2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cok cok gecmiş olsun..dua ediyorum meleklerine..
ben artık 2. falan düsünmüyorum canım benim...
önce kendi ruh durumumu düzzeltmem lazım..
cocuga faydam olmaz bu sekilde..

canım bende zaten anca 2-3yıl sonra falan diorum.ama ii yanından bak aralarında yaş farkı fazla oluncada zorr..bu sefer büyüğe alıştırmak daha zor olacak hem de bizler rahata alışcaz.yinede güzel yani üzülme.emin ol bizim tek olduğu halde benimkide 15günlükken ateşlendi hemde hep evin içnde olmamıza rağmen

ya sizlerde emziren annelersiniz..biraz dua edin bana ..allah kabul eder..cok kötüyüm lütfen..

noluyoooo edibe yaw üzme bu kadar kendini anam senin evi temizleyen bi temzilkçin bile var benim ev işide bana bakıo sürekli hamur işi isteyen bi kocam doymak bilmeyen bi midem ama herşeye rağmen tatlı birer minnoşumuz var kendine gel ya kuaföre gittin mi bu aralar

aventin anne memesine benzer biberonu var.henüz çok küçük kaşık için mecburen biberon kullanacaksın.süt saklamakla iyi yapmışsın.

hayır..kuaföre gitsem ölüm ü engelleyebilicek mi?
benim psikologa gitmem lazım aslında..cok kötğyğm..
forumun psikoloji bölümünde takılıyorum..
o yüzden sizle olamıyorum artık..
kendim iyileşmezsem bebegime de faydam olmaz..
esimin suratına bakamıyorum..

pek kafiyeli olmuş valla bende özelikle şu doymak bilmeyen mide kısmıda bana uyuyor ayrıca minnoşlarımızda tabiki evet ya edibe gerçekten bi kuaföre falan gitt ben ayakkabı alınca çok sevinorum alışveriş falan yappp aaaa no depresyonn

1.80 boyu 66 kilo..eyi mi???
kilo derdim yok ama süt derdim var..
bosverin kiloları..uzun vadede emzirdikce gidiyomus ya

tamam...cıktım ben hoscakalın..iyi olup geleyim bi dahaya..öpüldünüz..

manken gibisin daha ne olsunn.........ya bak kuaför işe yarar ama sen bilin.. tamam ölüme fayda yok ama ölüm hayatın gerçeği önemli olan piskolojini düzeltecek şey ölüme ne kadar hazırlandıgımı ruhunu ne rahatlatıyosa onu yap kuaför dua yemek uyku ne bilimmm

cok cok gecmiş olsun..dua ediyorum meleklerine..
ben artık 2. falan düsünmüyorum canım benim...
önce kendi ruh durumumu düzzeltmem lazım..
cocuga faydam olmaz bu sekilde..

hayrdr erdibe kardeş
sen forumun en neşlı espırılı arkadasısın
seht oln arkadasa mı bu kdar üzldn
yoksa başka seyler mi var
sutu dert etme ya
bn de 3 ay emmişim
aç kalmamşm ve de sağlığım cok ıyı cok sukur
hem bu senın ıraden dışında gelişen bır olay
bu yuzden üzlüp de bebişini de bole etkıleme
onlar hersyı anlayabılyrlar
bebeğin bilse boyle onu coooooooooooooooook dusunen bı annesi var
kımbılır neler yapar senın için
elleri öpülesi sirin anne:112::112:

hangi aylarda ne ek besinler yedirilmeli ilk ek besinler nelerdir

ek gıda için şu site güzel ben yavaştan başlasam mı ebnim çocuk hazır gibi ek gıdaya agzını acıo şapırdatıyo bişeyler tutabilio
sütün varken niye veresinki bence kesinlikle 6.ayı bekle.vereceğin hangi gıda senin sütünün yerini tutarki..zaten dr.unda kesin öyle diyecek.sanırım iyi de kilo alıyor bebeğin kendin bilirisn ama bence hiç gerek yok.ya da çok küçük porsiyonlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…