bilmiorum işe yarıormu ama heralde yarıodur diye içiorum.oğlumun kilosuda ii:nazar:zaten 1.50-2 tl falan şişesi ben kipadan alıorum.4,5şişe alsak kaç zaman içilior hergün içmiorum zaten

yani hiç boza içmedim ama ben ananaslısını içiorum armutlusuda var.gazoz gibi bişey zaten.tadıda gayet güzel.bende bilmiorum işe yarıormu ama heralde yarıodur diye içiorum.oğlumun kilosuda ii:nazar:zaten 1.50-2 tl falan şişesi ben kipadan alıorum.4,5şişe alsak kaç zaman içilior hergün içmiorum zaten

sağol canım ben de alıp bir deneyeyim, kulaktan dolma bilgilerle denemekten çekindim, en iyisi bir şişe alıp içmek:ssz:

Arkadaşlar günaydın. Bugün 18 Mart. Bildiğiniz üzre Çanakkale şehitlerini hatırladığımız nacizane günlerden biri. Her ne kadar bu gün hatırlamamız gerekenlerden çok, okul yıllarımızda zorunlu olarak rol aldığımız programları hatırlatsa da bize, ben Çanakkalede babası şehit olduktan sonra yetim büyümüş bir dedenin torunu olarak tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum... Dualarımızı esirgemeyelim,

$çanakkale-savaşı-resimleri.webp

Bugün bildiginiz gibi 18 mart 1915 Canakkale Zaferi. Onbinlerce isimsiz askerimiz ( kahramanlarımızı ) bu savasta hayatini kaybetmistir. Onlari rahmetle anıyoruz... :72:

Back
X