2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bizim odada nem ölçer var kurutmadı daha odayı kumtel..galişba sadece banyo sırSINDA YAktıgımızdan

bizim odada nem ölçer var kurutmadı daha odayı kumtel..galişba sadece banyo sırSINDA YAktıgımızdan

benim doğum çok komikti annem doğuma yetişemem diye çok stres yaptı doğuma yetişti ama biz gece onlar uyurken kont. gittik haber vermedik bir de ne olsun doğum başlamış 3 cm açıklık gecenin 3 eve geldik annemleri alıp salihliye kndi hast. gitcem kapıda kaldık ne kocam ne ben anahtar almamışız annemleri de uyandıramadık bende bir sinir eşime yürü gidiyoz dedim nasıl olsa doğmaz hemen dedim sabaha haber verriz hast. servisi ile gelirler dedik 4 te hastanede muayene oldum 4 cm olmuş yolda suda gelmişti 6 :10 geçe de oğlum kucağımda dr.um çok şaşırdı siirt te görev yapmıştı ve beraber çalıştıkları ebe benim çok samimi ark. dı onun tavsiyesi ile gitmiştim çok memnundum dr. dan öğlende hast. çıktım eve bebekle gelince annemler çok şaşırdı çokkızdı bana çokkkkkk doğumda yanımda yine olamadı yani ama kocam yanımdaydı onun desteği ile doğurdum çok güzeldi

tekbaşına doğurunca yıkamayıda göze aldım anlıcan 2. bu benim tek yıkayışım 1,5aylıkken de yıkamıştım o zaman hafif ateş yaptı korkutmuştu ama şimdi yine yıkadım sonuçta 6 ay olmucak kimle yıkıcam her zaman dimi ya

hangi ülkeye giddio

biz geceleri kombiyien düşüğe alıp elektrikli yakıyoruz gece bebişim hic öle öksürmedi maş ya bu kız nie uyuyo hala 2 saat olacak

yorulmuştur dinlensin bırak

rox sabun tozu ile bende yıkıyorum ama dalin bebe sabunu ile kakalı badiciklerini çitiliyorum. eşim dalin in sabuntozu almış rox yok diye galiba o daha güzel rox nin 4 katı fiyatı var sadece ama ben dalini daha çok beğndim. ben bebişin vücudunu sabun ile köpürtüp ovalıyorum

aynen saçada dalin sampuan herşey aynı

selammmmm.ben geldimm. bugün sıkılıyorum yine. bebişimle yan komşuya geçtik. oturduk biraz.bizimki orda uyudu. zaten her misafirlikte uyuyo :)) şimdi eve geldik. bi bakim dedim size. herkes de burda

bizim dananın herseyi mustela..cok memnunum ben..altını da lansinoh mendille temizliyoeum..yaz gelsın cesme altına...yallahhh..

ben ilk başta baya irdeliordum şimdi çok sıradan bi ıslak mendl kullanıorum ama hep aynı marka .. yaz gelsn bende altını bile çoğu zaman bağlamam

selammmmm.ben geldimm. bugün sıkılıyorum yine. bebişimle yan komşuya geçtik. oturduk biraz.bizimki orda uyudu. zaten her misafirlikte uyuyo :)) şimdi eve geldik. bi bakim dedim size. herkes de burda

oşşşşşşşşşşşşşşş geldin...
kızlar ne zaman sac boyatayım canım istiyo..

oşşşşşşşşşşşşşşş geldin...
kızlar ne zaman sac boyatayım canım istiyo..

valla emziriken organik olan kullanman lazım ben hiç boyatmadım simsyah saçlarım dogumdan sonra ikitel beyaz buldu eşim korkudan olduğunu düşünüorum boyama deilde benim acayip dökülüo eşim doki iş yerinde bile kıyafetimden senin saçını topluyorum

sorma o olay cok fena..eşimden utanır oldum valla...cocugun agzına girmiştir kesin

sorma o olay cok fena..eşimden utanır oldum valla...cocugun agzına girmiştir kesin

benimde saçlarım çok dökülüyo son zamanlarda. kel kalcam diye korkuyorum.birisi bana bebeğin seni tanırken saçların dökülmeye başlıcak demişti doğruluğuna inancam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…