• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebeekle nası alışveriş yaptın bende alışveriş yapmayı özledm güle güle giysin oğluşun cnm

ya bende bugn mont baktm kızıma. kucuk gelyr montmz. ama sonra vazgectm. daha ne kadar kullanırız kı dedm.... gamzcm ugrladn mısafrlernı rahatlamssndr. bn mısafrlern ardından cay içiyrm bı guzel. onlarla ıcemyrm cunku hızmet etmekten. bızım tayn bıkac gune belli olcak. bakalım heyecanla beklıyrmmmmmmm

ya bende bugn mont baktm kızıma. kucuk gelyr montmz. ama sonra vazgectm. daha ne kadar kullanırız kı dedm.... gamzcm ugrladn mısafrlernı rahatlamssndr. bn mısafrlern ardından cay içiyrm bı guzel. onlarla ıcemyrm cunku hızmet etmekten. bızım tayn bıkac gune belli olcak. bakalım heyecanla beklıyrmmmmmmm

evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya

evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya[/Q

bzm astronot var ama onu gydrirken kıyametı koparyr hıc sevmıyor. ben de kuculdu ama seneye alcm artk.. bu arada bugn prf. dr canan karatayın diyet kıtabını aldm. cok guzel şeylerden bahsedyr. bu gune kadar cok farklı ve yanlış beslendgmı farkettmmmm

esm ben evlnmden ist. şırnak. siirt. daha sora sınavı kazanınca tekrar ist. biz ist da evlndk yanii

istanbulu cok severm ama biz yaşaması zor oldugu icin pek istemioruz ...zor yerlere gitmişsnz bizim daha ilk yerimiz ankara bakalım daha 4 senemz var burda nolcak

istanbulu cok severm ama biz yaşaması zor oldugu icin pek istemioruz ...zor yerlere gitmişsnz bizim daha ilk yerimiz ankara bakalım daha 4 senemz var burda nolcak

bn de ankaraya alışamdm bi turlu. kımsem yok burda. cok cnm sıkılyr o yuzden. bi de bzm taynler iki yıld bır. o cok zor oluyr malesefff. doguda guzel yerler var inş. gzel bır yere denk gelirsınız hem de para bırıktırırsnz. burda hayat cok zorms. elktk fatrm ist. dan daha fazla gelyor. doğm yaptgm hastane ist. daki şube daha ucuzdu. burda 3 bine yakn para verdm. hıcbıryeri blmmedgm için aynı hastaneye devam ettm. ama baya agr oldu. muayene ucretlerni hıc sorma zaten

mrb hanımlar ben yoktum birde edibe cok kaynatamamıssınz:21: bizi özledinz tabi bende sizi özledim cumartesi misafirlerim geldi bebiş görmeye bir kalabalıktık sormayın Allahtan kimsem yok diorum olsa napardım bilmiorum neler yaptım neelr ben cok becerikliymişimde illa başımın sıkışması lazımmış eşimde saolsun bebişe baktı ve salonu silip süpürdü :1::1: bu arada bebişimmin göz masajı sonuç vermeye başladı artık gözü sulanmıo galiba geçti :) asu yurt dısı görevleri belli olmuş die duydum ama sizinki hala olmadı galiba:26: himmel nerelerde die bende merak etmeye başlamıştım seni özledik himmel can:) bebişim banyo yaptı mışıl mışıl uyuyo hadi bakalım müdahaleler olmadan 6.aya kadar anne sütüne devammm :46::46::46:
Tesekkürler canim.Bende bi bakayim dedim.
bırak keyfini cıkarsın ne tatlıdır o şimdi uyurken bebekelr pek güzelleşio
Ewet ya uyurken cok güzel olur bebisler,canlar.
eşim bugün nöbetçi komşum beni çarşıya götürdü indirim varmış oğluma mont ve seneye giyeceği güzel cicişler aldım.
Ohhhh,cok güzel oluyor walla alis veris yapmak.

evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya
Bendede var bu kar montlarindan,ondan kullaniyorum,mont seneye giydiririm artik insaallah.

evt cnm rahatladım aynen bende icemiorum ama sonrqadanda fıstık izin vermio cay keyfim uzakta kaldı yani.. bu arada ben daha mont kullanmıorum o kadar cok battaniyesi var onları kullanayım biraz dedim kar montu var tulum olandan biraz büyüsün seneye giyer die büyük almıstım bu sene hic mont giydirmedm ben ya[/Q

bzm astronot var ama onu gydrirken kıyametı koparyr hıc sevmıyor. ben de kuculdu ama seneye alcm artk.. bu arada bugn prf. dr canan karatayın diyet kıtabını aldm. cok guzel şeylerden bahsedyr. bu gune kadar cok farklı ve yanlış beslendgmı farkettmmmm
Ya bende diyete basladim bu ara onlarla ugrasiyom,emziren anneler icin,cok güzel oluyor,süt üretimindede hic fark yok yani,gecen dedigim gibi yemeklere,tatlilara fazla yüklenmeyin bence.Ben kilo vermeye basladim.Bu haftada yürümebandi alacagim insaallah,hadi gitsin kilolar insaallah.Bahara Türkiye deyim,biraz vermem lazim.

cnm ben cıkyorum biraz uykusuzm yatıorum görüşürz yarın inş ii geceler

Iyi geceler canim.

bebeekle nası alışveriş yaptın bende alışveriş yapmayı özledm güle güle giysin oğluşun cnm

saolun ark. kocası bebişi tuttu hatta kucağında uyuttu, arkidişle ben gezindik mağazada. doğumada ark. eşi götürmüştü her derdimizi çektiler valla saolsunlar haklarını nasıl öderiz bende 2 kızları var 3. olursa benim oğlanla büyütürüm diyorum eşinin emeklisi yakın 3. ye niyetleri de var rabbim gönüllerine göre versin. Montu bende bu sene almayı düşünmüyordum evdeyiz bir yere çıkaramıyorum diye şimdi mecbur almak zorunda kaldım yola gidiyoruz diye yani mecburen aldık gibi. battaniye ile taşımak zor oluyor artık . sağlık ocağına giderken 2,3 kat giydirip penye, örgü birde polara sarıyordum şimdi montun üstüne battaniye ile örterim sadece. Asu bizde tekirdağ ve siirt ten sonra alaşehirdeyiz. Açıköğretimden 4 yıllık işletme bitirdim. sağlık kur. işl. bölümü 2. sınıfa geçtim ama bu sene kaydımı yaptırmadım. Normal bir memurluk istiyorum.

bn de ankaraya alışamdm bi turlu. kımsem yok burda. cok cnm sıkılyr o yuzden. bi de bzm taynler iki yıld bır. o cok zor oluyr malesefff. doguda guzel yerler var inş. gzel bır yere denk gelirsınız hem de para bırıktırırsnz. burda hayat cok zorms. elktk fatrm ist. dan daha fazla gelyor. doğm yaptgm hastane ist. daki şube daha ucuzdu. burda 3 bine yakn para verdm. hıcbıryeri blmmedgm için aynı hastaneye devam ettm. ama baya agr oldu. muayene ucretlerni hıc sorma zaten

polatlıda mı doğum yaptın polatlıdaydın die hatırlıyorum .. ben özel hastaneye gittim 6.aya kadar ayrıntılı ultrasondan sonra devlet hastanesine gitmeye karar verdm valla özelde yapılan muameleden hiç fark yoktu bedava dogum yaptım ertesi gün cıktım doktorlar cok kibardı hastane cok temizdi iyiki insanları dinlememişim ... bende alışamadım sevmem zaten burayı samsun da okumustum kırıkkalede görev yaptım orayı bile burdan daha cok sevdim ama zamanla alışıyo insan hele bebişlerimiz olunca onlarla heryer güzel ....:1:

günaydın kızlar bebişim uyuyo... bu arada benim bebişimin kulağı ağrıyo sütümü sağıp masaj yapınca geçio sizinde ağrıdı mı ne yaptınız?

gunaydn cnm. ben de tracy teyzye gore uyuttm 9 da. bakalım basarabılecekmym. medicanada dgm yaptm. sen de en gzelni yapmssn. devlet hast. artk cok guzel. artk ikinci bebeği yurtdşnda dusnrmmm.

bugn gune cok farklı basladm. hem bebeğmn proğramını uyguluyorm hem de kendme egzersz ve diyet prg uyglyrm. umarm pes etmem. bu arada diyt kıtabı sık sık ama az yemege karsı cıkıyor. cunku sureklı bıseler atstrmak şeker ve gi sevyesnı yuksekt tutuyomus. bu degerler dusmeynce de vucut belli bolgelerdeki yağlar yakmak için salgılanan hormonu salgılamyrmus.

bugn gune cok farklı basladm. hem bebeğmn proğramını uyguluyorm hem de kendme egzersz ve diyet prg uyglyrm. umarm pes etmem. bu arada diyt kıtabı sık sık ama az yemege karsı cıkıyor. cunku sureklı bıseler atstrmak şeker ve gi sevyesnı yuksekt tutuyomus. bu degerler dusmeynce de vucut belli bolgelerdeki yağlar yakmak için salgılanan hormonu salgılamyrmus.

karatayı mı okuyosun ya ben spor yaptım bi ara cok yorgun düştüm diyetta yapmam lazım aslında ama sütün kalitesi bozulur die korkuyorum birde şöyle bişey var b kac gün misafir gelip hizmt edince 2 kilo birden gidio:D ama işte diyet sart .. medicana cok pahalı daha dogrusu hepsi öle sezeryan mı olmustun canm

Back
X