• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun o neyse artıkım:1: sularım kesik ya tamda bugün temizlk yapacaktm biran önce gelse susadım da:30:

günaydın..
bizim cocuk popoyu öte yana deviriyo artık..
yasasın..
dönüyoz yatagın içinde..
gazlarda azalır herhal yani...

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada...

bi insanı degiştirmek istiyosanız ananesinden baslayın demiş japonlar...ne haklılar..cocuk yetiştirmede kadınlar ne kadar önemli unsur..anneler...düsünün gari..

bazen bakıyorum da yavas yavas anneme benzer oldum..
cocuklarımızda bize benzicek..cok dikkat etmek lazım..
sabır lazım..
disiplin lazım...
en önemlisi katıksız saf duru sevgi lazımmm....
offf duygulandım...
anne olmak..
kadın olmak...

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada...

bi insanı degiştirmek istiyosanız ananesinden baslayın demiş japonlar...ne haklılar..cocuk yetiştirmede kadınlar ne kadar önemli unsur..anneler...düsünün gari..

bazen bakıyorum da yavas yavas anneme benzer oldum..
cocuklarımızda bize benzicek..cok dikkat etmek lazım..
sabır lazım..
disiplin lazım...
en önemlisi katıksız saf duru sevgi lazımmm....
offf duygulandım...
anne olmak..
kadın olmak...

kesinlikle bende anneme benzemeye basladıgımı anladım cnm nası dönüo nasıl koyunca dönüyoo:emir_bebek:

kesinlikle bende anneme benzemeye basladıgımı anladım cnm nası dönüo nasıl koyunca dönüyoo:emir_bebek:
bildigin dönüyo..ayaklarını yukarı kaldırıyo sırt üstü yatarken hoooopp deviriyo o halde kendini saga ya da sola..
bi de zaten gece uyurken artık normal insan gibi elini kolunu bacagını oraya buraya atıyo fırlatıyo..
gecen gece park yatagın tentesine bi yumruk indirdi açtı gözleri baktı baktı geri kapadı...:52::52:

bi de uykusunda kaldırıyo bi bacagını pırt pııırt yapıp bizi uyandırıyo..geri uyuyo yorganını tepip..ama ona ragmen gazları var hala..zorlanıyo bazen..

bildigin dönüyo..ayaklarını yukarı kaldırıyo sırt üstü yatarken hoooopp deviriyo o halde kendini saga ya da sola..
bi de zaten gece uyurken artık normal insan gibi elini kolunu bacagını oraya buraya atıyo fırlatıyo..
gecen gece park yatagın tentesine bi yumruk indirdi açtı gözleri baktı baktı geri kapadı...:52::52:

benimkide altı acıkken devirio kendini zaten tekvando yapar gibi kaka yapıo gaz cıkartırken bagrıo :1:

sabah sabah endorfin salgılattın bana...kendimi mutlu hissediyorum..kırısıklıklarım azalmıstır..hemen bi cikolata yiyim de dengelensin..:8::8:

okut teyzesi gercekten cok komik oluo hele o kadife gibi pamuk elleri ile aaaaaaa die bağırırken görsen :52:

cekin videoya da izletin..i phone da aventin bi bebek programı var.bebeğin her anına özel dosyalama sekli ve albüm leri var..biz onda biriktiriyoz herseyini aşama aşama..persentil ler bile cocuga özel olusturuluyo..

sabah sabah endorfin salgılattın bana...kendimi mutlu hissediyorum..kırısıklıklarım azalmıstır..hemen bi cikolata yiyim de dengelensin..:8::8:

ne kırışıklığı kız biz fıstık gibiyiz dogum yaptık yenilendik bende biskrem yiyorum sabah sabha dün kuaföre gittim pala bıyıklarım yok artık kendimi güzel hissediorum:12:

kızlar günaydın...

kadınlar gününüz kutlu olsun hep el üstünde tutulursunuz inşallah...

edibe ne güzel yazmışsın sabah sabah ben de duygulandım şimdi:)

ne kırışıklığı kız biz fıstık gibiyiz dogum yaptık yenilendik bende biskrem yiyorum sabah sabha dün kuaföre gittim pala bıyıklarım yok artık kendimi güzel hissediorum:12:

yok yok ..sen bugun beni hakkaten güldürdün..ne palası yawwww..biskrem mi:47::47::47::47:
offf inem de markete alem bi tane..

cekin videoya da izletin..i phone da aventin bi bebek programı var.bebeğin her anına özel dosyalama sekli ve albüm leri var..biz onda biriktiriyoz herseyini aşama aşama..persentil ler bile cocuga özel olusturuluyo..

bende çekiyorum video foto ama valla makinenin tarihiyle kaydoluo ay ay yazmıorumm ne yalan söyleym bu aydan itibaren ay dönümlerinde yapcam ama:50:

kızlar günaydın...

kadınlar gününüz kutlu olsun hep el üstünde tutulursunuz inşallah...

edibe ne güzel yazmışsın sabah sabah ben de duygulandım şimdi:)

2011 in eeeeennn BİLİNÇLİ EEENNNNNN ANNNE ANNELRİ KASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ANNNELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT...........

Back