- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.001
bu arada ızmırlı arkadaslar
biz temmuz ağustos kampa gelyrz oraya
erle tanısmak ısterm
eger sizde ıstersenz tabııı
hıhh şöyle edibe doğru söyledinn tabi evlerimiz cennet kokuor.bende kaçıorum oğluş yatmışken bende yatıcamm.dizilerde sarmadı buğün eşimde yok yaa sıkıldım iice.iyiki sizler varsınız vakit nasıl geçti anlamadımm..hepinize ii geceler bol boll sütler diliorumm
gecen yıl bu zaman abanttaydm bungolov evleri harika ama oralar cok kar canım bebişle olmazdı zaten izin alamaması bahane olmuş işteayyyyyyyyyyyy ne guzel ya
be de cok ısetdm biraz kafa dagıtalm
abant falan guzel olyr kişın
ama esm izin alamyr oyle kolay kolay
yaza kaldı artkkkkk
ben bepanten kullanıyorum evi 21 derece tutuyorum ve 3güne banyobu arada benim bebeğin bütün kıvrımları sismanlıktan pişik oldu..boynu bacakları dizini kırdıgı yerin altını bi elledim full soyulmus derisi yazık yaw..ne kullanıyım oralara şimdilik stelaktiv kullanıyom.ne önerirsiniz..fazla kilo her yasta basa bela..bebegin boynu her daim pişik..evde sıcak degil ona ragmen yaa
bu arada benim bebeğin bütün kıvrımları sismanlıktan pişik oldu..boynu bacakları dizini kırdıgı yerin altını bi elledim full soyulmus derisi yazık yaw..ne kullanıyım oralara şimdilik stelaktiv kullanıyom.ne önerirsiniz..fazla kilo her yasta basa bela..bebegin boynu her daim pişik..evde sıcak degil ona ragmen yaa
gamzeye uyayım derken mesanem bana veda edecek şimdi..bu bende calısmak istemiyoruuuuum diye..ööle cok su içtim ki..
bepanten plus mı..bepanten mi..su hametan neyim alayım ben tamam..be 2 güne bir banyo yaptırıyom..ama kakası düz sırt bbayırını aşarsahemen gwtiriyim takım taklavatı yaptırıyom o an banyo...bi süt banyosu eksik kaldı paşanın..onu d ayapıcam yakında..baktı bu kadın her taşımda yıkıyo soyup soyup bari bende yukarı dogru yapayım da havamızı bulalım mantıgında..erdem li şey...
bepanten plus mı..bepanten mi..su hametan neyim alayım ben tamam..be 2 güne bir banyo yaptırıyom..ama kakası düz sırt bbayırını aşarsahemen gwtiriyim takım taklavatı yaptırıyom o an banyo...bi süt banyosu eksik kaldı paşanın..onu d ayapıcam yakında..baktı bu kadın her taşımda yıkıyo soyup soyup bari bende yukarı dogru yapayım da havamızı bulalım mantıgında..erdem li şey...
okey..karsıyaka benden sorulurbacım..gel sen..
ben belki kaynanamda olurum antalya da ama hemencik gelirim yani..tarih ver..
İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
Bize gelince...Ben hastaydım belki hatırlarsınız.Ateşlenip acillik olmuştum.İşte o ateş 5 gün düşmedi.Hem grip olmuşum hem faranjit.8 saatte bir minoset almam gerekiyordu ama ateşim ilacı aldıktan bir saat sonra 37,5'a zor düşüyordu,3 saat sonra da yükselmeye devam ediyordu.Soğuk sudan çıkamadım resmen.Benim hastalığım çok kötüydü ama cumartesi günü kızım da ateşlenince kendimi unuttum gitti.Kızım hiç gülmedi o gün.Gülümsemedi bile.Ağlamaya bile hali yoktu.Öyle korktum ki o gün akşama kadar kaç kez ağladım bilmiyorum.Kızım da grip olmuş meğer.Pazar günü biraz daha iyiydi ama yine ateşi vardı.Hastaneye götürmedik ama bekledik.Acil doktorlarına hiç güvenmiyorum.Aile hekimimize götürmek için pazartesiyi bekledik.Çok şükür iyileşti şimdi.Benim de dünden beri ateşim çıkmadı Allah'a şükür.Ama çok korktum kızım için.O her zaman sevinç çığlıkları atan kızımın bana bırakın gülmeyi gülümsemeyi bitkinlikten boş boş bakması dayanılmazdı.Yavrum benim.Allah kimsenin evladına hastalık vermesin.Neyse kızım uyandı,sonra devam edeyim.
canım cok cok gecmiş olsun ya..Allah Allah..vardır bi hayır..atlattınız inşallah..İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
Bize gelince...Ben hastaydım belki hatırlarsınız.Ateşlenip acillik olmuştum.İşte o ateş 5 gün düşmedi.Hem grip olmuşum hem faranjit.8 saatte bir minoset almam gerekiyordu ama ateşim ilacı aldıktan bir saat sonra 37,5'a zor düşüyordu,3 saat sonra da yükselmeye devam ediyordu.Soğuk sudan çıkamadım resmen.Benim hastalığım çok kötüydü ama cumartesi günü kızım da ateşlenince kendimi unuttum gitti.Kızım hiç gülmedi o gün.Gülümsemedi bile.Ağlamaya bile hali yoktu.Öyle korktum ki o gün akşama kadar kaç kez ağladım bilmiyorum.Kızım da grip olmuş meğer.Pazar günü biraz daha iyiydi ama yine ateşi vardı.Hastaneye götürmedik ama bekledik.Acil doktorlarına hiç güvenmiyorum.Aile hekimimize götürmek için pazartesiyi bekledik.Çok şükür iyileşti şimdi.Benim de dünden beri ateşim çıkmadı Allah'a şükür.Ama çok korktum kızım için.O her zaman sevinç çığlıkları atan kızımın bana bırakın gülmeyi gülümsemeyi bitkinlikten boş boş bakması dayanılmazdı.Yavrum benim.Allah kimsenin evladına hastalık vermesin.Neyse kızım uyandı,sonra devam edeyim.
ya o derce tasıyo ki sırtına kendim o zmanlar yaptırıyom gamzecim. çare yok yani..yoksa adamı bekliyom aksam yaptırıyoz öbür türlü..tek başına mı yaptırıon banyo ben kocam olmadan hiç yaptıramıom bepanten valla ii geldi hametanıda önermişlerdii
İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
ah edibe öle deme bende hep yıkardımm ne güzell.şimdi bak nerdeyse 1hafta olacak daha kaka yokkk..valla acaip canım sıkılıor bu işe.şurp verdi bende buğün bir ölçek verdim.sabahda vercem işllhh işe yarar.gerçi anlamıorum ben dert ediorumda oğluşun pek sıkıntısı yok gibi
cnm gecen yaz temmuz agustos ordaydık. menteste.
bu yaz eşimin öğrn.2. sınıf yani ağustos ve eylul orda olacagz. iki ay yaniiiii.
gezdırırsınz dımı gecen yaz cok sıkılmstm cunku
cok gezememştm hamilelk malummm
ooh kızlar ayrıca yarın kocam nöbet istirahatli bütün gün evde bende azcık gezincem.ama bu aralar maddi sıkıştık çalışcam nasılsa diye biraz açılmıştık küt diye işi bırakınca.ama olsun ben sevdiklerim yanımdaykende mutlu olurum.yeterki herkes sağlıklı olsun
ah edibe öle deme bende hep yıkardımm ne güzell.şimdi bak nerdeyse 1hafta olacak daha kaka yokkk..valla acaip canım sıkılıor bu işe.şurp verdi bende buğün bir ölçek verdim.sabahda vercem işllhh işe yarar.gerçi anlamıorum ben dert ediorumda oğluşun pek sıkıntısı yok gibi
kıs ne diyon...yeter ki gel...valla araba da bende...izmirden gına getiririm sana..nassı gezeriz haa..ben cok severim gezmeyi..hele ki izmir alsancak bostanlı konak kemeraltı..anam anam....offf...
elimde son 3 numara kaldı 54 tane premium care o bitince yeni 4 numara aldık..daha benimki yeni 7 kilo oldu..haftaya gecmiş oluruz ona..erkek bebeler daha cok cıkarıyormus sırtına kakalarını
4 numara bez kullanasan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?