İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
Bize gelince...Ben hastaydım belki hatırlarsınız.Ateşlenip acillik olmuştum.İşte o ateş 5 gün düşmedi.Hem grip olmuşum hem faranjit.8 saatte bir minoset almam gerekiyordu ama ateşim ilacı aldıktan bir saat sonra 37,5'a zor düşüyordu,3 saat sonra da yükselmeye devam ediyordu.Soğuk sudan çıkamadım resmen.Benim hastalığım çok kötüydü ama cumartesi günü kızım da ateşlenince kendimi unuttum gitti.Kızım hiç gülmedi o gün.Gülümsemedi bile.Ağlamaya bile hali yoktu.Öyle korktum ki o gün akşama kadar kaç kez ağladım bilmiyorum.Kızım da grip olmuş meğer.Pazar günü biraz daha iyiydi ama yine ateşi vardı.Hastaneye götürmedik ama bekledik.Acil doktorlarına hiç güvenmiyorum.Aile hekimimize götürmek için pazartesiyi bekledik.Çok şükür iyileşti şimdi.Benim de dünden beri ateşim çıkmadı Allah'a şükür.Ama çok korktum kızım için.O her zaman sevinç çığlıkları atan kızımın bana bırakın gülmeyi gülümsemeyi bitkinlikten boş boş bakması dayanılmazdı.Yavrum benim.Allah kimsenin evladına hastalık vermesin.Neyse kızım uyandı,sonra devam edeyim.