• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaslr bugunu de bıtırdk saylırr.
cogu arkadasımız burda gibi
ama kımsenn sohbet etmeye mecalı yokkk gibi
ben de haftanın ılk gunu yorldgumu hssettm
size parabensız gunler ve de iyi gecelr dılıyorm
minikleri de opuyrm
ilk önce kızımdan baslıyrm
veeeeeeeeeeeeeeee
onu emzrmeye gdyrm
:80:

neyse kızlar ben çıktım allaha emanet olun bol bol uykular bebeklere:1:

Canim yenidogan sampuani bile olmak üzre hemen hepsinde parffüm var.Mustela bebek: yeni doğanlar ve bebekler için geliştirilmiş cilt bakım ürünleri adresine gir kullandigin ürünlerin iceriklerine bir bak derim.

Ya verdigin site ne guzel. Mustelaya bı daha bı güvendim ne guzel anlatmış ya. Sen boyle bı şirket yerine kime guveniyon kuzum. Gittim senin icin hususi küvete sampuana baktım onda da kötü bı sey yazmiyo .. Bence cok guzel hele pişikten koruma kremi falan .. Yine de tercih meselesi ..:52:

Elime aldığım her üründe No parfüme yazıyo... Beni fena kandırıyorlar sanırım.. Bu kadarını da tahmin etmezdim Canim.:8:

kızlar günaydın.biz doktora gittik şu kaka mevzusundan.çok şükür doktor anne sütü alıorsa 1haftaya kadar normal dedi.ama yinede şurup verdi.buğünde yapmazsa yarın sabah içircem.ayrıca 7kilo olmuşş maşşallah oğluşuma:nazar: :nazar: kubinin kızınada bayıldım.yavrularım benim gerçi hiç çirkin bebek olur mu?elleri hep ağzında benim oğluşun doktor normal dedi.bi de ayrıca siz kundak yapıormusunuz.ben yapıorum çünkü elleri uyandırıor oğlumu.yani istemsiz hareket ettiği için.doktor kundaklama dedi.
birde çok şükür benim oğluşun uykusu geldimi hemen uyuyor beşik kucak fark etmior.işşllhh büyüdükçe herşey dahada kolaylaşır.buğün kocam evde doktora gitmek için izin aldı:1::1::1:mutluyum yanii:16: :21: :32: :16: :21: :32:

kemece sana katılıyorum aynen sarı pütürlü kaka yapan bebekler daha iyi besleniyo gibi geiyo banad senln bebeğin kilosu nasıl
cnm öyle bişey yok ya benimkide saRI PÜTÜRlü yapıo yani kazein parcası onlar nerdeyse her ememden sonra yapıo diebilirim kilosu sizinki gibi yani ekstra bişey yok

Selam kizlar,nasilsiniz bugün.Burda hava cok güzeldi oglumu kaptigim gibi yürüyüs yaptim,az önce geldim bir bakayim dedim anca okuyoz,muhabbetinize saglik:46::46::46:Canim benim oglusumda hemen hemen dogdugundan beri rengi acik sari ile yesil arasinda ara arada baya kokulu oluyor,doktorumuza sordum normal dedi ama aklimda hep soru isareti olarak kaliyor,bende cok merak ediyorum.
ya bişey sölücem yeşil yaptığında ne yiyosunz ben turşu yediğimde yeşil yapıo arkadasımda dedi oda yeyince öle oluomus daha yeni yemeye basladm da gerçi:30: bi veya iki defaa yeşil yaptı zaten
gamzenin dediği gibi üşütüorda olabiliriz farketmeden uyku tulumu kullanan varmı aranızda ben aldım ama hiç kullanmadm bi denemek lazım belkide gece üşüyorlardır?
bu arada uyku tulumu kullanmadım ben uyku tulumu occugu cok terletio ve hasta yapıo diolar tabi duyum akrabalrımdan kullanan bebekler hep bronşit oldu tabi bilemem:50:

le

gamzecim ne nöbeti bu böyle ya?
aman cnm sorma ahayt boyu asker yolu beklemek bu işte

kızlar maşallah kaynatmışsınız yine.. aşılardan bahsetmişsiniz, bizimkide 3 dozluk, ROTATEQ.. 5 tane rotavirüs içeriyo, diğeri rotarix 2 tane rotavirüs içeriyo, o yüzden o 2 doz.. yani bence rotateq daha iyi, ben ondan bunu tercih ettim.. MSD de daha iyi bir firma hem..:32::32:
bideee şu kaka olayı.. Emir 7 günün üstüne bi kez yaptı, şimdi 3 gündür yine tık yok.. yani 10 günde 1 kez kaka yaptı.. hiiç bi sıkıntısı yok ama, o gayet memnun hayatından.. ben sıkıntı yapıyodum, baktım o rahat bende sıkıntı yapmıyom artık.. zeytin yağı da içirdim hiç bişi yapmadı, ee demek yok bişi, zorlamanın anlamı yok yani.. :32::32:

ya kızlar bu arada şu PARABEN muhabbeti beni çok sarstı hemde derinden.. evde kullandığım tüm kremlerde paraben bulunuyor, şoktayım.. hemde öle dandik kremler değil yani, baya çuvalla para verilmiş şeyler.. hepsinde birden olunca dediğim gibi bunalıma girdim.. yıllardır kullandığım şeyler çünkü.. arkadaşlar hangi markalarda yok bu paraben.. valla ben hatrı sayılır 3 marka kullanıyom, 3. de de var..
nasıl iş anlamadım, bi örnek verin bakim hangi markalarda yokmuş.. ne kullanıyonuz? benim tenim çok kuru, hem yüz için hemde vücut için krem kullanmassam çatlar ölürüm, mecburum yani.. hadi bir an önce bekliyom markaları, acil almam lasım.. :36::36::36:

canım sebamed ürünlerinde yok bepanthene pişik kreminde yok ben bu paraben konusunu actım ama tabi eczacılar daha ii bilir aslında belli bi miktaar kullanılabiliomus yani yasal sınır varmıs büyük firmalar o yüzden kendine güvenio ama ben azı da cogu da zarar die size bilgi vermek isteidm

bu arada hepinize günadın dün girmedim kendime hakim oldum hem eşim evdeydi onunla vakit geçirdik:16: bu aarda hastaneye gittim heyet raporu için 15 günlük yatış gösteriolar şu anda 2 aylık heyet alcam inş bebişim ben yokken hiç ağlammaış bende hep onu düşündüm :32: szi özlemişim ama yokluğumu hiç farketmemişssinz .. sabah cok erken kalktım kocişle kahvaltı yaptık şimdi kuşum uyudu size geldm:52:

herkese günaydın...
ağlıyorum...
konyada askeri ucak düstü...
aile iş dostumuz yakın arkadasımız senelerdir tanıdıgımız ümit abimiz vefat etti..
hemde daha10 günlük yavrularını kucaklarına yeni almıslardı...
cok kötüyüm..cok..
bebege belli etmiyim diye içim daglanıyo....

Back