- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.301
Kızlaaar İtalya'ya gidiyorumm !! :))![]()
hayrdır kimle niye niçin ne olursa olsun cok sevindm ya herkes bi yere gidio bende mutfağa gidip geliom ancak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aaaaaaaaaben burda kendi kendime konusurken kemeceyi başka topiklerde yakaladım aldatılıyoruz
![]()
geldim geldimkız senden bişi kaçmıyo, cingöz
![]()
kız cingözlükten deil şans eseri yakalım online takip ederken ama bişey diyi ben diğer topikleri ziyaret ederken bile yeni sekmede açıyom kasım topiği her zman in diğer topikler out![]()
oki bi daha öle yaparım![]()
Ne komik cidden neye göre kime göre sececeklermisbu arada kken güzel kızını seçiolar cok komik
![]()
Selam kizllar,ben geldimmmmmmm.Sabahtan disari yürüyüse ciktik oglusumla.Öglenden sonra yetistik kizimi aldik anaokulundan,sonra esim geldi öglen yemegi falan filan,ancak okudum yazdiklarinizi offfffffff,ne cok is yapmisimNasilsiniz cok özledim sizi.Simdi gelelim okuduklarima cevaplara:
Bence 6. ay dolsun ondan sonra baslariz ek gidaya.Benim yasim malum 77´dogumluyum eylülde35i doldurcam,ben gayet memnunum denis´cim "her yasin bir güzelligi var,en güzel cagindayizzzz"![]()
kız cingözlükten deil şans eseri yakalım online takip ederken ama bişey diyi ben diğer topikleri ziyaret ederken bile yeni sekmede açıyom kasım topiği her zman in diğer topikler out![]()
ay valla bende özlemişim sizi saı bebişlerini ya yürüyüşte nası emziriosun bebişi :26: yaş konusuna da katılıyorum cnm emnm heryasın güzelliği vardır ya 6.ayın içinde yemeğin tadına baktıralım nolur![]()
Canımm ama ben daha koymadım kızımın fotografını yanlıs gördün heraldeerran fıstık kızını gördüm cok tatlı maş. hafta sonunu ii değerlendr hafta içi çalışırken doyamazsn kızına
hayrdır kimle niye niçin ne olursa olsun cok sevindm ya herkes bi yere gidio bende mutfağa gidip geliom ancak![]()
süüpeeeeeeeerhayırdır turla falan mı iş mi?
Erran´cim hayirdir Italya,simdiden cokc cok eglenceler dilerim canim.
erran nerdesin yoksa are you in Italy?![]()
Canımm ama ben daha koymadım kızımın fotografını yanlıs gördün heralde
Sevgili arkadaşlarım:) İş için gidiyorum bir görüşme için .Ama bebişle nasıl gidicem bilmiyorum hem sevindim hem de gözümde büyümüyor değil. 2 temmuzda gıdıyoruz ama gidecegımız sehırde hava alanı yok eşim de gelcek bana eşlık etmek için. Kemececim I haven't gone yet :)
Canımm ama ben daha koymadım kızımın fotografını yanlıs gördün heralde
Sevgili arkadaşlarım:) İş için gidiyorum bir görüşme için .Ama bebişle nasıl gidicem bilmiyorum hem sevindim hem de gözümde büyümüyor değil. 2 temmuzda gıdıyoruz ama gidecegımız sehırde hava alanı yok eşim de gelcek bana eşlık etmek için. Kemececim I haven't gone yet :)
aynen gamze ya bırakmıyo benim eşimde bir şey tattırayım boğcaksın diyo o kırıntı torbası bizdede her akşam geliyo haliyle rejimde olmuyo bu arada biz idrar tahlili yaptırdık 5 6 lokosit çıktı doktor büyük olsa antibiyotik vermezdim dedi ama bu küçük antibiyotik verdi bide biz ek gıdayya başladık ama .çok sevmedi yemek istemiyo bakalım napcaz. 6
güle güle git şeker, temmuza kadar bebeğinde büyür merak etme![]()
Hayirlisi olsun canim.