• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ooffff moralim bozuk. gece oluyo yine. bizim kız son iki haftadır geceleri her saat başı uyanıyo nerdeyse. o yüzden belkide iyice bunaldım. bundan sonra hep böylemi yapcak acaba.uyutmaya çalıştım az önce ağladı bende babasına devrettim. bugünlerde hiç iyi değilim

ooffff moralim bozuk. gece oluyo yine. bizim kız son iki haftadır geceleri her saat başı uyanıyo nerdeyse. o yüzden belkide iyice bunaldım. bundan sonra hep böylemi yapcak acaba.uyutmaya çalıştım az önce ağladı bende babasına devrettim. bugünlerde hiç iyi değilim

bi sıkıntısı vardır ya her saat bası uyanmaması lazım bence akşam uyutma epey bi sonra uyur belkii

bizim beybi uyudu son dakikalarım benimde kociş ders çalısıo yatalım deyince pil biter yarın sizinleyim nöbetci cumada nöbetci benim dizilerin oldugu günlere özel yazdırıo sıkılmayım die:1::1:

bi sıkıntısı vardır ya her saat bası uyanmaması lazım bence akşam uyutma epey bi sonra uyur belkii

oofff bilmiyorumki. ne güzel düzene girmişti herşey. sadece iki kere kalkıyodu. iki haftadır böyle oldu. mızır mızır ediyo daha emerken geri uyuyo. ama olan bana oluyo tabi. düzelir diye bekliyorum am karar verdim düzelmicek galiba. uykusuz kalmak da beni iyice geriyo. zaten yalnızlıktan iyice bunaldım

yorgunluktandır ben böle hissedince eşime bilg. gazeteyi bıraktırıp benimle ilgilen şımart diyorum.:52::52:

oofff bilmiyorumki. ne güzel düzene girmişti herşey. sadece iki kere kalkıyodu. iki haftadır böyle oldu. mızır mızır ediyo daha emerken geri uyuyo. ama olan bana oluyo tabi. düzelir diye bekliyorum am karar verdim düzelmicek galiba. uykusuz kalmak da beni iyice geriyo. zaten yalnızlıktan iyice bunaldım

yalnızlık bend-ide bunalttı ama sizinle geçiriorum zamanımı bu arada kulağı falan ağrıyo olabilir mi elini kulağına götürüo mu kulağının arkasını meme bölümünün biraz ov susarsa genelde ondan uyumuolar benimki öyle bu aara ama gece uykusu hic kesilmedi ilk haftadan sonra maş :nazar:

yorgunluktandır ben böle hissedince eşime bilg. gazeteyi bıraktırıp benimle ilgilen şımart diyorum.:52::52:

valla bizimki harıl harıl sınav çalışıyo hiç bişi diyemiyorum. bakalım bu cmt sınav. dişimi sıkıyorum. ondan sonra da bişey çıkmaz inşallah. bazen yetti senin şu sınavların işlerin diye çığlık atasım geliyo valla:36:

yalnızlık bend-ide bunalttı ama sizinle geçiriorum zamanımı bu arada kulağı falan ağrıyo olabilir mi elini kulağına götürüo mu kulağının arkasını meme bölümünün biraz ov susarsa genelde ondan uyumuolar benimki öyle bu aara ama gece uykusu hic kesilmedi ilk haftadan sonra maş :nazar:

öyle olsa gündüz de mızırdanır. yani bi yeri ağrısa. sadece geceleri yapıyo. sanırım yanımıza gelmek için yapıyo

öyle olsa gündüz de mızırdanır. yani bi yeri ağrısa. sadece geceleri yapıyo. sanırım yanımıza gelmek için yapıyo

bak doğru bir tespit olabilir yanınıza al bir dene uyanmazsa sebebi belli olmuş demektir. benimkide yapıyordu arada ama benim yaptığım bir hata oldu ben genelde oğlumla uyuyorum bizim kuzu gecenin 2 sine kadar oyun istiyordu konuşma ve gezme delisi gaz yüzünden önce kucağa sonra da memede uyumaya alıştı tabiki bende bu arada zombiye dönüştüm gece ve gündüzü ters yaşıyordu araya yastık koyup beraber yatmaya başladım gece oyun faslını unuttu ama şimdi kendimden ayırcam ona uğraşıyom yatağına yatırınca mızmızlanıyor uyanıyor onu da mızmızlanırken test ettim yastığın üstüne koyup (bizden çok alçak kalmasın diye ne olur olmaz diye) aramıza alıp yatırdım kapadı çeneyi uyudu 1 saat sonra yatağına koydum uyudu uyanmadı ama arada inliyor nasıl düzeltirim bilmiyom ama gündüz yatağında yatmasında problemi yok.

günaydn arkadaslar ya ben sabah uykusu uyumaak istiyorum ya :( beni sabahtan beri ayakta tuttu çiş yapcam diye işini halletti uykumu da halletti kendi fosur fosur uyuyo şimdi bu kızı biraz büyüsün ısıırcam zatenbu hafta bişey oldu sürekli emio sürekli bi gaz sıkışması her alt acmamda kaka minikken düzeni vardı şimdi sürekli emiyim dio bende kıyamıyom :16:

günaydınnnn arkadaşlar biz oğluşumla kalktık. demir ilacımızı içtik...1 saat sonra emmemiz lazım saatimizi bekliyoruz emmek için...sizler nasılsınız

bu arada gündüz uyanınca kaç saat uyanık kalıyo sizinkiler kızlar. bizim kız 2 saat uyanık kalıyo sonra yine uykusu geliyo. 1 saat daha uyuyo. bu böyle sürüp gidiyo

Back
X