- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.641
aynen benimkide 3200 doğdu 4. Ayda 6.100 gramdı banada kaşıkla mama ver dediler ama fazla mama yemiyor 1 ölçek zorla yedire biiyorum. Bide benim kızımın kakası 1.5 aylıktan beri koyu yeşil kahvkahverengi renkte birde kokulu varmı böyle bebeğinin kakası aynı olan
aynen benim bebeğimin kakası 40 günlükkken yeşil oldu geçmeyince tahlil yaptırdık amip kisti çıktı ilaç filan kullandık sonra sarı oldu ama yine çıktı anlayacağın 1 ay ilaç kullandık sonra başka bir yerde yaptırdık tahlili temiz çıktı ama halen koku var bazen kahverengi ve yeşil oluyor dr a sordum normal dedi 7 8 kez kaka yapardı önceden şimdi gün 1 defa bazen de hiç yapmıyor
hafızam cok kuvvetldirya internette akit geciremiorum incelediğin önerebilecceğin site var mı? alışveriş siitesi falanda olur
gamze19 ben trendyol ve markafoniden alışveriş yapıorum güvenilir.kitapyurdundan kitap alırım.hepsi buradayıda kullanıoruz.allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı.tavsiye ederim
şu kaka sorunlarını umursamıyorum gibi göözükmesin lütfen..inanın dogdugundan beri bööle bi şi hiç yasamadık..ishal ya da kabız..o yüzden ne desem boş..bizimde dertker baska...siz bana gazdan sorun..destan yazayım...
gecmiş olsun yine de annişler..
bize demir ilacı vermediler acaba unuttular mı 4 ay 10 günlük dr verecekler dedi ama sağlık ocağı aşı yaptırdığımızda vermedi dr dedi ki demir ilacı kabız yaparsa bekleriz 5 6 aylık olunca kullanırız haftaya rotavirüs aşımız var o zaman giderken sorayım bari
Canim benim oglusumda hemen hemen dogdugundan beri rengi acik sari ile yesil arasinda ara arada baya kokulu oluyor,doktorumuza sordum normal dedi ama aklimda hep soru isareti olarak kaliyor,bende cok merak ediyorum.aynen benimkide 3200 doğdu 4. Ayda 6.100 gramdı banada kaşıkla mama ver dediler ama fazla mama yemiyor 1 ölçek zorla yedire biiyorum. Bide benim kızımın kakası 1.5 aylıktan beri koyu yeşil kahvkahverengi renkte birde kokulu varmı böyle bebeğinin kakası aynı olan
bizede 4. Ayda başlayın dedier biz başladık ama tadı çok kötü bide aç veriince daha iğrenç oluyodur.rota aşısının 2. Dozunu bu gün yaptrıcacfakat 3 doz olduğunu ben yeni öğrendim burdan biri yazmıştı galiba.
Selam kizlar,nasilsiniz bugün.Burda hava cok güzeldi oglumu kaptigim gibi yürüyüs yaptim,az önce geldim bir bakayim dedim anca okuyoz,muhabbetinize saglikCanim benim oglusumda hemen hemen dogdugundan beri rengi acik sari ile yesil arasinda ara arada baya kokulu oluyor,doktorumuza sordum normal dedi ama aklimda hep soru isareti olarak kaliyor,bende cok merak ediyorum.
2 tane marka var birisi 2 doz diğeri 3 doz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?