2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
seni unutmk mümkün mü minik kuzulu anne

:13:

küçük anneler sizi

sen kacsn tecrübeli anne:13:

aynen gamze ya bırakmıyo benim eşimde bir şey tattırayım boğcaksın diyo o kırıntı torbası bizdede her akşam geliyo haliyle rejimde olmuyo bu arada biz idrar tahlili yaptırdık 5 6 lokosit çıktı doktor büyük olsa antibiyotik vermezdim dedi ama bu küçük antibiyotik verdi bide biz ek gıdayya başladık ama .çok sevmedi yemek istemiyo bakalım napcaz. 6

5 ayı doldurunca az az tatttırcaksın daha sonra yemiyebiliyolar akılları kestiği için bide şuan neden başlamak istiyosunki anne sütü yetiyosa hiç birşey verme

yok yok iyi yapmışsınız erken kalkan yol alır

erran fıstık kızını gördüm cok tatlı maş. hafta sonunu ii değerlendr hafta içi çalışırken doyamazsn kızına

duyduk gamze duyduk napıosunnnn??bende geldim maşşallah oğluşum uyudu şekerleme yapıor bakalımyemek yaptımda bi salata yapcam geliorum hemennnn

duyduk gamze duyduk napıosunnnn??bende geldim maşşallah oğluşum uyudu şekerleme yapıor bakalımyemek yaptımda bi salata yapcam geliorum hemennnn

tamam maş cok hamartasın ne kadar erken hazırlıon bende yemegi yaptım da kocacık 5.30 cıkıyo ama servisle gelmesi 6.40 buluyo o yzden yaklaşınca yapıorum

canım benmkide 6da gelecekde çocuk uyurken yıkayıveriorum salata malzemelerini.birde hazır oldumu rahat ediom.kocacık aç gelior bende acıkıorum hemen yiyoruzz

canım benmkide 6da gelecekde çocuk uyurken yıkayıveriorum salata malzemelerini.birde hazır oldumu rahat ediom.kocacık aç gelior bende acıkıorum hemen yiyoruzz

bende acıkıyorum o gelene kadaar gelincede durmaksızn yiyorum senin şu tontişin başka fotsunu koysana cok komik bi cocuga benzio maş

ay bu bal reklamlarından ve şu iki tane güya zayıflamış bide şişe camlı adamdan gına geldi bu ne yalan reklamalrdırrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…