• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amanda neyli gelmiş nerdesn kız sen hep eskiler geldi bak erran bile

ya bu arada bizim afganistanda binbaşı arkadaşımız var 12 asker şehit olmuş ne olur turgay abi içinde olmasınn:43: kimlikleri belli deil

ya kızlar ben de cok ıstyrm ek gıdaya başlamak amaaaaaaaaaaaaaaa

bi makalede okumustm. erken zamanda verılen ek gıdalar bebklerde bağrsak prblemlerne yol acabılıyormus. eger bebk anne sutu ıle yetri kadar kılo alıyrsa, ek gıdayı ertelemekte fayda var, yazıyordu.

napsak ki acep?

ya kızlar ben de cok ıstyrm ek gıdaya başlamak amaaaaaaaaaaaaaaa

bi makalede okumustm. erken zamanda verılen ek gıdalar bebklerde bağrsak prblemlerne yol acabılıyormus. eger bebk anne sutu ıle yetri kadar kılo alıyrsa, ek gıdayı ertelemekte fayda var, yazıyordu.

napsak ki acep?

6.ayın içinde hafif hafif baaşlamıcak mısın :26:bitmesini mi beklicez

ıyıde gamzecm başka aile hekımı sormuyr mu sen kımn hastasıydın dyeee. ben istemştm ama vermdler. kadın dogumcundan albılrsın dediler. kemece özel olunca ıstedgn kadar yazyrlar valla. sen yıne aile hekmnden bi şansını dene. ben tatıldeyken başka bı sehrde ozel hastaneye gtmstm. ne kadar istysun demşti dr. düşün yaniii

valla aile hekimim göreve gitmiş sahaya cıkmıs deyince veriolar yani öle yapmıs arkadasım ben kendi aile hekimimden bide kaynımın tanıdıgı doktordan aldım kendi aile hekimim hic sorun cıkarmadı

ben 5 bitince başlıcam ya 6nın içinde olmus olacak işte geç kalıncada bazı çocuklar kabul etmio 6.ay içi uygun bence ama benim cocuguma göre diom herkesin cocugu farklı tabii............kendisi oturabilirse derken yalnız oturamıyo tabi destekli otursun dedi mi

teşekkürler ankara grubu:16: kızlar ben önce aile hek. ile bi konuşup ona göre diğer yerleri de araştırayım, özel yada devlet

bu arada oturmaktan kastım kendilerini oturur pozisyona getiriyorlar ya kucakta o, yada desteklerle yastıklarla koltukta oturtmak gibi

teşekkürler ankara grubu:16: kızlar ben önce aile hek. ile bi konuşup ona göre diğer yerleri de araştırayım, özel yada devlet

bu arada oturmaktan kastım kendilerini oturur pozisyona getiriyorlar ya kucakta o, yada desteklerle yastıklarla koltukta oturtmak gibi

tamam cnm benimkide öle yapıo zaten alıştık iki gündr oturma eeğilimine napim benim eltim cok kücükken oturtmustu kızmıstım ama bebeği simdi 2yasında maş hicbişey olmadı :nazar: bizimkiler sinyal verio sank, zamanı gelmiştir gibi doktorlar zaten cocuk kendi anlatır davranısyla diolar bende oturtuyom napim

kemece veriolar ben 20gün aldım.10*10 diye.bakcak kimsem yok bakıcı bulana kadar rapor lazım dednmi veriolar.dert etme okadar.çok uzun zaman istemisan verrler.ayrıca kızlar süt yeterken napcanz ek gıdayı boşvern vallahi zorlucak bizi.ben işte arad bir elmz veriorum.belki o bile kabız yaptı oğluşumu.
ayrıca kocam yarın bizi alışveriş merkezine götürcek.maddi sıkıntımız var bişeyler almam ama yemek yer gezerz.çok sıkıldım kaç aydr evlerdeyz..:16::55::55:

kemece veriolar ben 20gün aldım.10*10 diye.bakcak kimsem yok bakıcı bulana kadar rapor lazım dednmi veriolar.dert etme okadar.çok uzun zaman istemisan verrler.ayrıca kızlar süt yeterken napcanz ek gıdayı boşvern vallahi zorlucak bizi.ben işte arad bir elmz veriorum.belki o bile kabız yaptı oğluşumu.
ayrıca kocam yarın bizi alışveriş merkezine götürcek.maddi sıkıntımız var bişeyler almam ama yemek yer gezerz.çok sıkıldım kaç aydr evlerdeyz..:16::55::55:

serap çok teşekkürler içimi rahatlattın:16: sana iyi gezmeler

ay sorma ya bu maddi sıkıntı ve evde oturmak yordu bizi bazen diorum bu kadar erken ev alacagımıza hayatımızı yasasaydık bide simdi yaz boyu para biriktirip eylüle ben işe baslayana kadar araba almamız lazım:47:

Kızlaar , 1 gün bakmasam bi sürü sayfa birikmiş oluyo ,onları okuyup bitirip yazana kadar illa bişi çıkıyo:1:

Ek gıdadan bahsetmişinizz ben de merak ediyorum ne zman geçicezz nası olcak.Ama belki diyorum dışarıda en azından bi öğün atlamış oluruz ek gıdayla.Heryerde de emzirilyo.Bahar da geliyo.Ben artık rahat rahat açık havada dolaşmak istiyoruuum...havalar buzz ev basıyo insana,bırakıp da zırt pırt gidilmiyoo :14:

Bu arada biz de başladık hafif hafif oturtmaya.Ama doktor mama sandalyesinde daha oturamaz tabi diyo.Anca destekli..

Ben zaten anlamadım 4.5 ay nası geçtii...gazdı,oturmasıydı,ek gıdasıydı,emeklemesiydi..bi bakmışız yaşı gelmiş...

Kızlaar , 1 gün bakmasam bi sürü sayfa birikmiş oluyo ,onları okuyup bitirip yazana kadar illa bişi çıkıyo:1:

Ek gıdadan bahsetmişinizz ben de merak ediyorum ne zman geçicezz nası olcak.Ama belki diyorum dışarıda en azından bi öğün atlamış oluruz ek gıdayla.Heryerde de emzirilyo.Bahar da geliyo.Ben artık rahat rahat açık havada dolaşmak istiyoruuum...havalar buzz ev basıyo insana,bırakıp da zırt pırt gidilmiyoo :14:

Bu arada biz de başladık hafif hafif oturtmaya.Ama doktor mama sandalyesinde daha oturamaz tabi diyo.Anca destekli..

Ben zaten anlamadım 4.5 ay nası geçtii...gazdı,oturmasıydı,ek gıdasıydı,emeklemesiydi..bi bakmışız yaşı gelmiş...

haklısın cnm bi bakcaz evlenmek isticekler ama ben vermicem bu kadar zorluk cektik dimi ama:1:

ya bu arada az önce 2 beyaz tel saçım var biri dökülmüş olamazzzzzzzzzzzz:53: inş. artırmaz bu kopma saçımı taramıom bile bağlıom dökülmeyi artırmayım die :31:

ay sorma ya bu maddi sıkıntı ve evde oturmak yordu bizi bazen diorum bu kadar erken ev alacagımıza hayatımızı yasasaydık bide simdi yaz boyu para biriktirip eylüle ben işe baslayana kadar araba almamız lazım:47:

evt cnm ya baya erkn baslmşsnz ev almaya
once araba alsaydınız aslında
yoksa babnz mutehht mi kızzzzzz:27:

yok cnm ya nerde babamızın mesleğini biliosun zati:1: ya nakaradan gitmeden ev alalım dedik burdan giderken bi evimz olsun borcsuz gideriz belki satarız falan die düsündk araba içinde ihtiyac yoktu ikimzde servis kullanıoduk simdi ben buraya tayin olunca otobüs evin önünden geciodu ama bebği görümceme bırkmak zor olcak o yzden lazım oldu bide kaynım 2 bina yanda o arabasıyla cok yardımcıydı saolsun bakalım inş alırız ya bide kira 600 tl ydi aydınlıkta cok koydu bze her ay ona verene kadar kredi ye verelim dedik gerci bi yıl bitti bile 4yıl sıkalım dişimizi:27:

yok cnm ya nerde babamızın mesleğini biliosun zati:1: ya nakaradan gitmeden ev alalım dedik burdan giderken bi evimz olsun borcsuz gideriz belki satarız falan die düsündk araba içinde ihtiyac yoktu ikimzde servis kullanıoduk simdi ben buraya tayin olunca otobüs evin önünden geciodu ama bebği görümceme bırkmak zor olcak o yzden lazım oldu bide kaynım 2 bina yanda o arabasıyla cok yardımcıydı saolsun bakalım inş alırız ya bide kira 600 tl ydi aydınlıkta cok koydu bze her ay ona verene kadar kredi ye verelim dedik gerci bi yıl bitti bile 4yıl sıkalım dişimizi:27:

yok cnm sızn babalrnızı kast etmştm. benm babam mutaht oldgu ıcın ev almayı hiiççççççççççç dusunmyrm:27:

neyse hayrlısı olsn. bi şekilkde bityr valla borclar.

ben kacyrm bebemle gezmeye cıkcaz.

hoscakalınnnnnn

beni unutmayn:52::52::54::54:

:13:
cnm ben önce aile hekiminden 5er günlük aldık 15gün kadar her pazartesi biraz zor oldu ama aldım sonra heyet almak için kaynım yardımcı oldu tanıdık doktordan yatış gösterdi gazi hastanesinden 15gün sonra yatış bitince 2 aylık yazacak doktor genelde tanıdık lazım heyeti kolay kolay vermiolar nerde dogum yaptın sen

bende 88 ekimliyim yani kac oluo 23 mü?

küçük anneler sizi

Son düzenleme:
Back
X