• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
eşim kurmy cnm. 3 yıl avrupada olcz inş. bebeklerm içn guzel olacak

hım seninkide askerdi değil mi evt güzel olur ama ben yurtdısı görevlerinden hep korkuyorum ya ailemden 3 saat uzakta olmak bile cok yıprattı bu yıl beni doğuya nası gidicez die düşünyorum

hım seninkide askerdi değil mi evt güzel olur ama ben yurtdısı görevlerinden hep korkuyorum ya ailemden 3 saat uzakta olmak bile cok yıprattı bu yıl beni doğuya nası gidicez die düşünyorum

cm aslında bnm için de cok zor olacak. ama insan cocuğu olunca onun geleceğini düşnerek plan yapyr. bu dunya boyle. herkes her zmn sevdkleri ile bir arada olamıyor işte:-(

kızlar bu hafta sonuda misafirim gelio hemde bi ordu kadar halamlar gelinleri kızlar bir sürü cocuk ne yapsam tavsiyelernizi bekliyorum

misafir gelio cumartesi ne yapsam tavsiyelerinizi bekliorum cok kalabalık gelcekler halam halamın gelinleri kızları :D

merhaba arkadaşlar sesiz takipçiyim bende kasım annesiyim çizelge yapan arkadaş can tuğbaydı galiba banada yaparmısın melek zeynep 30 kasım bu arada bebeğime kendi başına uyumasını öğretmeye başladım bugün yatır kaldır yöntemiyle. ilk 3 seferde zordu ama son iki gayet iyiydi daha yeni inşallah hallederiz 2 güne kadarda easy yöntemine başlayacağız zorlanmayacağımızı düşünüyorum gelişmelerden sizlerede bahsederim arkadaşlar bu arada mama sandalyesi alan varmı TAVSİYELERNİZİ BEKLİYORUM

merhaba arkadaşlar sesiz takipçiyim bende kasım annesiyim çizelge yapan arkadaş can tuğbaydı galiba banada yaparmısın melek zeynep 30 kasım bu arada bebeğime kendi başına uyumasını öğretmeye başladım bugün yatır kaldır yöntemiyle. ilk 3 seferde zordu ama son iki gayet iyiydi daha yeni inşallah hallederiz 2 güne kadarda easy yöntemine başlayacağız zorlanmayacağımızı düşünüyorum gelişmelerden sizlerede bahsederim arkadaşlar bu arada mama sandalyesi alan varmı TAVSİYELERNİZİ BEKLİYORUM

mama sandalyesi için daha erken değilmi. ne zaman oturcakki bebişlerimiz.ayy ben de çok istiyorum ama bizimle birlikte sofraya oturmasını artık canım kızımın

HOŞGELDİİİNNN...minik meleğinle sefalar getirdin..
http://lb1f.lilypie.com/AQBop2.png
güle güle kullan..
demek sende tracy okuyanlardansın.. bende oğluma easy i uyguluyorum doğduğundan beri.. çok şükür bi problem yaşamıyoruz.. yatır kaldırada önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.. 4 aylık olmasını bekliyom, kıyamadım niyese şimdiye kadar, sanki kötü bişi de.. ama artık kararlıyım haftaya başlıyoz..:46::46::46:

misafir gelio cumartesi ne yapsam tavsiyelerinizi bekliorum cok kalabalık gelcekler halam halamın gelinleri kızları :D

ben kalabalık misafire mercimek köftesi yaparım genelde, bol bol.. hem kolay hem bereketli.. bide muzlu parfe genelde.. hem pratik hem lezzetli.. bide tarçınlı havuçlu cevizli kek.. ooohh yeter de artar bile.. afiyet olsun.. :46::46::56::56:

Back
X