- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.721
sorma o olay cok fena..eşimden utanır oldum valla...cocugun agzına girmiştir kesin
benimde saçlarım çok dökülüyo son zamanlarda. kel kalcam diye korkuyorum.birisi bana bebeğin seni tanırken saçların dökülmeye başlıcak demişti doğruluğuna inancam artık
ben yemek yapmaya gider..bu arada 1 senedir regl olmamak güzelmiş anammm temiz temiz..ohh..
bebek tanıma derken oara vücut yenileme süreci 3.-4 aya girio
eşimin işi manisada olmuyacakmış izmir yapıyor anlaşılan bugün evde olmucak ben çorba yaptım kendime. kırık buğday ile yoğurt çorbası buyur beraber içelim
yenileniyos mu yani şimdi. eskisi gibi olur muyuz ki :) ben yemek yapmıcam bu akşam bana ne. ohhh bebişi de uyuttum bi çay koyim kendime. sıyırdım iyice. 3 ay sonra doğum depresyonuna girilir miki. ben giriyom galiba
merak etme girilir ben her gün girip tekrar cıkıyomeskisinden daha ii oluruz merak etme dogum yapmak kadını sıfırlıo heryönden:)
sezeryan yapmak da sıfırlarmıki
son cevap dogum dogumdur sıfırlar cnm bizim altımız cıktı senin karnın kesildi
Canim benim kizkardesim 3 yil kadar önce emzirirken diyetisyene gidip liste yazdirmisti onu bana verdi bende onu uyguluyorum.3 ana ve 3ara ögün.Aralarda meyve ve süt,sabah arada 2 ceviz,öglen sebze yemegi,corba,salata,aksam 4 köfte büyüklügünde et,tavuk yada balik her ögünde 2 dilim ekmek.Tabi bunlarin degisimleride oluyor mesela pilav yemek istiyorsan 2 corba kasigi kadar ye ama 1 dilim ekmegi yeme yada aksam 1 bardak süt ve 2 meyvem var onlari yemiyom 1 kase sütl tatli yiyorum tabiki günde 2-2,5 litre su vede hareket önemli ben video takip ediyorum simdilik ama bu ay yürüyüs bandi alacam insaallah.ya sen ne diyeti uyguluyorsun himmel.. uzun zamandır aklımda soracamda sonunasıl onu sölemeni bekliyodum.. sütte bi sıkıntı olmuyosa bizde yapalım ya.. valla ben korkuyodum ama öyle diyosan güveniyom sana, bende başlayayım bari..
Cok gecmis olsun canim.Selam kızlar perşembe gecesi kayınvalidem rahatsızlandı. Eşim zamanında hastaneye yetiştirmeseydi Allah korusun kaybediyorduk onu. Çok zor günlerdi. Tansiyonu 22'ye çıktı, solunumu durdu ciğerleri su toplamış ağzından köpükler geliyordu zamanında yetişmeseydi doktora ya hayatını kaybedermiş ya da beynine kalıcı hasarlar verebilirmiş doktorlar bile şaşırdı . Hiçbir hasar olmadan atlatmasına. hayatta tutmaya çalışıyoruz Allahtan umut kesilmez gibi laflar ediyorlardı. Allaha binlerce şükür kurtuldu.yoğunbakımdan çıktı bugün. Tansiyon sebebini araştırıyorlar. Bu arada kalbinde de ufak bir rahatsızlık çıktı. Eşim zaten 3 yaşından beri babasız zaten anane, babaanne, dede, hala kimsesi yok hepsi ölmüş bir annesi vardı onu da kaybetseydi kimsesiz kalacaktı canım benim. Çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasın.
Hos geldinkızlar merhaba
ben de kasım annesiyim, forumu biraz geç keşfettim, yeni üye oldum.Ama sizi 2 haftadır takip ediyorum paylaşımlarınız çok güzel, hepinizin bebekleri analı babalı büyüsün sağlıkla ve mutlulukla...
benide aranıza alın, bebeğim 30 kasımda doğdu. ank dan yazıyorum
Canim hala süt aktigi icin mecbur giyiyoruz.Ama balensiz ve kücültücü bir sütyen kullaniyorum cok memnunum.arkadaşlar evde styn takyrmusunz? bn cok sıkılıyorm hemn cıkaryrm. ama kotu mu yapyr acaba?
bir de evde yogrt maylayan annlr nasl maylyrsnz? bn guvecte ya da cam kavanozda mayalyp fırında bekltyrm. mayalndıktn snra kavanzn kapğını acıp 1-2 saatte kapğı acık buzdolabnda bekltyrm. cok tatlı olyr. tavsye ederm. maylmyn varsa bir an once öğrnsn bence. ben bebeğime hc br seklde hazr brsey vermeyi dusnmyrm. bebekler için de taze olsn dyrsanz kucuk cm kaselerde mayalyp hemen o gun yedırebılırsnz. ayrca dr lar ek gıdaya once sebze ıle baslnması gerktgnı soyluyor. ama sadece corba dgl. pişmş sebzelrn püre seklini tabıkı. daha snra meyveyı öneryrlar. meyveye alşması sbzeden daha koly olyr. öce meyve ile baslırsa kımı cocuk daha snra sebzeyı reddeblyrms. bilgilernzeeee.
selammmm tekrardan. herkesler nerde? ben bebişi banyo yaptırdım. çok mutlu oluyo banyo yapınca. şimdide oyun halısında oynuyo çığlıklar atarak. yicem bunu yaaa
Kolay gelsin sinava hazirlik icin canim.bende yaptırdım mışıl mışıl uyuyor. kahve benim oğlanı kesinlikle etkiliyormuş meğerse 2 defa test ettim 3. yü etmek gibi niyetim yok. kahve içmeyince 8 de uyudu gündüz uykusu bile daha uzun sürüyor hepsorcam unutuyorum braun ateş ölçerini kullananınız varmı benim başlıklarını almam lazım az kaldı tek kullanımlık şeffaf başlıklar var ya onları diyom gerçi ben 1 kere kullanp atmadım tek oğluşum kullanıyor diye. medicalciye burda sordumyokdedi getirirmisin dedim değmez dedi 50 adeti 40 liraydı netten de bakım eşimede söyledim manisadan bak diye yarın izmire geçerse ordan da baksın bakalım.
bu arada tarih 100 soru çözüp öleaçtım beynim şişti yaaaaa
Kolay gelsin sinava hazirlik icin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?