- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.741
ooffff moralim bozuk. gece oluyo yine. bizim kız son iki haftadır geceleri her saat başı uyanıyo nerdeyse. o yüzden belkide iyice bunaldım. bundan sonra hep böylemi yapcak acaba.uyutmaya çalıştım az önce ağladı bende babasına devrettim. bugünlerde hiç iyi değilim
bi sıkıntısı vardır ya her saat bası uyanmaması lazım bence akşam uyutma epey bi sonra uyur belkii
bizim beybi uyudu son dakikalarım benimde kociş ders çalısıo yatalım deyince pil biter yarın sizinleyim nöbetci cumada nöbetci benim dizilerin oldugu günlere özel yazdırıo sıkılmayım die
ooffff moralim bozuk. gece oluyo yine. bizim kız son iki haftadır geceleri her saat başı uyanıyo nerdeyse. o yüzden belkide iyice bunaldım. bundan sonra hep böylemi yapcak acaba.uyutmaya çalıştım az önce ağladı bende babasına devrettim. bugünlerde hiç iyi değilim
oofff bilmiyorumki. ne güzel düzene girmişti herşey. sadece iki kere kalkıyodu. iki haftadır böyle oldu. mızır mızır ediyo daha emerken geri uyuyo. ama olan bana oluyo tabi. düzelir diye bekliyorum am karar verdim düzelmicek galiba. uykusuz kalmak da beni iyice geriyo. zaten yalnızlıktan iyice bunaldım
cuma günü hangi dizi var? ben o gün izlemeye bişi bulamıyomda
yorgunluktandır ben böle hissedince eşime bilg. gazeteyi bıraktırıp benimle ilgilen şımart diyorum.
yalnızlık bend-ide bunalttı ama sizinle geçiriorum zamanımı bu arada kulağı falan ağrıyo olabilir mi elini kulağına götürüo mu kulağının arkasını meme bölümünün biraz ov susarsa genelde ondan uyumuolar benimki öyle bu aara ama gece uykusu hic kesilmedi ilk haftadan sonra maş
ben kacar gamzeeeeeeee die bi ses geldi ii geceler yarın sabha 9 da görüşrz
öyle olsa gündüz de mızırdanır. yani bi yeri ağrısa. sadece geceleri yapıyo. sanırım yanımıza gelmek için yapıyo
günaydınnnn arkadaşlar biz oğluşumla kalktık. demir ilacımızı içtik...1 saat sonra emmemiz lazım saatimizi bekliyoruz emmek için...sizler nasılsınız
bu arada gündüz uyanınca kaç saat uyanık kalıyo sizinkiler kızlar. bizim kız 2 saat uyanık kalıyo sonra yine uykusu geliyo. 1 saat daha uyuyo. bu böyle sürüp gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?