• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
asu sen bu yaz gidicek misin? kız seneye git ben de geleyim:8:

tatlım uçakla 2.5 - 3 saat falandır çabuk geçer merak etme, bebekler gezmeyi sever hava da güzel olur o zamanlar:46:

seneye temmuzda zaten cnm . hayrdır sen de mı cıkıcaksn yurtdısına?

seneye temmuzda zaten cnm . hayrdır sen de mı cıkıcaksn yurtdısına?

secret yapıyorum canım :1: eşim tekrar sınava girecek belki afri. yerine avr. olur, belki bana da görev çıkar :24: hey gidi günler geçen yıl bu zamanlar ayda 3-4 kez brussels a gittiğim oluyordu, şimdi ev işi,bebek bakımı vs. uzmanlık alanım :36::36::36::36:

erran hayırlı olsun şimdiden $Fotoğraf0078.webp$Fotoğraf0095.webp$DSC02948.webp$Fotoğraf0093.webp$Fotoğraf0078.webp$Fotoğraf0095.webp$DSC02948.webp$Fotoğraf0093.webp işllhh ekleyebilmişimdir.nasıl yakışıklı olumm

secret yapıyorum canım :1: eşim tekrar sınava girecek belki afri. yerine avr. olur, belki bana da görev çıkar :24: hey gidi günler geçen yıl bu zamanlar ayda 3-4 kez brussels a gittiğim oluyordu, şimdi ev işi,bebek bakımı vs. uzmanlık alanım :36::36::36::36:

olsn cnm bebek olunca herseye deger valla. hayallerını yıne gercekleştirirsn merak etme. sadece bi sureliğie ertelıyrz o kadar

asu yok ben kilodan değil kakadan şikayetçiydim kilosu ii çok şükür çok saolun güzel yorumlarınıza.yavrularımızın hepsi birbirinden güzell hepsine maşşallahhhh:nazar::nazar::nazar: evet oğluşum çok güleç yüzlüdür allah gülen yüzlerini hiç soldurmasın

himelcim haklısın her yaş başka güzel :51: eran canım sende güle güle git hayırlı yolculuklar asucum çok haklıymışsın iltahap varmış 5 6 lokosit seninkinde lokosit kaçtı? ben kilo için biraz ek gıdaya yüklendim bu hafta doktor tartıa yine çağırdı bakalım nolcak seap bebeğin çok sevimli alah bağışlasın onları bize:nazar: bide siz işe başlayınca biz umutsuz ev kadınları ne yapacağız sizsiz bilemiyorum:14: bu arada edibe geziye çıktımı bu gün hiç girmedi nanuda girmedi hiç:44:

Kızlar günaydıııın...bizim canavarın bugun 6.30 kalkası tuttu:52: biraz önce de bayıldı uykudan ama bende uyku falan kalmadı...:14:

akşama misafir var , yarın da gündüz gelicekler...

hasta olmakla olmamak arasındayım ben de..halsizimm...

nası olcak bu haftasonu merak ediyorum:14:

Back
X