2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bende bu süt işini çok takıorum ama ben hiç emmemişim kardeşim emmiş.kardeşim çok hastalanır allaha şükür ben hastaneye hamileyken gittim desem yeridir.evet bende emzirmek için elimden geleni yapıorum emior çok şükür ama kısmet nereye kadarsa okadar emecek.yeterki bizler sağlıklı olalım onların yanlarında olalım önemli olan bu

cok cok gecmiş olsun..dua ediyorum meleklerine..
ben artık 2. falan düsünmüyorum canım benim...
önce kendi ruh durumumu düzzeltmem lazım..
cocuga faydam olmaz bu sekilde..
çok tşk canım.klasik ama bebeğin için ayakta kalmaktan başka çare var mı canım.sen güçlü insansın toparlanmaktan başka çaremiz yokkieskiden hayat o kadar önemli değildi.ama ben bebeklerden sonra ölmekten onların yalnız kalmasından ödüm kopuyor.önce hayat umrumda bile değildi.her yaşta ölüm olabilir diyordum.toparlanıcaz hep beraber inş duacın olalım.

yani cok aşırı bi kilosu yok ama kilo alıyo doktora gecen hafta götürdüm 6500 cıktı ii kilosu 6 aydan önce verme dedi 4. ayı dolacak bakalım 20sinde saglık ocagında kac cıkcak ona görekarar verim aslında sütüm cok farkedilio süreklide emziriorum ama işte bebek ağzını falan şapırdatnca insan acaba istio mu dio

olsun ya bak ikisi birden büyüyo kardeş arkadaş büyrler iki kızın mı var yerim ben onları

bu arada forumun en şişkosu benim sanırım yarından itibaren emziren anne diyetimi yapsam
bence hiçççççççççç canını sıkma boşver diyeti bebeğini emzir nasılsa gidecek kilolar.sadce dikkat et biraz

canım ne güzel işte benm oğlanda ağız şapurdatr bence iştahlarının ii olmasından.zaten şurda ne kaldı 6aya.ben arad elma püresi yada elma suyu veriorum azcık azcık hemen 1dilim elma mesela.gerçekten çok seviior ama emmeside ii ondan biraz daha devamm

bence hiçççççççççç canını sıkma boşver diyeti bebeğini emzir nasılsa gidecek kilolar.sadce dikkat et biraz
ah bi durdursam kendimi duramıom

o zaman bende verim sadece elma bakaım

gelişimi güzel .zaten bebek persentil değerlerin altında değilse kilodan çok boy takibinin yapılması gerekiyormuş

bce de arkadasım destekçinimmmm
bebeklrmz eslermz yanımızda olsun yeter
gerisi boşşşşşşşşşşş

beni için yorum yapan herkesten Allah razı olsun..
alın bu da benim size bugune dair bir hediyem:

hiç bir makyaj ve süs bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez..
EMİLE BRACHVOGEL....

İYİKİ KADINIZ..İYİKİ ANNEYİZ..
Allah isteyen herkese bebiş versin..daha bebek kokusunu fransızlar bile benzetemedi..yatak odası buram buram cennet kokuyo...

2lt suyu bitirdim şuan itibariyle bi tane daha doldururum sabah a kadar içerim artık

ya her an kulagımda bebişin ağlama sesi uğulduyoo

hıhh şöyle edibe doğru söyledinn tabi evlerimiz cennet kokuor.bende kaçıorum oğluş yatmışken bende yatıcamm.dizilerde sarmadı buğün eşimde yok yaa sıkıldım iice.iyiki sizler varsınız vakit nasıl geçti anlamadımm..hepinize ii geceler bol boll sütler diliorumm

gamzecm benm yazdgm yemek prg. na bakabılmısmı ıdn
ben uyguluyrm sutumde bi azalma olmadı bnm
bır haftada 500 gr vermşm
ama arkadaslarn dedgi gibi 6 aya surda ne kaldı kı
yurursun kosarsın hepsı gıderrrrrrr:124::124:

kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidir..

victor hugo....

aferin sana ha şöyle su akarken bide wc görünce beni hatırla

tamam cnm deneyim aslında pilates cok işe yaramıstı ama kotayı asmısımm kocam kızdı

galiba sanırsam can tuuuuubaa tatile cıktı emir i kocayı falan alıp...afiyet bal şeker...
ayyyyyyyyyyyy ne guzel ya
be de cok ısetdm biraz kafa dagıtalm
abant falan guzel olyr kişın
ama esm izin alamyr oyle kolay kolay
yaza kaldı artkkkkk

bu arada benim bebeğin bütün kıvrımları sismanlıktan pişik oldu..boynu bacakları dizini kırdıgı yerin altını bi elledim full soyulmus derisi yazık yaw..ne kullanıyım oralara şimdilik stelaktiv kullanıyom.ne önerirsiniz..fazla kilo her yasta basa bela..bebegin boynu her daim pişik..evde sıcak degil ona ragmen yaa

bu arada ızmırlı arkadaslar
biz temmuz ağustos kampa gelyrz oraya
erle tanısmak ısterm
eger sizde ıstersenz tabııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…