2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selam kizllar,ben geldimmmmmmm.Sabahtan disari yürüyüse ciktik oglusumla.Öglenden sonra yetistik kizimi aldik anaokulundan,sonra esim geldi öglen yemegi falan filan,ancak okudum yazdiklarinizi offfffffff,ne cok is yapmisimNasilsiniz cok özledim sizi.Simdi gelelim okuduklarima cevaplara:
Bence 6. ay dolsun ondan sonra baslariz ek gidaya.Benim yasim malum 77´dogumluyum eylülde35i doldurcam,ben gayet memnunum denis´cim "her yasin bir güzelligi var,en güzel cagindayizzzz"

ay valla bende özlemişim sizi saı bebişlerini ya yürüyüşte nası emziriosun bebişi :26: yaş konusuna da katılıyorum cnm emnm heryasın güzelliği vardır ya 6.ayın içinde yemeğin tadına baktıralım nolur

kız cingözlükten deil şans eseri yakalım online takip ederken ama bişey diyi ben diğer topikleri ziyaret ederken bile yeni sekmede açıyom kasım topiği her zman in diğer topikler out

Süüüüüüüüüüüpppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Walla canim ben ne zaman disari ciksam benim oglan güüüüümmmmm,eve gelene kadar uyuyor,eve gelince gözü otomatikman aciliyor.Ama aglasa bile carsidaki hemen hemen 4-5 dükkandan birinde bebek odasi var zaten girip emziririm,drogorimarkt´lerimiz var oralarda da bezimizi degistiriyoz ücretsizzzzzzz

erran fıstık kızını gördüm cok tatlı maş. hafta sonunu ii değerlendr hafta içi çalışırken doyamazsn kızına
Canımm ama ben daha koymadım kızımın fotografını yanlıs gördün heralde
hayrdır kimle niye niçin ne olursa olsun cok sevindm ya herkes bi yere gidio bende mutfağa gidip geliom ancak

süüpeeeeeeeerhayırdır turla falan mı iş mi?

Erran´cim hayirdir Italya,simdiden cokc cok eglenceler dilerim canim.

erran nerdesin yoksa are you in Italy?

Sevgili arkadaşlarım:) İş için gidiyorum bir görüşme için .Ama bebişle nasıl gidicem bilmiyorum hem sevindim hem de gözümde büyümüyor değil. 2 temmuzda gıdıyoruz ama gidecegımız sehırde hava alanı yok eşim de gelcek bana eşlık etmek için. Kemececim I haven't gone yet :)

Hayirlisi olsun canim.

himmel herkes yemekte sanırım, tabi sizin oralarda saatler bir saat geridedir, sen nerdesin sahi avr dasın ama hangi ülke?

güle güle git şeker, temmuza kadar bebeğinde büyür merak etme

hmm gecmiş olsun cnm sana dedgm gıbı cıkmış. ama merak etme hemen atlatr antbyotıkle. ondan kılo alamamıştr bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…