2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
asu sen bu yaz gidicek misin? kız seneye git ben de geleyim

tatlım uçakla 2.5 - 3 saat falandır çabuk geçer merak etme, bebekler gezmeyi sever hava da güzel olur o zamanlar

seneye temmuzda zaten cnm . hayrdır sen de mı cıkıcaksn yurtdısına?

seneye temmuzda zaten cnm . hayrdır sen de mı cıkıcaksn yurtdısına?

secret yapıyorum canım eşim tekrar sınava girecek belki afri. yerine avr. olur, belki bana da görev çıkar hey gidi günler geçen yıl bu zamanlar ayda 3-4 kez brussels a gittiğim oluyordu, şimdi ev işi,bebek bakımı vs. uzmanlık alanım

olsn cnm bebek olunca herseye deger valla. hayallerını yıne gercekleştirirsn merak etme. sadece bi sureliğie ertelıyrz o kadar

asu yok ben kilodan değil kakadan şikayetçiydim kilosu ii çok şükür çok saolun güzel yorumlarınıza.yavrularımızın hepsi birbirinden güzell hepsine maşşallahhhh evet oğluşum çok güleç yüzlüdür allah gülen yüzlerini hiç soldurmasın

himelcim haklısın her yaş başka güzel eran canım sende güle güle git hayırlı yolculuklar asucum çok haklıymışsın iltahap varmış 5 6 lokosit seninkinde lokosit kaçtı? ben kilo için biraz ek gıdaya yüklendim bu hafta doktor tartıa yine çağırdı bakalım nolcak seap bebeğin çok sevimli alah bağışlasın onları bize bide siz işe başlayınca biz umutsuz ev kadınları ne yapacağız sizsiz bilemiyorum bu arada edibe geziye çıktımı bu gün hiç girmedi nanuda girmedi hiç:44:

Kızlar günaydıııın...bizim canavarın bugun 6.30 kalkası tuttu biraz önce de bayıldı uykudan ama bende uyku falan kalmadı...

akşama misafir var , yarın da gündüz gelicekler...

hasta olmakla olmamak arasındayım ben de..halsizimm...

nası olcak bu haftasonu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…