- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.681
su süt fizyolojısı var mı yok mu doyuyo mu meselesi..akıyo mu tasıyo mu... gögüs sert yumusak..bebek ac mı acsa niye aglamıyo muamması benim hayattaki en kısır döngü sınavımmıs megersem..ben ki kac bilinmeyenli denklemler cözerdim haaa...inatlada sagmıyorum..makina kutusunda duruyo..steril etmek zor geliyo..hiç açmadım..
canım bu saydıklarının hepsi bende varrhem öğretmenim hem asker eşiyim hemde polatlıda oturuoruz:) nasıl amaaaa
canım bu saydıklarının hepsi bende varrhem öğretmenim hem asker eşiyim hemde polatlıda oturuoruz:) nasıl amaaaa
geri dönüp baktıgımda hayatıma su süt varlıgı olayına ne gülecem hee..elimde kahve denize karsı yas olmus 65..ben sorcam kendime ACABA SÜTÜM VAR MIYDI diye...kendime cok gülüyorum gamze cim...ama elimde degil...
inş. o zamanda torunlarımız için kızlarımız ve gelinlerimz der bize acaba sütüm varmıdır diye
evet büüdüler..dün gezerken dısarda bi damla mırıldanmadı..bizimle gezdi dolastı arabada uyudu...zahmetler azalıyo..allah dert vermesin de..gerisi kolay
amn cnm verirsede dermanlı dertler versn bizim kız oyun halısından oyuncakalrı cekio gelmeyince sinirlenip bağrıo tırtıl hareketi yaptırıo musun gazınada faydası oluyo
tırtılı anlamadı benim oglumyapamıyo..benimki dilli..vucut hareketi fazla yok..oyun halısındaki hayvanlara hayat hikayesini anlatıyo uzanmak yerine...bütün gün aaaaaa uuuuuuuuuuuu agggggggggguuuuuuuuuuuu kayuuuu ...cıglıklar gülmeler...ama uzanmıyo.... mesafeli yavrucak......... elini tümden agzının derinliklerine götürme cabası kendinden gecirmiş bi durumda erdem i...tırtılı yaptıramadım..gazlar ne alemde sizin...karnı şişkin oluyo mu hala..bizim oluyo şişkinlik bazı günler..
kızlar slm ben 2 güne 1 banyo yaptırıyordum da eşim arasını önce 1 haftaya çıkardı bugünde nöbetten gelince baktımgiyinmiş pasaport işlemi için manisaya gidecekmiş eee banyo dedim iyice kokuşsun dedi güldü sonrada gitti kuzum kokuşmazki ben onu siliyom mis gibi kokuyor ama bir kakiş yapmış sormayın sırtına kadar çıkarttı emerken çatır çatır ne varsa boşalttı hem emdi hem yaptı görünce şok geçirdim odayı ısıtıp yıkamak farz oldu yani tek başıma yıkadım pakladım şimdide kucağımda misler gibi uyuyor.
annesi hasta olan ark. çok çok geçmiş olsun.
yeni gelen ark. hoş geldin.
bende asker eşiyim ama evhanımıyım ucu tuttu yani
benim eşim de seviyor ama fazla pimpirikli ve karışıp elimi ayağıma dolaştırıyor bazen. bana kalsa bu kadar uzatmam banyosunu. oğlum da suyu seviyor işte evimiz soğuk o kötü yanı yağlı radyatör ile ısıtıyorum odamızı.
askerleri geneli öyle galiba aynen benmde elimi ayagıma dolastırıo biziimkide cok sevio banyoyu bzde 3güne bi yaptırıoz ev sobalı mı normalde biz ısıtıcı da kullanıoruz banyo yaptırırkeen soguk deil ama havalar cok soguk ancak böle idare ettik bu kış
her bezi denedik, sorunu kendimizde sandık ,bi baba bagladı bi ben alt degiştirdim..yarısmalar düzenledik...yok yok..sırta tasan kaka ve kaka lekeli zıbınları kabullendik..anne sütü... cok sıvı kak yapıyolar...prima premium care 3 numara kullanıyoz biz hala...
bizim ev kaloriferli..biz yine de yatak odasına kumtel aldık..onu yakık banyosunu orda yaptırıyoruz..yaz olsun babası ile girsin dusa..erkek oglan..
3 numaralaı bez de çokçıkıyordu sırtına 4 numara biraz büyük bel kısmını daha yukarda tutturarak bağladım 4 numarada çıkmadı biz turuncu paketle başladık uyu oyna olanı hala da devam ediyoruz kakalı badileri bebek sabunu ile çitileyince çıkıyor kızlar annemden öğrenmiştim ama bekletmeden yapınca daha çabuk çıkıyor
lojmandayız güya kalorifer var ama sabah 3 saat akşam 3 saat yanıyor sadece oda kendini anca ısıtıyor küçücük odada tıkıldık kaldık fakir in 11 petekli yağlı radyotörünü kullanıyoruz daha sağlıklıymış diğerleri havayı kurutuyormuş ufo alalım demiştim bende iyiki almamış eşim zamanında radyotör ısıtmaz sanmıştım komşularımda ufoya benzeyen kumtel in ısıtıcıları var çok şikayetçiler çok kurutup öksürtüyor diye. eşim haklı çıktı hem radyotör çok iyi ısıttı kurutmadı havayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?