2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Edibe o kadar kıskandım o kadar özledim ki İzmiri anlatamam, bekle ağustosta gelicem inşallah. Ucuz bilet bulursam daha erken de gelebilirim

le

gamzecim ne nöbeti bu böyle ya?

evet 2 dozluk ve 3 dozlk varmış doktorn bize yazdığı iki dozulkmuş

kızlar maşallah kaynatmışsınız yine.. aşılardan bahsetmişsiniz, bizimkide 3 dozluk, ROTATEQ.. 5 tane rotavirüs içeriyo, diğeri rotarix 2 tane rotavirüs içeriyo, o yüzden o 2 doz.. yani bence rotateq daha iyi, ben ondan bunu tercih ettim.. MSD de daha iyi bir firma hem..
bideee şu kaka olayı.. Emir 7 günün üstüne bi kez yaptı, şimdi 3 gündür yine tık yok.. yani 10 günde 1 kez kaka yaptı.. hiiç bi sıkıntısı yok ama, o gayet memnun hayatından.. ben sıkıntı yapıyodum, baktım o rahat bende sıkıntı yapmıyom artık.. zeytin yağı da içirdim hiç bişi yapmadı, ee demek yok bişi, zorlamanın anlamı yok yani..

ya kızlar bu arada şu PARABEN muhabbeti beni çok sarstı hemde derinden.. evde kullandığım tüm kremlerde paraben bulunuyor, şoktayım.. hemde öle dandik kremler değil yani, baya çuvalla para verilmiş şeyler.. hepsinde birden olunca dediğim gibi bunalıma girdim.. yıllardır kullandığım şeyler çünkü.. arkadaşlar hangi markalarda yok bu paraben.. valla ben hatrı sayılır 3 marka kullanıyom, 3. de de var..
nasıl iş anlamadım, bi örnek verin bakim hangi markalarda yokmuş.. ne kullanıyonuz? benim tenim çok kuru, hem yüz için hemde vücut için krem kullanmassam çatlar ölürüm, mecburum yani.. hadi bir an önce bekliyom markaları, acil almam lasım..

kızlar aynı günlerde kaka problemi yaşamışız . sanırım bende boşuna dert etmişim çünkü kızım hayatından memnun gözüküyordu.
1 hafta olunca ben stres yaptım masajlar hareketler fayda etmedi. bigün kızım kendiliğinden yaptı. hemde rahat rahat doktorlada konuştum herşey normalmiş.

kızlar ben geldim bizim miniş 7 den beri uyuyo işimi anca bitirdim fotoraflara bayıldım kaynanam şaşırdı sen neye gülüyon öle diyo çok tatlılar allahım yüzlerine gülsün nazardan saklasın hepsini çok tatlılar dur bende paylaşım sizlere dijitale çekmiştim kabul ederse bakalım

allah allaaaah beim kullandıgım bütün ürünlerde no paraben yazıyo..yani bunlara piyasada rastlamamıs olmanız imkansız..öyle yazsada inanmamak mı gerekiyo acaba...
kendim için la roche posey...acayip etkili ürünleri
makyaj ım için avene..
cocukla ilgili hersey için mustela..bazı istisnalar var onlarda lansinoh..
güneşle ilgili hersey yine mustela..
bunlarda no paraben yazıyo ve ben cok memnunum..
bi bak istersen güvenirsen...
sac ürünü de bella B silky mama sampuan ise organıcum..
evi deştim de baktım şimdi

puffff ne kadar resime ekle dediysem büyük diyo dijitalle çekilen olmuyo :26:

piffff benimde kullandığım bütün kremlerde paraben varmış yaaaa. hele bebişime kullandığım pişik kremindede varmış. bübchen. bi de dışında kocaman bitkisel yazıyo. bende bitkisel krem kullanıyom diyo içim rahat. nasıl uyuz oldum yaaaaaaaa

benim dediklerimden kullanın işte evde bakıyom her tarafında no parafen no alcohol no parfüme yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…