- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.661
bizim su starbuks ritüalimiz son hızıyla devam ediyor..
yani şu anlamda söölüyorum..
her pazar 9 gibi çiğli kipa starbuck a gidiyoz..öğlene kadar ye iç gazete oku...
ordayım..dikkatinizi cekerim..
beklerim...
lesonunda konuştu yaşasın canım normalde 3 gün ayda nöbet ama bu ay kas tatbikatı vardı oraya gitti millet vana yardıma gittiler 6 nöbet düştü onalrıda üstüste yazmıslar ayın ilk yarısı 6gün yok oluyo e haliyle ertesi gün mesai devam edio 36 saat sonra gelio eve Allahtan pazaar nöbetleri sonrası pazartesi tatilde yüzünü görcem
Edibe o kadar kıskandım o kadar özledim ki İzmiri anlatamam, bekle ağustosta gelicem inşallah. Ucuz bilet bulursam daha erken de gelebilirim
valla atla gel...izmir yasanacak ve bebek büyütülecek sehir vesselam...bekleriz erdem ve ben..
ayyyyyyyy bencede Izmir bebek büyütülecek sehir kesinlikle.Bizde mayista insaallah Türkiyedeyiz,Bekle bizi Izmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr,seni cok özledimmmmmmmmmmmmmmvalla atla gel...izmir yasanacak ve bebek büyütülecek sehir vesselam...bekleriz erdem ve ben..
bu da benim cimcime
edebiyat alanında canımSpreycim hangi alanda doktora yapıyor eşin?
ayyyyyyyy bencede Izmir bebek büyütülecek sehir kesinlikle.Bizde mayista insaallah Türkiyedeyiz,Bekle bizi Izmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr,seni cok özledimmmmmmmmmmmmmm
edebiyat alanında canım
bizede 4. Ayda başlayın dedier biz başladık ama tadı çok kötü bide aç veriince daha iğrenç oluyodur.rota aşısının 2. Dozunu bu gün yaptrıcacfakat 3 doz olduğunu ben yeni öğrendim burdan biri yazmıştı galiba.
kızlar günaydınn.benim oğlan oyun halısında çılgınlar gibi tepişior.yaa ama hala canım sıkkınkaka durumunu çözemedik.eger buğün yapmazsa yarın doktora götürcem.sabah azcık zeytin yağı verdim.işşllhh işe yarar.elma suyu vermiştim acaba o mu etkiledi anlamadım.bizde dün oğluşu 9.30da uyuttuk dinlendik güzelce.bu seferde 8de uyandı yalnız.yavaş yavaş uykusu gelior.birazdan uyur.ama benmim oğluş öğlenleri 1saat zar zor uyuyor ama sıksık uyuyor.bilmem iimi.:44: :44: asu gerçkekten bebişin çok tatlı maşşallah.bizim oğlan saçlı doğduğundan kel bebişler çok değişik gelior
kızlar maşallah kaynatmışsınız yine.. aşılardan bahsetmişsiniz, bizimkide 3 dozluk, ROTATEQ.. 5 tane rotavirüs içeriyo, diğeri rotarix 2 tane rotavirüs içeriyo, o yüzden o 2 doz.. yani bence rotateq daha iyi, ben ondan bunu tercih ettim.. MSD de daha iyi bir firma hem..
bideee şu kaka olayı.. Emir 7 günün üstüne bi kez yaptı, şimdi 3 gündür yine tık yok.. yani 10 günde 1 kez kaka yaptı.. hiiç bi sıkıntısı yok ama, o gayet memnun hayatından.. ben sıkıntı yapıyodum, baktım o rahat bende sıkıntı yapmıyom artık.. zeytin yağı da içirdim hiç bişi yapmadı, ee demek yok bişi, zorlamanın anlamı yok yani..
ya kızlar bu arada şu PARABEN muhabbeti beni çok sarstı hemde derinden.. evde kullandığım tüm kremlerde paraben bulunuyor, şoktayım.. hemde öle dandik kremler değil yani, baya çuvalla para verilmiş şeyler.. hepsinde birden olunca dediğim gibi bunalıma girdim.. yıllardır kullandığım şeyler çünkü.. arkadaşlar hangi markalarda yok bu paraben.. valla ben hatrı sayılır 3 marka kullanıyom, 3. de de var..
nasıl iş anlamadım, bi örnek verin bakim hangi markalarda yokmuş.. ne kullanıyonuz? benim tenim çok kuru, hem yüz için hemde vücut için krem kullanmassam çatlar ölürüm, mecburum yani.. hadi bir an önce bekliyom markaları, acil almam lasım..
Maalesef tanisamiyacagiz herhalde canim benim.tanışamayacağız heralde bu sene himmelcim sen mayısta ben ağustosta gidicez izmire
benim dediklerimden kullanın işte evde bakıyom her tarafında no parafen no alcohol no parfüme yazıyopiffff benimde kullandığım bütün kremlerde paraben varmış yaaaa. hele bebişime kullandığım pişik kremindede varmış. bübchen. bi de dışında kocaman bitkisel yazıyo. bende bitkisel krem kullanıyom diyo içim rahat. nasıl uyuz oldum yaaaaaaaa
benim dediklerimden kullanın işte evde bakıyom her tarafında no parafen no alcohol no parfüme yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?