- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.681
bundan sonra dikkat ederim de edibe bu zamana kadar kullanmışım ona üzülüyom. bitkisel diye içim rahattı bi de. içindekilere bi baksana kafa işte
mustelayı nerden alıyon? netten mi? ben dışarda hiç biyerde görmedimde
benim dediklerimden kullanın işte evde bakıyom her tarafında no parafen no alcohol no parfüme yazıyo
Edibe´cim mustela´da parfüm var gözüküyor canim
Canim yenidogan sampuani bile olmak üzre hemen hepsinde parffüm var.Mustela bebek: yeni doğanlar ve bebekler için geliştirilmiş cilt bakım ürünleri adresine gir kullandigin ürünlerin iceriklerine bir bak derim.hangi ürününde var..su an benim elimdekinde no parfüme yazıyo
Canim yenidogan sampuani bile olmak üzre hemen hepsinde parffüm var.Mustela bebek: yeni doğanlar ve bebekler için geliştirilmiş cilt bakım ürünleri adresine gir kullandigin ürünlerin iceriklerine bir bak derim.
neyse kızlar ben çıktım allaha emanet olun bol bol uykular bebeklere
cnm öyle bişey yok ya benimkide saRI PÜTÜRlü yapıo yani kazein parcası onlar nerdeyse her ememden sonra yapıo diebilirim kilosu sizinki gibi yani ekstra bişey yokkemece sana katılıyorum aynen sarı pütürlü kaka yapan bebekler daha iyi besleniyo gibi geiyo banad senln bebeğin kilosu nasıl
ya bişey sölücem yeşil yaptığında ne yiyosunz ben turşu yediğimde yeşil yapıo arkadasımda dedi oda yeyince öle oluomus daha yeni yemeye basladm da gerçiSelam kizlar,nasilsiniz bugün.Burda hava cok güzeldi oglumu kaptigim gibi yürüyüs yaptim,az önce geldim bir bakayim dedim anca okuyoz,muhabbetinize saglikCanim benim oglusumda hemen hemen dogdugundan beri rengi acik sari ile yesil arasinda ara arada baya kokulu oluyor,doktorumuza sordum normal dedi ama aklimda hep soru isareti olarak kaliyor,bende cok merak ediyorum.
bu arada uyku tulumu kullanmadım ben uyku tulumu occugu cok terletio ve hasta yapıo diolar tabi duyum akrabalrımdan kullanan bebekler hep bronşit oldu tabi bilememgamzenin dediği gibi üşütüorda olabiliriz farketmeden uyku tulumu kullanan varmı aranızda ben aldım ama hiç kullanmadm bi denemek lazım belkide gece üşüyorlardır?
aman cnm sorma ahayt boyu asker yolu beklemek bu iştele
gamzecim ne nöbeti bu böyle ya?
kızlar maşallah kaynatmışsınız yine.. aşılardan bahsetmişsiniz, bizimkide 3 dozluk, ROTATEQ.. 5 tane rotavirüs içeriyo, diğeri rotarix 2 tane rotavirüs içeriyo, o yüzden o 2 doz.. yani bence rotateq daha iyi, ben ondan bunu tercih ettim.. MSD de daha iyi bir firma hem..
bideee şu kaka olayı.. Emir 7 günün üstüne bi kez yaptı, şimdi 3 gündür yine tık yok.. yani 10 günde 1 kez kaka yaptı.. hiiç bi sıkıntısı yok ama, o gayet memnun hayatından.. ben sıkıntı yapıyodum, baktım o rahat bende sıkıntı yapmıyom artık.. zeytin yağı da içirdim hiç bişi yapmadı, ee demek yok bişi, zorlamanın anlamı yok yani..
ya kızlar bu arada şu PARABEN muhabbeti beni çok sarstı hemde derinden.. evde kullandığım tüm kremlerde paraben bulunuyor, şoktayım.. hemde öle dandik kremler değil yani, baya çuvalla para verilmiş şeyler.. hepsinde birden olunca dediğim gibi bunalıma girdim.. yıllardır kullandığım şeyler çünkü.. arkadaşlar hangi markalarda yok bu paraben.. valla ben hatrı sayılır 3 marka kullanıyom, 3. de de var..
nasıl iş anlamadım, bi örnek verin bakim hangi markalarda yokmuş.. ne kullanıyonuz? benim tenim çok kuru, hem yüz için hemde vücut için krem kullanmassam çatlar ölürüm, mecburum yani.. hadi bir an önce bekliyom markaları, acil almam lasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?