• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
Bize gelince...Ben hastaydım belki hatırlarsınız.Ateşlenip acillik olmuştum.İşte o ateş 5 gün düşmedi.Hem grip olmuşum hem faranjit.8 saatte bir minoset almam gerekiyordu ama ateşim ilacı aldıktan bir saat sonra 37,5'a zor düşüyordu,3 saat sonra da yükselmeye devam ediyordu.Soğuk sudan çıkamadım resmen.Benim hastalığım çok kötüydü ama cumartesi günü kızım da ateşlenince kendimi unuttum gitti.Kızım hiç gülmedi o gün.Gülümsemedi bile.Ağlamaya bile hali yoktu.Öyle korktum ki o gün akşama kadar kaç kez ağladım bilmiyorum.Kızım da grip olmuş meğer.Pazar günü biraz daha iyiydi ama yine ateşi vardı.Hastaneye götürmedik ama bekledik.Acil doktorlarına hiç güvenmiyorum.Aile hekimimize götürmek için pazartesiyi bekledik.Çok şükür iyileşti şimdi.Benim de dünden beri ateşim çıkmadı Allah'a şükür.Ama çok korktum kızım için.O her zaman sevinç çığlıkları atan kızımın bana bırakın gülmeyi gülümsemeyi bitkinlikten boş boş bakması dayanılmazdı.Yavrum benim.Allah kimsenin evladına hastalık vermesin.Neyse kızım uyandı,sonra devam edeyim.

cooooooooook gecmş olsn tekrardan cnm
ıyıleşmenize sevndm
anlıyrm seni
bebegm de ateslnmstı b kere
ne guluyor ne aglıyrdu
oyle mehzn mahzn bakıyrlar yuzumuze
neyse cnm inş. tekrar olmaz

oh ne güzel gez.....ya elma püren cocugu engellio olmasın kaka konusnda:26:

ya canım benmde aklıma geldi doktora söledim hiç oralı olmadı zaten ilk başlama meyvesi elmaymış çok araştırmıştım.bide cam rendede yaptımki oda lifli kalmasını sağlarmış.dur bakalım merakla yapmasını bekliorum ozaman anlıcaz kabız mı yoksa normal miii

ay vallahi ebnide özendirdiniz.biz zaten manislaıyız ya bütün yaz oralardaym.hele kemeraltına bayılırımm.ah ne ucuzdur oralar ahhh

sen de gel bu yaz..manisa cok yakın..şura zaten..ben bazen ananeme gidiyom alaşehir e..ama o biraz uzak..oraya da gel..bagdab bahceden üzüm yediririz..organik..

ya canım benmde aklıma geldi doktora söledim hiç oralı olmadı zaten ilk başlama meyvesi elmaymış çok araştırmıştım.bide cam rendede yaptımki oda lifli kalmasını sağlarmış.dur bakalım merakla yapmasını bekliorum ozaman anlıcaz kabız mı yoksa normal miii

altını acıp bacaklrını kaldırıp biraz zorlamayı denedin mi hiç pırttttttttt yapıo demi ama

sen de gel bu yaz..manisa cok yakın..şura zaten..ben bazen ananeme gidiyom alaşehir e..ama o biraz uzak..oraya da gel..bagdab bahceden üzüm yediririz..organik..

yaaa ne güzel olur demii.biz manisa somadayız yakın yani.ah evet annemlerin yazlığı var bahçeden herşey organik.hey gidi memleketim kurban olayımm herşey vardır.özledim kızzzzz

ben ucuz olmasada memleketim çorumu okudugum yer samsunu özledimmmmmmmm:1::1:

benim hayatımdaki en samimi dostum üniversite arkadasım canımın içi dilek im corumlu.babasıda orda baskomser..hani senle bulusalım bi dis hekimi arkadasın muayenehanesinde demiştim ya..o işte.onlar karı koca corumlu..
ben de diyom bu kızı niye sevdim ben..ilahi gamze...buldum yine corumluyu..

elimde son 3 numara kaldı 54 tane premium care o bitince yeni 4 numara aldık..daha benimki yeni 7 kilo oldu..haftaya gecmiş oluruz ona..

ya bnm kız da 7 klonun ustunde ama bn hala 3 numara kullanıyrm
bacaklarının kenarları kıpkırmızı oluy
ben de mı 4 numara kullansam
kız bebek oldg için cok sırtına gecrmıyor dye dusnmustmm
yaaaa zaten benm kız gunde 1 kez kaka yapıyor
cok duzenlı annesı gıbı
o da başak olsaymıs tam olcakmısız yanı

iç çamasırlarını bile uyumlu olsun dye dıs kıyafetı ıle aynı gydryrm
takıntlımıyım neyım yawwwwwwwwwww

benim hayatımdaki en samimi dostum üniversite arkadasım canımın içi dilek im corumlu.babasıda orda baskomser..hani senle bulusalım bi dis hekimi arkadasın muayenehanesinde demiştim ya..o işte.onlar karı koca corumlu..
ben de diyom bu kızı niye sevdim ben..ilahi gamze...buldum yine corumluyu..

:1::1::1::1: tamam hemşerimle de tansırım işte demekki kan çekti seni nerdde okumuştun ki

ah edibe sen diş hekimisin demii.ya bende ne çektim şu dişlerden.zaten yarında doktora gitcem geçen ay diş çektirttm.implant olacak dolgu olacak ahhh ahh vay başımaa

cok duzenlı annesı gıbı

benimde yükselek başak bebekte titizim ama ev bazen özellkle nöbet oldugunda parti yapmıs gibioluo benim kızında beline cok cıkıo daha yedi kilo olmadı bence sen gecc

cok duzenlı annesı gıbı

şık şukufe...:9::9::9::9:kız işte..nolcak..bakımlılar sizi..
biz erkek olunca tüm kıyafetler b.. lekeli..

ah edibe sen diş hekimisin demii.ya bende ne çektim şu dişlerden.zaten yarında doktora gitcem geçen ay diş çektirttm.implant olacak dolgu olacak ahhh ahh vay başımaa

cok geçmiş olsun..gel ben cakayım implantı..:9::9::9:ama ücretsiz izindeyim..malum erdem...bi şey sormak istersen burdayım..sakın nükleos marka caktırma implantı emi.

cok geçmiş olsun..gel ben cakayım implantı..:9::9::9:ama ücretsiz izindeyim..malum erdem...bi şey sormak istersen burdayım..sakın nükleos marka caktırma implantı emi.
tamam canım bakalım yarın sorayım doktora bilmediğimden sormadım açıkcası.ben daha ziyade acı kısmaındayım dolgular falanda var ah bakalım nolcakk

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hepiniz.Aklıma gelmişken...Parabenden bahsetmişsiniz ya...Doktorun kızıma verdiği ateş düşürücü şurubun içinde bile 2 çeşit paraben var.(Tabi ateşi tekrar çıkmadığı için,çok şükür,vermedim şuruptan ama.)Parabenden kaçış yok bence,o yüzden fazlaca zorlayıp kendinizi üzmeyin derim ben.Tamam dikkat edebiliriz ama tamamen çıkaramayız hayatımızdan.

Back
X