2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kıs..
bizim cocuk cerrahı aydın amca sünnet fiyatına zam yapmıs yeni yılda..750tl den 950tl ye cıkarmıs..adam işini biliyo..bizde 2011 diye sanslı cıktık baksana 200 lira farketti bi ayda..
valla cocugumu cocuk cerrahına elletmek hayatımın en dogru kararıydı vesselamm..

bizim su starbuks ritüalimiz son hızıyla devam ediyor..
yani şu anlamda söölüyorum..
her pazar 9 gibi çiğli kipa starbuck a gidiyoz..öğlene kadar ye iç gazete oku...
ordayım..dikkatinizi cekerim..
beklerim...

aynen benim bebeğimin kakası 40 günlükkken yeşil oldu geçmeyince tahlil yaptırdık amip kisti çıktı ilaç filan kullandık sonra sarı oldu ama yine çıktı anlayacağın 1 ay ilaç kullandık sonra başka bir yerde yaptırdık tahlili temiz çıktı ama halen koku var bazen kahverengi ve yeşil oluyor dr a sordum normal dedi 7 8 kez kaka yapardı önceden şimdi gün 1 defa bazen de hiç yapmıyor

şu kaka sorunlarını umursamıyorum gibi göözükmesin lütfen..inanın dogdugundan beri bööle bi şi hiç yasamadık..ishal ya da kabız..o yüzden ne desem boş..bizimde dertker baska...siz bana gazdan sorun..destan yazayım...
gecmiş olsun yine de annişler..

bize demir ilacı vermediler acaba unuttular mı 4 ay 10 günlük dr verecekler dedi ama sağlık ocağı aşı yaptırdığımızda vermedi dr dedi ki demir ilacı kabız yaparsa bekleriz 5 6 aylık olunca kullanırız haftaya rotavirüs aşımız var o zaman giderken sorayım bari

hafızam cok kuvvetldir ya internette akit geciremiorum incelediğin önerebilecceğin site var mı? alışveriş siitesi falanda olur

cnm alışverişi bn netten yapmyrm. hem bn dokunmdn ve görmeden bişey alamyrm. bir de alsm da zatn kargo içeri giremyr burda. int. gezndgm öle herhngi bir site yok. genelde gazete okurm. boş vakt buldukca da uyurm:101:

kızlar günaydınn.benim oğlan oyun halısında çılgınlar gibi tepişior.yaa ama hala canım sıkkınkaka durumunu çözemedik.eger buğün yapmazsa yarın doktora götürcem.sabah azcık zeytin yağı verdim.işşllhh işe yarar.elma suyu vermiştim acaba o mu etkiledi anlamadım.bizde dün oğluşu 9.30da uyuttuk dinlendik güzelce.bu seferde 8de uyandı yalnız.yavaş yavaş uykusu gelior.birazdan uyur.ama benmim oğluş öğlenleri 1saat zar zor uyuyor ama sıksık uyuyor.bilmem iimi.:44: :44: asu gerçkekten bebişin çok tatlı maşşallah.bizim oğlan saçlı doğduğundan kel bebişler çok değişik gelior

gamze19 ben trendyol ve markafoniden alışveriş yapıorum güvenilir.kitapyurdundan kitap alırım.hepsi buradayıda kullanıoruz.allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı.tavsiye ederim

kaka prb. olan arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğinizin kakasında kan gormedgnz muddetce sıorun yok. eger kanlı ve yesıl renkte ise amip kıstı olabılıyor. ama sadec yesil se sıkıntı yapmayn ve de takmayn bence.

bir de kaka ilk cıktığında hardal sarısı rengınde olabılırr. ama bir muddet sonra oksıjen temas ettiği için rengi yesile döner dıye okumustm bir yerde.

bnm kızda bir kere yapyr ama kılosu normalll. gunde bir kaç defa yapması ya da 2-3 gunde bir yapması bıle normalll.

yedıklernz be bebegn aldığı ılaclar da etkılı olaabılır

bebeğin ayaklarını sıcak tutun arkadaslarrrr

benm bıldklerm bunlar

gamze19 ben trendyol ve markafoniden alışveriş yapıorum güvenilir.kitapyurdundan kitap alırım.hepsi buradayıda kullanıoruz.allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı.tavsiye ederim

ben de nerdeyse tüm alışverişimi internetten yaptım e bebek ve özelcanbebeyi de kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

kemece sana katılıyorum aynen sarı pütürlü kaka yapan bebekler daha iyi besleniyo gibi geiyo banad senln bebeğin kilosu nasıl

kemece sana katılıyorum aynen sarı pütürlü kaka yapan bebekler daha iyi besleniyo gibi geiyo banad senln bebeğin kilosu nasıl

saol edibeciğim biz kaka sorunu olanlarla aramızda dertleşiyoruz bu arada kahve keyfinedde bayıldım biz fazla dışarı çıkamıyoruz bizim yerimizede gez lütfen

bizede 4. Ayda başlayın dedier biz başladık ama tadı çok kötü bide aç veriince daha iğrenç oluyodur.rota aşısının 2. Dozunu bu gün yaptrıcacfakat 3 doz olduğunu ben yeni öğrendim burdan biri yazmıştı galiba.

Selam kizlar,nasilsiniz bugün.Burda hava cok güzeldi oglumu kaptigim gibi yürüyüs yaptim,az önce geldim bir bakayim dedim anca okuyoz,muhabbetinize saglik Canim benim oglusumda hemen hemen dogdugundan beri rengi acik sari ile yesil arasinda ara arada baya kokulu oluyor,doktorumuza sordum normal dedi ama aklimda hep soru isareti olarak kaliyor,bende cok merak ediyorum.

gamzenin dediği gibi üşütüorda olabiliriz farketmeden uyku tulumu kullanan varmı aranızda ben aldım ama hiç kullanmadm bi denemek lazım belkide gece üşüyorlardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…