• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok cnm sızn babalrnızı kast etmştm. benm babam mutaht oldgu ıcın ev almayı hiiççççççççççç dusunmyrm:27:

neyse hayrlısı olsn. bi şekilkde bityr valla borclar.

ben kacyrm bebemle gezmeye cıkcaz.

hoscakalınnnnnn

beni unutmayn:52::52::54::54:
seni unutmk mümkün mü minik kuzulu anne:3:

:13:

küçük anneler sizi

sen kacsn tecrübeli anne:13:

kızlar ben aksamları giremiorum kocam internnet bagımlısı oldun demesin die hem beraber vakit geçirioz .. bu arada benim kız oturmak için çıldırıyo oturtunca gazını da rahat cıkarıyo kanepeye yastıklarla oturtuyorum rahatsız olsa ağlardı heralde napıyım oturcam diye ağlıyo eşimde oturtalım bari ara ara dio sonrasında beline masaj yapıom rahatsız olmasın die bide dün kahvaltı yaparken o kadar tatlı baktı ki birazcık peynir tattırdım:9: eşim bişey yerken kucagıma vermio cocuga da tıkarım die:1: ha gayret 1 ay kaldı sabrediorum bide ben karar verdm dün kocam bi poşet kırıntıyla gelince 6.aya kadar rejim yapmıcam abartmıcam ama cok dikkat edemem ben bu iradeyle:9:

aynen gamze ya bırakmıyo benim eşimde bir şey tattırayım boğcaksın diyo o kırıntı torbası bizdede her akşam geliyo haliyle rejimde olmuyo bu arada biz idrar tahlili yaptırdık 5 6 lokosit çıktı doktor büyük olsa antibiyotik vermezdim dedi ama bu küçük antibiyotik verdi bide biz ek gıdayya başladık ama .çok sevmedi yemek istemiyo bakalım napcaz. 6

ya kızlar ben de cok ıstyrm ek gıdaya başlamak amaaaaaaaaaaaaaaa

bi makalede okumustm. erken zamanda verılen ek gıdalar bebklerde bağrsak prblemlerne yol acabılıyormus. eger bebk anne sutu ıle yetri kadar kılo alıyrsa, ek gıdayı ertelemekte fayda var, yazıyordu.

napsak ki acep?
5 ayı doldurunca az az tatttırcaksın daha sonra yemiyebiliyolar akılları kestiği için bide şuan neden başlamak istiyosunki anne sütü yetiyosa hiç birşey verme

yok cnm ya nerde babamızın mesleğini biliosun zati:1: ya nakaradan gitmeden ev alalım dedik burdan giderken bi evimz olsun borcsuz gideriz belki satarız falan die düsündk araba içinde ihtiyac yoktu ikimzde servis kullanıoduk simdi ben buraya tayin olunca otobüs evin önünden geciodu ama bebği görümceme bırkmak zor olcak o yzden lazım oldu bide kaynım 2 bina yanda o arabasıyla cok yardımcıydı saolsun bakalım inş alırız ya bide kira 600 tl ydi aydınlıkta cok koydu bze her ay ona verene kadar kredi ye verelim dedik gerci bi yıl bitti bile 4yıl sıkalım dişimizi:27:

yok yok iyi yapmışsınız erken kalkan yol alır

erran fıstık kızını gördüm cok tatlı maş. hafta sonunu ii değerlendr hafta içi çalışırken doyamazsn kızına

duyduk gamze duyduk napıosunnnn??bende geldim maşşallah oğluşum uyudu şekerleme yapıor bakalım:nazar::nazar:yemek yaptımda bi salata yapcam geliorum hemennnn

duyduk gamze duyduk napıosunnnn??bende geldim maşşallah oğluşum uyudu şekerleme yapıor bakalım:nazar::nazar:yemek yaptımda bi salata yapcam geliorum hemennnn

tamam maş cok hamartasın ne kadar erken hazırlıon bende yemegi yaptım da kocacık 5.30 cıkıyo ama servisle gelmesi 6.40 buluyo o yzden yaklaşınca yapıorum:56:

canım benmkide 6da gelecekde çocuk uyurken yıkayıveriorum salata malzemelerini.birde hazır oldumu rahat ediom.kocacık aç gelior bende acıkıorum hemen yiyoruzz:56::56:

canım benmkide 6da gelecekde çocuk uyurken yıkayıveriorum salata malzemelerini.birde hazır oldumu rahat ediom.kocacık aç gelior bende acıkıorum hemen yiyoruzz:56::56:

bende acıkıyorum o gelene kadaar gelincede durmaksızn yiyorum:1: senin şu tontişin başka fotsunu koysana cok komik bi cocuga benzio maş:nazar:

ay bu bal reklamlarından ve şu iki tane güya zayıflamış bide şişe camlı adamdan gına geldi bu ne yalan reklamalrdırrrrrrrrrrrrr:47::47::47:

Back
X