- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.961
büyüğün gripten sonra orta kulak iltihabı başladı.mecburen antibiyotik kullanıyoruz o da ishal ve kusmaya çevirdi.bu yaşta ilaç kullandırmak çok zor.küçüğe abladan grip geçti.burnu tıkalı öksürük serum fizyolojik hariç ilaç kullanamıyoruz.burnu tıkalı olunca ememiyor.büyüğün küvette bile suyun içindeyken ateşi çıkmaya devam etti gecenin bir yarısı allahım acilde bişeyden anlamazlar yiyemiyorlar ikisi de mızmız.büyük küçüğü deli gibi kıskanıyor .arkadaşlar ikinci bebek için kesinlikle bekleyin beni duydunuz mu özellikle 3-4 çocuk isteyen arkadaşlarım edibe serap gamze .
bende boy 1.66 kiloda 58.ya aslında kilomda sıkıntı yok neredeyse ama göbek sallam sullam doğumdan sonra.onu sıkılaştırmak istiorum
büyüğün gripten sonra orta kulak iltihabı başladı.mecburen antibiyotik kullanıyoruz o da ishal ve kusmaya çevirdi.bu yaşta ilaç kullandırmak çok zor.küçüğe abladan grip geçti.burnu tıkalı öksürük serum fizyolojik hariç ilaç kullanamıyoruz.burnu tıkalı olunca ememiyor.büyüğün küvette bile suyun içindeyken ateşi çıkmaya devam etti gecenin bir yarısı allahım acilde bişeyden anlamazlar yiyemiyorlar ikisi de mızmız.büyük küçüğü deli gibi kıskanıyor .arkadaşlar ikinci bebek için kesinlikle bekleyin beni duydunuz mu özellikle 3-4 çocuk isteyen arkadaşlarım edibe serap gamze .
çok sağol canımsprey çok geçmiş olsun, bir de iki tane ve küçük olunca daha zor, allah kolaylıklar versin
asuuuuuuuuuuuuuuuu
ya sizlerde emziren annelersiniz..biraz dua edin bana ..allah kabul eder..cok kötüyüm lütfen..
ya sizlerde emziren annelersiniz..biraz dua edin bana ..allah kabul eder..cok kötüyüm lütfen..
aventin anne memesine benzer biberonu var.henüz çok küçük kaşık için mecburen biberon kullanacaksın.süt saklamakla iyi yapmışsın.canım ben sütümü sağıp lansinoh poşetleri işe derin dondurucuya koydum, önümüzdeki ay işe başlıyacağım, 4 aylık olacak, bakıcı o sütleri kaşıkla veremez, zaten kaşık ağzına girince kusuyo benimki. biberonuda 2. ayında bir ara ben dişleri yaptırdığım dönemde sağıp verdiğimde alıyordu, bu ay almıyor. hadi şimdi ben idare ediyorum sürekli emrine hazır meme veriyorum 1-2 dk olsada emiyor, bakıcı ile napıcak bilmiyorum, hoş ortada bakıcımda yok henüz, offff offf bugün oğlan depresyondaydı beni de etkiledi, eşimde göreve çağrıldı, ne zaman perişan olsak evde o görevde
noluyoooo edibe yaw üzme bu kadar kendini anam senin evi temizleyen bi temzilkçin bile var benim ev işide bana bakıo sürekli hamur işi isteyen bi kocam doymak bilmeyen bi midem ama herşeye rağmen tatlı birer minnoşumuz var kendine gel ya kuaföre gittin mi bu aralar
noluyoooo edibe yaw üzme bu kadar kendini anam senin evi temizleyen bi temzilkçin bile var benim ev işide bana bakıo sürekli hamur işi isteyen bi kocam doymak bilmeyen bi midem ama herşeye rağmen tatlı birer minnoşumuz var kendine gel ya kuaföre gittin mi bu aralar
yaaaaaaaaaaaaslında cok durmuo ama herkes iyi olmussun şişlikler inince dio ama 1.68 boy 73 kilo normalde 67 ile hamile kaldım
sıkma canını daha kaç ay olduki 6 aydan sonra yavaş yavaş bişey kalmıyor.ama kilo ikincide zorluyor
maalsef 20 ay sadecekac yas var ki arada cok gecmiş olsun cnm
1.80 boyu 66 kilo..eyi mi???
kilo derdim yok ama süt derdim var..
bosverin kiloları..uzun vadede emzirdikce gidiyomus ya
hayır..kuaföre gitsem ölüm ü engelleyebilicek mi?
benim psikologa gitmem lazım aslında..cok kötğyğm..
forumun psikoloji bölümünde takılıyorum..
o yüzden sizle olamıyorum artık..
kendim iyileşmezsem bebegime de faydam olmaz..
esimin suratına bakamıyorum..
tamam...cıktım ben hoscakalın..iyi olup geleyim bi dahaya..öpüldünüz..
maalsef 20 ay sadece
cok cok gecmiş olsun..dua ediyorum meleklerine..
ben artık 2. falan düsünmüyorum canım benim...
önce kendi ruh durumumu düzzeltmem lazım..
cocuga faydam olmaz bu sekilde..
sütün varken niye veresinki bence kesinlikle 6.ayı bekle.vereceğin hangi gıda senin sütünün yerini tutarki..zaten dr.unda kesin öyle diyecek.sanırım iyi de kilo alıyor bebeğin kendin bilirisn ama bence hiç gerek yok.ya da çok küçük porsiyonlar ..hangi aylarda ne ek besinler yedirilmeli ilk ek besinler nelerdir
ek gıda için şu site güzel ben yavaştan başlasam mı ebnim çocuk hazır gibi ek gıdaya agzını acıo şapırdatıyo bişeyler tutabilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?