• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hım seninkide askerdi değil mi evt güzel olur ama ben yurtdısı görevlerinden hep korkuyorum ya ailemden 3 saat uzakta olmak bile cok yıprattı bu yıl beni doğuya nası gidicez die düşünyorum

doğuda rahat edebilecgn guzel yerler var merak etme. umarm ıyı yerler denk gelir. eşinle beraber olabilecgn bir yer olsn daa..... ücretsz izne ayrıldm iknci donem basında. ben biliyorsn rapor yanlısı değlm pek. umarm heyet raporu alabilirsnnn. biraz zor cunku. önceden arastrma yapsan birazzzz

misafir gelio cumartesi ne yapsam tavsiyelerinizi bekliorum cok kalabalık gelcekler halam halamın gelinleri kızları :D

buğday salatası(mısır bugday dere otu maydnz saltlk tursusu zeytn lımon tuz yag) elmalı kurabiye- kostebek pasta- dolabında sarma varsa sarma- mahlepli simit- şekerpare- haşhaslı ıslak kek- ıspanaklı börek.......... oooo daha cok sey yazılır ama bunlar benm yapabildıklerim canm bir de ben kurabiye hamurlarını fazlaca yogurup dolaba kaldırıyorm. mısafr olunca hemen cıkarp ıcını doldrp pisiriyorm. annem de bir suru su böeği ve poğcalar yaptı. onlar da işime yarıyor canm. cok pratk oluyor.

nereye yapıştırcam ben bunu
profilini yukardan aşağı oku satır satır, çizelge var orada.. yanındaki kalemi tıkla, bi kutu açılacak, o kutuya yapıştır ve kaydet, tamamdır..
tuuba cizelgeci oldu cıktın valllaaa....:52::52::52:
sorma yaa.. olsun ama ben seviyom.. sizi bırakıp gideceğimi sanıyosan :52:yanılıyon.. kurtulamayacağınız benden..:52::52::33::33:

mama sandalyesi için daha erken değilmi. ne zaman oturcakki bebişlerimiz.ayy ben de çok istiyorum ama bizimle birlikte sofraya oturmasını artık canım kızımın

evet erken ama ben şimdiden araştırıyorum indirimleri falan takip ediyorum iyi bir şey bulursam sizlerede iletirim alan birçok kişi çok kullanamadıklarını bebeklerinin oturmak istemediğinden bahsediyor bence bunun nedeni baştan bebeklerine bu alışkanlığı kazandırmadıkları için çocuk ek gıdaya geçtikten çok çok sonra alıyorlar çocukta haliyle önceki alışkanlığını terketmiyor kolay kolay o yüzden ek gıdaya başladığımızda elimizin altında olmasını istiyorum bu arada doktorumuz 4 ay bittikten sonra 5 ayda yavaş yavaş yiyeceklerden tattırmaya başlayalım dedi

HOŞGELDİİİNNN...minik meleğinle sefalar getirdin..
http://lb1f.lilypie.com/AQBop2.png
güle güle kullan..
demek sende tracy okuyanlardansın.. bende oğluma easy i uyguluyorum doğduğundan beri.. çok şükür bi problem yaşamıyoruz.. yatır kaldırada önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.. 4 aylık olmasını bekliyom, kıyamadım niyese şimdiye kadar, sanki kötü bişi de.. ama artık kararlıyım haftaya başlıyoz..:46::46::46:

hoşbulduk tugba çok teşekkür ederim ellerine sağlık evet bende senin sayende bu kitapla tanıştım hamileyken yine sen bahsetmiştin bende araştırmıştım ama doğum olsun sonra alırım dedim ve erteledim keşke daha önce alsaymışım çok yararlı bilgiler var herkese tavsiye ediyorum dün yatır kaldır yöntemi ile kendi kendine uyumayı öğretmeye başladım ve bu sabah 5 dk içerisinde ağlamadan biraz mızıldanarak uyudu inşallah böyle devam eder bunu yaparken aynı zamanda easy yönteminide uygulamaya başladım sayılır inşllah en kısa zamanda bir rutin oluştururuz benim kpss ye çalışmam lazım fırsat buldukça ara ara bakıyordum ama artık benimde sıkı ve düzenli bir şeklde çalışmam gerekiyor senin bebeğin daha çabuk öğrenecektir belirli bir rutini var sen onu çok iyi tanıyorsun zaten hiç sorun olmayacaktır inşallah

evet erken ama ben şimdiden araştırıyorum indirimleri falan takip ediyorum iyi bir şey bulursam sizlerede iletirim alan birçok kişi çok kullanamadıklarını bebeklerinin oturmak istemediğinden bahsediyor bence bunun nedeni baştan bebeklerine bu alışkanlığı kazandırmadıkları için çocuk ek gıdaya geçtikten çok çok sonra alıyorlar çocukta haliyle önceki alışkanlığını terketmiyor kolay kolay o yüzden ek gıdaya başladığımızda elimizin altında olmasını istiyorum bu arada doktorumuz 4 ay bittikten sonra 5 ayda yavaş yavaş yiyeceklerden tattırmaya başlayalım dedi

ne önerdi neyle baslıcan tattırmaya

hoşbulduk tugba çok teşekkür ederim ellerine sağlık evet bende senin sayende bu kitapla tanıştım hamileyken yine sen bahsetmiştin bende araştırmıştım ama doğum olsun sonra alırım dedim ve erteledim keşke daha önce alsaymışım çok yararlı bilgiler var herkese tavsiye ediyorum dün yatır kaldır yöntemi ile kendi kendine uyumayı öğretmeye başladım ve bu sabah 5 dk içerisinde ağlamadan biraz mızıldanarak uyudu inşallah böyle devam eder bunu yaparken aynı zamanda easy yönteminide uygulamaya başladım sayılır inşllah en kısa zamanda bir rutin oluştururuz benim kpss ye çalışmam lazım fırsat buldukça ara ara bakıyordum ama artık benimde sıkı ve düzenli bir şeklde çalışmam gerekiyor senin bebeğin daha çabuk öğrenecektir belirli bir rutini var sen onu çok iyi tanıyorsun zaten hiç sorun olmayacaktır inşallah

evet calısma mevzuu..bende bu bebişle 2. üniversite okuyorum..hadi hayırlısı...vize final derken babası kapıda beni bekliyo oğluşla..:52::52::52::52:

tracy i bizde eşimle okumustuk hamilelik döneminde..gercekten yararlı bence de..ama bazı bebek dogustan uysal olabiliyo..mesela hastaneden cıktıgımızdan beri erdem sadece kendi yatagına koymamızı istiyodu uyumak icin..asla kucak ve sallanma istemiyo hala..bırakıyoruz bizden erken dalmıs gitmiş bile..yalnız bizde de uykular gazdan bölünüyo..yani bizim problem yatır kaldır degilde kaldır gazı cıksın yatır yani...:21::21::21:

gazlar bittiginde cocuk kendini sevgilisi terketmiş gibi bi boslukta hissedecek bence...o zaman da uyanıp tekrar mı dalacak anlamadım..halen gazımız oldugu için kesfedemedim..ara ara bize ben burdayım kacmayın sakın diye mide barsak..:47::47::47::47:

ne önerdi neyle baslıcan tattırmaya

meyveler ve yoğurtla başlayacağız mamalar var 4 aydan sonra yedirilebilen tabi bunlar çok az az tadlarını öğrensin diye böylece ek gıdaya geçişte daha kolay olur inşallah doktorumuz ilerleyen zamanda dahada bilgilendirecektir geçen kontrole gittiğimizde 4 ay bittikten sonra 5. ayda yavaş yavaş başlarız demişti

meyveler ve yoğurtla başlayacağız mamalar var 4 aydan sonra yedirilebilen tabi bunlar çok az az tadlarını öğrensin diye böylece ek gıdaya geçişte daha kolay olur inşallah doktorumuz ilerleyen zamanda dahada bilgilendirecektir geçen kontrole gittiğimizde 4 ay bittikten sonra 5. ayda yavaş yavaş başlarız demişti

ek gıdaya hep beraber gecicek olmamız iyi oldu...hepimizden bir fikir gelir..ortaya güzel bir menü cıkar..

evet calısma mevzuu..bende bu bebişle 2. üniversite okuyorum..hadi hayırlısı...vize final derken babası kapıda beni bekliyo oğluşla..:52::52::52::52:
Allah kolaylık versin çok zor oluyordur
tracy i bizde eşimle okumustuk hamilelik döneminde..gercekten yararlı bence de..ama bazı bebek dogustan uysal olabiliyo..mesela hastaneden cıktıgımızdan beri erdem sadece kendi yatagına koymamızı istiyodu uyumak icin..asla kucak ve sallanma istemiyo hala..bırakıyoruz bizden erken dalmıs gitmiş bile..yalnız bizde de uykular gazdan bölünüyo..yani bizim problem yatır kaldır degilde kaldır gazı cıksın yatır yani...:21::21::21:

evet haklısın buna katılıyorum bebeğin yapısıylada alakalı tek fark uysal bebekler çabuk uyum sağlayıp daha çabuk öğreniyor benim bebişimde uysal ve hareketli bir bebek gaz olayı çok kötü bizim bitti Allaha şükür ara ara oluyor 2 ay falan bebeğimde uykulardan uyanıyordu inşallah en kısa zamanda biter gaz sorununuz bebişin rahat rahat uyur

ek gıdaya hep beraber gecicek olmamız iyi oldu...hepimizden bir fikir gelir..ortaya güzel bir menü cıkar..

bencede harika menüler çıkacaktır mesela ben şimdiden bir öneride bulunayım tarhana muhakkak alın yada bildiğiniz biri varsa yaptırın ama baharatsız olanlardan görümcmden biliyorum bebeği çok severdi bizde aldık baharatsız salçasız

bencede harika menüler çıkacaktır mesela ben şimdiden bir öneride bulunayım tarhana muhakkak alın yada bildiğiniz biri varsa yaptırın ama baharatsız olanlardan görümcmden biliyorum bebeği çok severdi bizde aldık baharatsız salçasız

baharatsız salcasız tarhana...hemen siparişimi vermeliyim..cok haklısın..ben yalnızca 2 ay annesütüemmişim..ondan sonra ananeme bırakılmısım..o da egeli..sofradan zeytinyağı sebze ve tarhana eksik olmaz..ben sadece tarhana ile büyümüşüm denebilir..1.80 boyum var..safi kemiğim yani..:52::52::52::52:

Back
X